Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

MVV verslaat Jong Twente, drie punten voor Dordrecht en De Graafschap

Laatste update:

MVV Maastricht heeft in de Jupiler League de eerste zege van het seizoen en de eerste thuisoverwinning sinds 21 december 2012 binnen. De Limburgers wonnen zaterdag op eigen veld in de tweede speelronde van Jong FC Twente: 1-0. FC Dordrecht en De Graafschap hielden aan de tweede speeldag eveneens drie punten over.

/

MVV - Jong FC Twente 1-0
Tom Van Hyfte maakte na tien minuten in De Geusselt het enige doelpunt. MVV had de wedstrijd onder controle en was enkele keren dicht bij de 2-0, maar Gianluca Maria kopte tegen de lat en Bryan nSmeets schoot in het zijnet. De Tukkers ook kregen enkele prima kansen, maar of de bal ging over, of Bram Castro redde de ploeg.

MVV had zijn eerste wedstrijd verloren, van FCDordrecht. Jong FC Twente daarentegen was gestart met een zege op FC Oss (3-0), mede dankzij twee doelpunten van Felitciano Zschusschen. De spits ontbrak deze keer omdat hij deel uit maakt van de selectie van het eerste elftal.

De Graafschap - Almere City FC 1-0
In een relatief lege De Vijverberg, met nog geen vijfduizend toeschouwers, maakte Jordan Garcia Calvete na twintig minuten reeds het winnende doelpunt. Hij profiteerde van een fout van doelman Marco van Duin bij een spelhervatting; 1-0. De Graafschap was zowel voor als na rust de bovenliggende partij, maar zonder echt gevaarlijk te worden. Theo Zwarthoed en de paal, na een inzet van Fabian Serrarens, stonden de gelijkmaker voor de bezoekers in de weg.

Achilles'29 - FC Dordrecht 1-4
Het thuisdebuut van Achilles in de Jupiler League eindigde door persoonlijke fouten in een desillusie. Erixon Danso maakte voor rust tweemaal een doelpunt; tussendoor was Frank Hol van dichtbij trefzeker. Giovanni Korte zorgde in de 52e minuut voor de 1-3. Met zes aanvallende spelers probeerde Achilles nog wat te forceren, maar het leidde niet tot echte kansen. In de extra tijd maakte Paul Gladon nog een doelpunt voor FC Dordrecht, dat na twee duels nog geen puntverlies heeft geleden.

Wie eindigt hoger dit seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Originele titel mbt gisteren jong Ajax, chapeau. Met beide benen op de grond, dacht iemand dat de beloftenteams slapend voor plekken 1,2 en 3 gingen dan?

10 augustus 2013 om 18:56

Wilde hetzelfde zeggen, nou, zal mij benieuwen wat er gebeurt als jong Psv ook nog punten verliest :P

10 augustus 2013 om 19:00

Ik gok dan dat deze titel komt:

Excelsior zet beloften PSV met beide benen op de grond.

Lijkt me wel een verrassende titel.

mooi dat MVV zich herpakt heeft van vorige week. Lange tijd met een man meer spelen en vervolgens nog dat doelpunt tegen krijgen.

Dit slaat nergens over. De ene keer speel je tegen topspelers (feliciano etc.) en de andere keer tegen matige spelers. Maar ja ik ben er niet rouwig om. Mooi dat MVV gewonnen heeft. Van Hyfte is echt een heerlijke speler. Hopelijk kunnen we hem behouden.

10 augustus 2013 om 19:36

Twente heeft op zich een vaste kern waar ze mee spelen in de competitie maar ik dacht dat die nieuwe speler van zenit nog niet speelgerechtigd is vandaar dat feliciano niet meedoet en met het eerste mee is.

Voor twente is het ook niet de bedoeling dat topspelers mee doen met de belofte elftal.

10 augustus 2013 om 19:44

Tegen Mvv:
Opstelling Jong FC Twente: Bednarek, Bouma, Bijen, Röseler, Kuiper, Mannes (77′ Yahaya), Pelupessy, Vida (68′ Daniels), Peters, Born en Hölscher (68′ Oosterwijk)

Tegen FC Oss:
Opstelling Jong FC Twente: Plattel, Bouma, Röseler, Bijen, Breukers, Pelupessy, Born, Mannes (74’ Yahaya), Zschusschen, Hölscher (46’ Vida), Peters (88’ Oosterwijk).

Zoveel verschil zit er niet in qua opstellingen. Ik denk dat je deze wedstrijd meer op het niveau van MVV kan beoordelen. MVV is gewoon stukken beter dan met alle respect FC Oss. Ik volg MVV niet, maar met namen als castro, rutjes, labylle, veldmate, zie ik toch een behoorlijke goede basis.

Dus je reactie met dit slaat nergens op is onzin. Het verschil van opstelling bij jong ajax was schrikbarender, daar stond bijna een heel ander elftal op het veld.

10 augustus 2013 om 20:08

Laat ze dat dan maar allemaal maar denken dat oss niks is des te harder whe strike

10 augustus 2013 om 21:06

Het slaat nergens op of het gaat nergens over Wel mooi gevonden trouwens..

proficiat Mvv, goed gedaan, volgende week vrijdag jong Ajax en dan ook winnen, is goed voor het moreel en motivatie

Dit is toch gewoon normaal ... en zoals het hoort te zijn. Vind het vrij ernstig te zien dat een Psv , Ajax en Twente het een Jupiler League club lastig kunnen maken. Dan gaat het toch ergens fout. En eht is nu niet bepaald zo dat een Psv jeugd momenteel een erg sterke lichting heeft. de meest talentvolle zitten namelijk al bij de A selectie. Maargoed. netjes van MVV

Saaie eerste helft .. in mijn ogen kwam dat meer omdat ons middenveld echt behoorlijk "stijf" was.
Tweede helft hadden we gewoon de 2-0 moeten maken en was het klaar geweest.. nu werd het nog even spannend.

Ik hoop wel dat meer clubs gaan protesteren tegen deze belofte teams!
Gelukkig hebben vak 410 en ik meen Vak-p al aangegeven niks van hun teams te bezoeken.

10 augustus 2013 om 19:25

het is te snappen dat jullie dit niks vinden, maar draai het is eens om, er komt geld naar binnen als die clubben komen en is dus ook goed voor de club. Het is natuurlijk niet normaal dat als een van die drie kampoen wordt, dat geen ander club naar de eredivisie gaat. Maar denk eens ook erover na, er komt geld binnen en de spelers krijgen nog meer ervaring door die clubben

10 augustus 2013 om 19:39

Aha de spelers van de beloften elftallen worden beter.. wie heeft daar profijt van? juist, Ajax,twente en Psv.

Ik wil Mvvke zien spelen! Ik hoef geen competitie waar 3(!!) teams voor spek en bonen meedoen, of zoals jij het verklaard".. om ervaring op te doen.

Verder zal ik het niet hebben over het weinige animo voor dit soort wedstrijden.. maar helaas draaid alles om geld.

Leroy Labylle nog bij MVV ? FC Utrecht, ADO en AZ hadden toch intresse met die beeldschöne vriendin van hem.

10 augustus 2013 om 20:32

NAC had ook interesse maar kon hem niet betalen. Utrecht had in de winterstop interesse, maar is nooit concreet geworden. ADO en AZ ook niet. AZ heeft al genoeg op linksback lopen.

Wees blij als je vrijdag tegen een Beloftenteam moet spelen, wees ongelukkig wanneer je zondag tegen het Beloftenteam speelt. Iedreeen begrijpt waarom, t zijn gewoon verschillende teams waartegen je speelt. Deze competitievervalsing is enkel tegen te gaan door het heen en weerschuiven van spelers tussen eerste en belofteteam niet meer toe te staan....

10 augustus 2013 om 19:36

De toetreding van beloftenteams is niet bedoeld als oplossing voor de JL, maar als oplossing voor de topclubs. Een andere reden voor de waanzinnige regels die gelden kan ik niet bedenken.

11 augustus 2013 om 01:43

Ze moeten g,ewoon de belofteploegen lekker winnen in de belofte competitie laten spelen. Het is toch niet vatten dat je nu drie ploegen in een competitie hebt die eigenlijk voor spek en bonen meedoen. Promoveren kunnen ze niet, ze hebben geen echte fans, ze hebben geen traditie, elke week spelen ze met een geheel ander elftal met een beetje pech.

Dit was een slechte wedstrijd van jong Twente alleen het laatste kwartier begonnen ze aan te dringen maar dan win je geen wedstrijd.

Geen goed woord over voor de MVV supporters die gingen staken
Als supporter zijnde ben je er toch elke wedstrijd of zie ik dat verkeerd
Tegen belofteteams of niet

10 augustus 2013 om 19:41

Kan het begrijpen, beloftenteams horen niet in JL thuis, dus waarom zou je gaan kijken als supporter van een echte JL club? Ik denk er aan om die wedstrijden ook over te slaan.

10 augustus 2013 om 19:45

Haha ben jij even grappig.. mensen even uitmaken voor nep-supporter!

Nou vriend newsflash! Vak-410 boycot ook de wedstrijden van Jong Ajax.. man dat zijn geen echte supporters inderdaad! Gaan ze wat helemaal naar Dresden voor een oefenwedstrijd! Hoe nep wil je het hebben!

Ik ga iedere wedstrijd wat ik kan naar Mvv, alleen tegen spek en bonen teams ga ik niet.
Maar als S04 2x degradeerd , ben jij natuurlijk de eerste die ook uit gaat naar Leverkusen 2 of whatever!

11 augustus 2013 om 01:46

Gelijk heb je Sjeng City, dat gedoe met belofte teams is volslagen idioot. Je speelt nu tegen een ploeg die voor spek en bonen mee doet. Als bij Ajax Eriksen en De Jong toevallig uit een blesssure komen spelen die mee en heb je een geheel ander elftal tegenover jouw ploeg als dat een maand later iedereen fit is en je tegen allemaal 19 en 20 jarigen speelt. Wie dit bedacht heeft is niet helemaal lekker in zijn bovenkamer. Mooi dat jullie actie voeren tegen deze onzin.

Dit is het logische gevolg van het feit dat het eerste nog moet spelen. Een aantal spelers zijn er dan niet bij en dat scheelt een hoop kwaliteit. natuurlijk kunnen ze anders ook nog verliezen maar scheelt wel.

Beste Voetbalzone, De Graafschap was vooral na rust zeker niet de bovenliggende partij.. City verdiende de gelijkmaker. Helaas valt die niet, maar na de 7-1,6-1 en 4-0 is een 1-0 in de Vijverberg al een hele verbetering

11 augustus 2013 om 22:33

Klopt. Eerste helft was De Graafschap wel de bovenliggende partij hoewel het absoluut niet wervelend was en De Graafschap ook nauwelijks kansen creëerde. Na rust was Almere City veelal de bovenliggende partij. Al met al vond ik het maar een treurige bedoening.

Mooie overwinning van FC Dordrechr ! Ga zo door FC Dordrecht. Ben trots op jullie !!!

Gelukkig nog 3 punten voor mijn cluppie! 1e helft was Graafschap zeker beter, na rust geven we het beetje uit handen. Maar de 3 punten tellen!

Welke club zweeft met beide benen dan?

Leuk die overwinning van 1-0, maar een traditieclub als MVV hoort niet tegen een 2e elftal van FC Twente te spelen. Boycot meer als terecht, hopelijk zorgt dit voor een olievlek en meer weerstand tegen dit soort onnozele wedstrijden.

jammer dat Achilles het niet wat beter deed

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren