Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geplaagd FC Twente zegt contracten van zeker drie sleutelspelers op

Laatste update:

FC Twente heeft de contracten van negen voetballers en enkele (jeugd)trainers en stafleden opgezegd. Clubs zijn verplicht om aflopende verbintenissen voor 1 april op te zeggen, maar Ted van Leeuwen geeft aan dat een langere samenwerking niet ondenkbaar is.

/

“Deze opzeggingen zijn een jaarlijkse formele verplichting en deze sluiten een verlenging niet per definitie uit. Het geeft zowel de spelers als de club de mogelijkheid zich te oriënteren”, aldus Van Leeuwen op de website van de Tukkers.

Het gaat om Robbert Schilder, Jerson Cabral, Giorgos Katsikas, Bruno Uvini, Thomas Agyepong, Stefan Thesker, Oskar Zawada, Felitciano Zschusschen en Daniel Fernandes. De twee laatstgenoemden worden verhuurd aan respectievelijk FC Oss en Rayo OKC. De twintigjarige Zawada wordt gehuurd van VfL Wolfsburg.

Denk jij dat Jerson Cabral volgend seizoen nog bij FC Twente speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Cabral is toch wel opvallend. Als die jongen transfervrij is dan zou het voor menig club in de Eredivisie een erg interessante speler zijn. Dit seizoen een van de weinige lichtpuntjes bij Twente.

25 maart 2016 om 08:39

Lichtpuntje sinds de winterstop, eigenlijk net als heel Twente. Enkel Ziyech onttrok zich met regelmaat aan de malaise van de eerste seizoenshelft. Meneer Cabral speelt nu aardig, maar begint daar zelf ook alweer te veel in te geloven. Nare trekjes richting tegenstanders en wedstrijdleiding.
Ik ben bang dat hij bij een middenmoot club al snel naast z'n schoenen gaat lopen en wangedrag gaat vertonen en voor (sub)top eredivisie is hij niet constant/goed genoeg. Harder werken en stoppen met die nare gewoontes zou hem nog verder kunnen helpen

25 maart 2016 om 11:41

Cabral speelt nu goed maar heeft het altijd al hoog in zijn bol gehad. Is op het moment goed maar heeft nog nooit een lange constant gepresteerd

25 maart 2016 om 08:51

Ik vind cabral niet bijzonder. Wel zou ik als ik twente was hem wel binnen boort willen houden. Alleen niet voor het geld dat hij nu ontvangt

Dit geldt toch voor iedere club? Zijn de cao regels. Ze zullen vooral het contract van Daniel Fernandes dolgraag willen verlengen ;;-)

25 maart 2016 om 08:48

Had het wel geestig gevonden als ze hem waren vergeten voor 1 april, had ook wel bij zijn Twents dienstverband gepast.

Alleen Uvini ga je echt missen de rest is te vervangen.

25 maart 2016 om 13:39

thesker en katsikas hebben in de wedstrijden die ze gespeeld hebben toch ook wel een goede indruk achtergelaten?

Misschien een formaliteit maar dat houdt wel in dat andere clubs deze spelers een contract aanbod mogen doen. Ik zie Uvini, Cabral en Thesker volgend seizoen graag weer bij Twente voetballen. Uvini wil graag blijven. Hopelijk kan dit.

Zou mooi zijn als Uvini nog aangetrokken kan worden. Hij heeft geen enkel uitzicht bij Napoli en heeft het bij Twente geweldig naar zijn zin. Verder zijn de genoemde namen veelal mooie besparingen (al kan ik Zawada en Katsikas nog niet goed beoordelen)

25 maart 2016 om 09:08

En Thesker niet te vergeten. Maar hem kan ik in die paar minuten dat hij speelde ook nog niet goed beoordelen.

Wat een onzin wordt er nu weer beweert. Dat de contracten met Schilder en Cabral formeel op worden gezegd is logisch ivm hun veel te hoge salaris wat gewoon niet meer kan bij Fc Twente. Dat geldt ook voor Fernandez, maar deze is al verhuurd. Szchusschen komt gewoon kwaliteit tekort voor het eerste van onze Fc en dat is ook logisch. Maar wat niet klopt zijn het opzeggen van de contracten met Katsikas, Urvini, Agyepong, en Thesker. Deze zijn allen gehuurd en dienen automatisch terug te gaan naar hun eigen club. daar heeft FC Twente helemaal niets over te zeggen. Ze zijn gewoon gehuurd voor dit seizoen. Zawada is de enige speler die gehuurd is met een optie voor nog 1 jaar. Ik weet niet of men weer stemming en onrust wil zorgen bij menig Fc Twente supporter, maar dat Fc Twente de contracten formeel op moet zeggen bij spelers die dit seizoen gehuurd worden slaat nergens op en klopt gewoon niet.

25 maart 2016 om 09:44

Katsikas is niet gehuurd, maar transfervrij overgenomen van PAOK. Hij tekende toen slechts een éénjarig contract bij Twente waardoor deze afloopt na dit seizoen.

Het lijkt me een afweging die alle clubs in het betaalde voetbal vóór 1 april moeten maken met spelers wiens contract afloopt of die gehuurd zijn. Wil men financieel niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Ik ben, los van de genoemde spelers, eigenlijk best benieuwd welke (jeugd)trainers en stafleden van FC Twente ook zo'n contractopzeggingsbrief hebben ontvangen. In dat verband vraag ik me b.v. al enige tijd af wat eigenlijk de toegevoegde waarde van een assistent trainer als Boudewijn Pahlplatz voor die club is? En die, vrees ik, met dank aan Joop Munsterman een vorstelijk salaris geniet.

25 maart 2016 om 10:56

Iedereen vraagt zich af wat Pahlplatz hier nog doet..

25 maart 2016 om 12:26

Zijn vader was jarenlang collega van Munsterman bij Wegener. Zullen wel oude loyaliteiten liggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren