Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Multifunctionele aanvaller met scorend vermogen' op herkansing in Kralingen

Laatste update:
/

Ninos Gouriye mag bij Excelsior op herkansing. De technicus werd vorig jaar door ADO Den Haag overgenomen van Heracles Almelo, maar kon de hoge verwachtingen in de Hofstad niet inlossen. Vrijdag maakt de promovendus uit Rotterdam bekend dat de speler voor één jaar zal worden gehuurd van de buren uit Den Haag.

Algemeen directeur Ferry de Haan zegt op de website van de club verheugd te zijn met de komst van de 23-jarige aanvaller. "We waren nog opzoek naar een multifunctionele aanvaller. Gouriye heeft een scorend vermogen en we hopen dat dit zich gaat uiten bij Excelsior", klinkt het verwachtingsvol.

Excelsior is voor Gouriye na FC Twente, waar hij zijn jeugdopleiding doorliep, Heracles en ADO Den Haag de vierde club in zijn nog prille loopbaan. In Almelo, waar hij debuteerde in het profvoetbal, scoorde Gouriye 14 keer in 45 optredens. Voor ADO kwam hij niet verder dan één treffer in vijftien duels. Slechts drie keer maakte hij daar de volle negentig minuten vol.

Ninos Gouriye is eigenlijk te goed voor Excelsior

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch 1 op 3 in vaak niet eens volledige wedstrijden. Speelde een paar fantastische wedstrijden bij Heracles tot aan zijn blessure (volgens mij) en heeft daarna nooit meer zijn niveau gehaald.

Hij wou hier niet verlengen omdat bij Den Haag alles grote was, alles 2 keer sneller ging op de training en hij daar de stap naar de top kon zetten.
Ik feliciteer hem dan ook hartelijk met zijn volgende stap naar de top!

25 juli 2014 om 15:10

Hij kan elke keer naar de kuip kijken anders hoor? dan wel als hij naar woudestijn loopt. Dus in feite is hij nu dichterbij de top gekomen

Zijn laatste kans anders zal hij niet verder komen dan de Russische 3e divisie. Vind hem overschat zelfs bij Heracles was het in mijn optiek een voorspelbare speler.

Vond het bij Heracles echt een leuke speler met potentie. Raar dat hij het bij ADO vervolgens niet red

25 juli 2014 om 16:13

ADO is toch een hele andere club waar niet iedereen rendeert. Het zijn vooral echt clubvoetballers die daar renderen. Mannen als Verhoek, Dereijck, Wormgoor, Van Duinen. Ik vind het moeilijk uit te leggen maar dat vind ik nu echte spelers voor clubs als Den Haag en Utrecht (al is Dereijck dan bij Utrecht mislukt).

25 juli 2014 om 16:39

Nou Wormgoor kan je wel weglaten hoor!

25 juli 2014 om 23:33

Hij had veel moeite om zich aan de Haagse (randstad) mentaliteit aan te passen, heb ik begrepen. En hij ging op een gegeven moment teveel zijn best doen om zich te bewijzen. Dat werkte duidelijk averechts. Wel jammer, want hij heeft zeker kwaliteiten.

Draaide 2 jaar terug echt een fantastisch eerste seizoenshelft met 9 doelpunten en een handvol assists. Leek een uitstekend seizoen te gaan worden, maar na de winterstop geen enkele keer meer het net weten te vinden en zelfs zijn basisplaats kwijtgeraakt.

Vertrok naar Ado voor een

Ik heb hem bij Heracles vaak zien spelen en hij was heel wisselvallig, vooral na zijn blessure.
Had eigenlijk ook niet verwacht dat hij het bij Ado ging redden. Hij is een speler die bij mooi verzorgt voetbal wat moois kan laten zien, maar er niet als eerste staat als er gevochten moet worden.
Ben benieuwd hoe hij het gaat doen bij Excelsior

25 juli 2014 om 18:54

Tuurlijk is Excelsior veel groter dan ADO en Heracles . Toch had ik niet verwacht dat wij zo'n kaliber speler aan zouden kunnen trekken, dus misschien denkt hij wel echt zo zoals jij zegt haha.

Zwaar door de mand gevallen in zijn eerste seizoen. Verwachtte veel van hem! Hopelijk pakt hij de draad weer op bij Excelsior en komt hij het seizoen erop fris terug!

De grote schoonmaak in Den Haag is begonnen. Spelers als Poepon, Tira, Esajas, van Haaren en Schet zullen ook nog vertrekken waarschijnlijk.

25 juli 2014 om 17:38

Schet gaat echt niet weg. Ging na de winterstop steeds beter voetballen en is basisspeler

25 juli 2014 om 17:58

Schet komt nog geen lantaarnpaal voorbij! Was de beste van alle slechtste.

25 juli 2014 om 18:47

Dan heb je niet veel wedstrijden gekeken in de tweede seizoenseffecten. Hij is een paar keer beslissend geweest in doelpunten en assist. Helemaal niet slecht voor een eerste jaar bij een nieuwe club.

Ik verwacht veel van hem komend seizoen ! Speelde erg goed bij Heracles, dus ben erg blij met deze aanwinst! Hoop op handhaving word hiermee in ieder geval wel groter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren