Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho wint eerste wedstrijd met Nederlands getint Manchester United

Laatste update:
/

José Mourinho heeft zijn eerste wedstrijd als manager van Manchester United gewonnen. The Red Devils waren in een oefenwedstrijd met 0-2 te sterk voor Wigan Athletic, dat normaal gesproken uitkomt in de Championship. Daley Blind, Memphis Depay en Timothy Fosu-Mensah begonnen bij United in de basiself. Ook Ronald Koeman kende een voortvarend debuut, bij zijn nieuwe club Everton.

Ook ruimde Mourinho plaats in voor de nieuwkomers Eric Bailly en Henrikh Mkhitaryan. Laatstgenoemde was al gewisseld toen Will Keane vier minuten na rust de ban brak voor de bezoekers. Doelman Jussi Jääskeläinen ging enorm de fout in en schoot de bal in de voeten van Juan Mata, die Keane een niet te missen kans op de openingstreffer bood.

Negen minuten na de 0-1 was het opnieuw raak voor Manchester United. Een afgeslagen bal belandde in de zestien voor de voeten van Andreas Perreira, die geen seconde nadacht en de bal hard en hoog tegen de netten knalde. Blind werd vervolgens nog naar de kant gehaald, Depay ging er in de rust al af voor Ashley Young en ook Fosu-Mensah maakte de negentig minuten wel vol.

Everton - FK Jablonec 1-0
Koeman zag vanaf de kant hoe zijn team tijdens het trainingskamp in Oostenrijk een nipte overwinning boekte. Leighton Baines werd een keer gevaarlijk met een vrije schop, maar echte hoogtepunten bleven voor rust uit. In de tweede helft, waarin Maarten Stekelenburg mee mocht doen, maakte Brendan Galloway het verschil. Na een uur tikte hij de bal bij de tweede paal van dichtbij binnen en die goal kwamen de Tsjechen niet meer te boven. Over een week oefent de club van Koeman tegen Barnsley.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan iemand mij vertellen hoe Depay speelde? Heb de wedstrijd helaas niet gezien

16 juli 2016 om 16:44

Ja ik ben ook benieuwd

16 juli 2016 om 16:44

Ik ben ook wel nieuwschierig. Hoop dat hij het dit seizoen wel goed gaat doen onder Mourinho.

16 juli 2016 om 16:44

Hij had 2 hele grote kansen maar speelde niet heel verkeerd hij werkde vooral goed samen met Shaw en verloor de bal niet heel vaak minimaal een 6 tot een 7.

16 juli 2016 om 16:47

Mistte een superkans en je kon zien dat hij te graag wilde, niet al teveel belovend en nogsteeds vrij traag en zwaar.

16 juli 2016 om 16:52

Jep klopt maar hij passde iniedergebal wel goed wat vorig seizoen ookal heel erg moeilijk ging iniedergeval is zijn maatja Shaw er weer bij.

16 juli 2016 om 16:53

Depay speelde 1 helft. Hij was gretig maar speelde echt dramatisch. Als dat zo doorgaat verwacht ik dat Mourinho hem voor het seizoen begint nog in de uitverkoop doet.

16 juli 2016 om 16:58

1 helft? In de tekst staat 90 minuten , dat Depay heeft gespeeld.

16 juli 2016 om 16:59

Ik zat al te denken zovan huh wtf ?? Ik heb namelijk alleen de 2de helft gezien zag em niet op het veld staan terwijl er duidelijk staat dat ie 90 min heeft gespeeld .nou ben ook stoned asf dus....

16 juli 2016 om 17:15

@uchicha, Wr10

Dat is dan een fout in de tekst. Depay werd na 45' gewisseld voor Young.

16 juli 2016 om 17:50

Was idd meer van hetzelfde. Heeft gewoon totaal geen zelfvertrouwen. Ik ben benieuwd of hij dat nog weet om te draaien tijdens preseason, want als hij zo doorgaat zal mourinho hem denk verkopen of verhuren. Maar betwijfel het.

16 juli 2016 om 18:47

Die duikt voor het verstrijken van de transferperiode op in Turkije of China.

Mikitaryan was voortreffelijk op de kans die hij mistte na.

Volgens de live-blog op manutd.com speelden Fosu-Mensah en Depay geen hele wedstrijd maar werden in de rust gewisseld. Blind ging in de 73e minuut van het veld af.

16 juli 2016 om 18:05

Mkhitaryan stond er ook niet meer in toen de 1-0 werd gemaakt

Weet niet wie het verslag maakt maar klopt niks van. Memphis en Fosu Mensah allebei in de rust eraf evenals Mkhitaryan. Verder degelijke wedstrijd van United niet teveel waarde aan hechten. Bailly sterk, Mhiki beste man in de eerste helft en Shaw terug wat ook een geweldig gevoel geeft bij de United fans!

16 juli 2016 om 18:05

Pereira speelde ook heel goed als verdedigende middenvelder vond ik

Mooi dat Shaw weer terug is na die verschrikkelijke blessure in Eindhoven.

Lol er klopt helemaal niks van deze tekst, Depay en Fosu-Mensah hebben niet de hele wedstrijd gespeeld. En mkhitaryan stond er ook niet meer in toen de 1-0 werd gemaakt.

Mooi te zien dat Blind en Fosu-Mensah nog een kans krijgen. Depay zal waarschijnlijk wel verkocht worden. Denkt dat hij Maradona is maar maakt het gewoon niet waar.

Deze tekst zit echt vol fouten. Voetbalzone moet ff controleren of het wel goed is want sommige dingen over de tekst kloppen gewoon niet

Mm, ik ging even kijken wie in Wigan Athletic zat.. En je raad het misschien al: Will Grigg!

On: Mooi dat ze beiden gewonnen hebben, niet met grote cijfers maar het begin is er.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren