Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho tempert hoge verwachtingen: 'Wat hij nu doet is niet normaal'

Laatste update:
/

Het nieuwe Premier League-seizoen is pas vier wedstrijden onderweg, maar Diego Costa wordt nu al beschouwd als de beste aanvallende aanwinst van Chelsea in jaren. Zaterdagmiddag trof de spits drie keer doel tegen Swansea City, waarmee hij zijn seizoenstotaal opkrikte naar zeven treffers. José Mourinho deed na afloop van de 4-2 zege dan ook vooral zijn best om de enorme verwachtingen alvast te temperen.

"Zeven doelpunten in vier duels in de Premier League is eigenlijk te veel. We kunnen niet verwachten dat hij na acht wedstrijden veertien keer heeft gescoord", verklaarde de coach van the Blues na afloop. "Dat is gewoon te veel gevraagd. Het is eigenlijk niet normaal. Misschien scoort hij de volgende vier wedstrijden wel twee keer. We moeten nu niet te hard van stapel lopen."

"Het is duidelijk dat hij zich op zijn gemak voelt in deze ploeg", ging Mourinho verder. "Dit team had zo'n type spits nodig en ik denk dat het goed is dat we niet in de zomer van 2013 of in januari van dit jaar zomaar een spits gehaald hebben. Chelsea heeft het goed gedaan door te wachten op de juiste man."

Gaat Diego Costa dit seizoen meer dan dertig keer scoren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In dit tempo kan die Suarez' 31 goals van vorig seizoen zeker breken.

14 september 2014 om 00:11

Zo roepen we ook al jaren dat we in NL het record van Coen Dillen kunnen verbreken. Er komt altijd een dip

14 september 2014 om 12:56

Wie zegt dat dan en om wie gaat het?

14 september 2014 om 00:13

Sterker nog, met dit tempo heeft hij de 31 goals van Suarez met de kerst al gehaald. Daarom heeft Mou ook gelijk, dit tempo gaat hij nooit volhouden. Blessures, Europese wedstrijden, mindere vorm etc gaat roet in het eten gooien. Wel een lekker begin voor een spits, dat wel

14 september 2014 om 14:58

Ze kunnen betere korte doelstellingen maken.

Demba Ba maakte 8 doelpunten in 884 minuten (dus 9,8 wedstrijden).
Eto'o maakte 12 doelpunten in 2167 minuten (dus 24 wedstrijden).
Torres maakte 11 doelpunten in 2238 minuten (dus 24,8 wedstrijden).

Diego Costa heeft nu in 7 doelpunten gemaakt in 330 minuten (dus 3,6 wedstrijden).

Hij is goed op weg. Als hij in totaal 31 doelpunten maakt in totaal dan heeft hij meer gescoord dan alle drie de spitsen die Chelsea hiervoor had.
Ondertussen kan hij mikken om eerst de aantal doelpunten van Demba Ba te halen, daarna die van Torres en daarna die van Eto'o... en later alle drie bij elkaar.

14 september 2014 om 01:10

Ik heb reeds enkele weddenschappen staan om het feit of Diego Costa topscorer zal gaan worden. Ongekend deze man. Doet me echt denken aan de Drogba van welleer. Die zelfverzekerdheid en power zijn fenomenaal.

Als hij geen blessure oploopt, maakt hij er zeker 25+. Dit mede om het feit dat hij altijd wel scoort, tegen grote en kleine ploegen. En met spelers als Cesc en Hazard om hem heen wordt het echt een paradijs voor hem.

Wow. Deze spits heeft echt alles. Kracht, snelheid, techniek. Hij is lenig en hij kan koppen. Daarnaast heeft hij een goed schot. Ongekend.

Geweldige speler, ben blij dat hij goed begint. Ik had er al wel vertrouwen in op de komst van deze man, maar het blijft toch Chelsea, waarbij bijna elke spits echt moest wennen.

Ik dacht even dat 'wat hij nu doet is niet normaal' over die slaande beweging ging.

Goeie spits maar wel hele nare trekjes !

Het zou beter voor chelsea zijn als ze dit soort dingen bij hem afleren want zo loopt ie tegen schorsingen ala suarez op,wat ik persoonlijk niet heel erg zou vinden als hij deze vorm vasthoud...

14 september 2014 om 01:08

Deze jongens zijn juist zo goed door hun persoonlijkheid, kijk naar Zlatan, is ook een vervelend mannetje maar een spits van wereldklasse en Costa heeft dat ook. Vindt niet dat je het ze moet afleren, maar zorgen dat ze iets voorzichtiger worden zodat er geen domme schorsingen komen.

14 september 2014 om 11:59

Je hebt opzich wel een punt alleen ik vind niet dat je slaande bewegingen of wat dan ook hoort te maken.
Het strijden met zijn fysiek in het strafschop gebied hoeft hij niet af te leren alleen van dit soort dingen krijg je gewoon schorsingen.

Pepe heeft dit ook en suarez heeft dit ook.
Als ze dit laten zijn ze 2x zo goed en worden ze veel meer geliefd bij een breder publiek.

Nou, 'wachten' wil ik het niet noemen, want Cfc wilde Rooney hebben. Maar goed, ik denk dat Costa beter bij Cfc past. Hij staat altijd op de juiste plek. Al zijn goals waren echte spitsen goals.

14 september 2014 om 00:33

Nou, die schaar tegen Howard was gewoon klasse en niet zozeer een spitsengoal. Verder ben ik het met je eens. De juiste man, eindelijk

14 september 2014 om 00:37

Ja je hebt gelijk, maar je snapt wel wat ik bedoel denk ik .

Dit Chelsea word ook gewoon kampioen. Jammer dat Mourinho met alles de druk wilt wegnemen. Het waren gewoon goeie spitsen goals van Costa. Niets abnormaals aan. Costa trekt zijn goeie vorm van Atletico gewoon door naar Chelsea. Denk dat hij er wel minimaal 25 gaat maken dit seizoen.

Met Luis hebben ze in mijn ogen de beste linksback ter wereld gehaald. Fabrgas is ook een absolute topspeler. En met Costa hebben ze een wereldspits die ze vorig jaar niet hadden.

14 september 2014 om 00:44

Maar die filipe luis staat nu bij chelsea niet eens in de basis

14 september 2014 om 02:14

Dave mag met deze vorm in de basis blijven.

14 september 2014 om 09:42

Precies het werkt perfect zo met Dave iets naar achter geschoven om Terry zijn snelheid op de counter op te vangen en Ivanovic die naar voren komt.

Diego Costa speelt geweldig. Chelsea heeft eindelijk weer een spits, waar ze op kunnen vertrouwen en met zijn kwaliteiten past hij bij de club,metaforiek, rest van team en alles en iedereen.
Ik hoop dat hij zo doorgaat en iedereen laat zien dat hij een ideale spits is voor Chelsea. Chelsea had al een geweldig en een breed team zus enzo, maar met de huidige zomerse aankopen is het echt fantisch

Chelsea wordt dik kampioen dit jaar en ik denk dat Costa de grote man in de PL gaat worden. Het is een perfecte combi. Diego Costa, Mourinho en Chelsea passen perfect bij elkaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren