Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mourinho stuurt talentvolle Nederlander naar vertrouweling Karanka’

Laatste update:

Nathan Aké is sinds 2011 actief bij Chelsea, maar een grote doorbraak heeft de verdediger annex middenvelder nog niet kunnen forceren in Londen. Volgens Goal gaat die doorbraak er komend seizoen ook nog niet komen, omdat hij op huurbasis naar Middlesbrough wordt gestuurd.

/

Bij Middlesbrough is Aitor Karanka, vriend en ex-assistent van Chelsea-manager José Mourinho, werkzaam als hoofdcoach. Aké zal niet de enige zijn die tijdelijk naar Middlesbrough verhuist, ook ex-Vitesse-verdediger Tomás Kalas gaat zijn geluk een jaar beproeven bij die club.

Kalas speelde vorig seizoen ook al op huurbasis bij Middlesbrough, net als jongelingen Patrick Bamford en Kenneth Omeruo. Aké speelde het afgelopen seizoen nog even op huurbasis bij Reading; daar kwam hij tot vijf wedstrijden in de maand april.

Denk je dat Nathan Aké nog doorbreekt bij Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volgens goal? Goal is echt een amateuristische voetbal site. Die mensen zijn echt lachwekend. Boro is wel een mooie club voor ake. Als ze naar de epl gaan kan hij op zijn 21ste in de epl spelen. Dan heeft hij weer voorsprong om zijn leeftijd genoten bij feynoord( kongolo en van beek ofzo)

25 juni 2015 om 20:10

Ook al vind ik dat ake bij een epl club ju moet spelen. Hij liet bij reading zien veelste goed te zijn voor de championship. Maar de championship kan hem wel compleet maken. Hij mist alleen maar de fysiek.

25 juni 2015 om 20:15

Wat zou een voetballer in de Championship moeten leren? Techniek en inzicht is het enige wat een Ake nu moet leren. Fysiek kan iedereen met de jaren trainen.

Snap niet dat Chelsea hem niet bij Vitesse stalt, als je kijkt welke progressie Traore, Atsu, Van Aanholt etc. gemaakt hebben in de Eredivisie. Al is het wel logisch dat de vraagprijs van een speler in Engeland behoorlijk omhoog gaat als hij in een Engelse competitie presteert.

25 juni 2015 om 20:18

Helemaal niet eredivisie heb je niks. Atsu faalde keihard in de epl omdat hij de fysiek niet had. Ake heeft inzicht, intelligentie en geweldige positionering en een goeie tackle. Hij mist alleen de fysiek om een mourihno speler te worden. En dat leert de championship je.

25 juni 2015 om 20:19

Van aanholt was ook niet zo heel goed in sunderland. In de epl heb je als verdediger of dm niet echt een goeie techniek nodig. Alleen maar kracht en intelligentie en agressiviteit.

25 juni 2015 om 20:23

In de championship kun je veel beter wennen aan de drukke schema's en er word best redelijk voetbal gespeeld. Als Chelsea echt plannen heeft met Ake kan hij beter aan Middlesborough verhuurd worden. Die club speelt ook bovenin mee.

25 juni 2015 om 20:23

Wat is er zo slecht aan Goal volgens jou?

25 juni 2015 om 20:38

De mensen die het hebben gemaakt en de trolls in de comments. En de fouten die ze vaak maken in hun artikel. Hun ratings zijn ook vaak waardeloos. Ik wist nog 2 jaar geleden toen mourihno 3-1 verloor van psg en ze een artikel maakte dat mourihno niet zo special is en niet zo'n goeie coach als mensen zeggen. Terwijl chelsea nog return moesten spelen. Raad eens wat er 1 week later gebeurde chelsea won 2-0 en ging door dankzij mourihno's geniale wissels. Dit hadden ze vaak ook gedaan met ander voetballes en coaches. Volgens mij ook met pep guardiola. Hun ratings zijn vaak ook waardeloos.

25 juni 2015 om 21:07

Die jongen is echt we goed en komt er toch wel maar Chelsea moet hij uit zijn hoofd zetten.

25 juni 2015 om 21:16

Daar ben ik het met je eens

25 juni 2015 om 22:22

Akè is een geweldige verdediger en is een geweldig talent voor het Nederlandse voetbal. Kan later zeker een basisklant van het Nederlands elftal worden. MAAR VERSPIL JE JEUGD DAN NIET BIJ ZO'N CLUB! DAT IS ZACHTUITGEDRUKT GEWOON LOMP!.

26 juni 2015 om 01:28

Leg uit? Je traint tegen spitsen als diego, remy, drogba.. Je leert van cahill, terry.. Goed salaris.. Verbreed je wereld op jonge leeftijd. Oke doorbreken is niet voor iedereen weggelegd daar, maar als je x aantal jaren bij Chelsea gespeeld hebt, kun je vaak overal in Europa wel terrecht(middenmoot minimaal). Staat mooi op je cv.

26 juni 2015 om 20:41

Wat leer jij van Cahill dan ? lomp zijn ?

26 juni 2015 om 09:32

Goal is dus de voetbalzone van Engeland?

Tsja, lijkt toch weer op het zoveelste talent dat de absolute top niet gaat redden. Je kan natuurlijk nooit voorspellen hoe het was gelopen als hij niet op jonge leeftijd was verkast maar dat is koffiedik kijken.

25 juni 2015 om 20:11

Hij is nog maar 20 en gaat naar de beste championship club die waarschijnlijk volgend jaar in de epl speelt en dan is hij pas 21.

25 juni 2015 om 20:12

Als hij hier was gebleven was hij nog een cv geweest. En dan zou hij nu in de basis van feynoord spelen. De verschil tussen championship en epl is kleiner dan die tussen eredivisie en epl.

25 juni 2015 om 20:25

Hoezo? Hij krijgt van alle trainers veel lof. Dat je op je 20e nog niet bij de selectie van Chelsea zit is absoluut geen schande, zeker als verdediger. Gewoon ervaring pakken en als het allemaal goed gaat zie ik hem echt wel over een jaar of 2 aansluiten. Dat nou in de Eredivisie met veredelde jeugdteams gespeeld word en elk talent op zijn 18e het maar bij het eerste moet laten zien wil niet zeggen dat in elke competitie ze de A1 maar constant als het 1e elftal moeten opstellen...

Denk dat het lastig word voor hem om door te breken, maar Mourinho spreekt toch wel elke keer vertrouwen in hem uit. De kans is zo klein om door te breken bij Chelsea kijk naar Lukaku, De Bruyne, Sturridge noem ze allemaal maar op.

26 juni 2015 om 00:07

Hy moet lkkr weg gaan daar...pas als je een mega talent ben heb je een kAns...over 2 jaar als die er dan misschien eindelijk klaar voor is kopen ze er weer 1 op zijn positie...die gasten moeten niet zo vroeg weg gaan...er is gewoon echt geen 1 goed voorbeeld van

Hier hoeven we niet op te gaan wachten, net als die andere verloren spelers die nog ergens in een jeugdopleiding van Europese topclubs rondlopen. Die poll is ook niet relevant, want iedereen weet toch inmiddels dat jeugdopleidingen in Engeland alleen maar gebruikt worden voor structurele inkomsten.

Jaar van de waarheid op zijn leeftijd, maar als je jong bent en weinig gekost hebt is een club van het niveau Chelsea niet ideaal of je moet echt een waanzinnig supertalent zijn.

25 juni 2015 om 20:13

Was 2 of 3 jaar geleden nog talent van het jaar

Op deze leeftijd moet je wekelijks spelen, had gewoon in Nederland moeten blijven. Welke speler die op zo een jonge leeftijd voor de PL kiest heeft het nou gered? Lekker wedstrijden spelen in de Eredivisie en als je dan goed genoeg bent komt de PL vanzelf, toch? Suarez, Kuyt, vNisterooy, Stam.

25 juni 2015 om 20:16

Helemaal niet. Kijk is naar de leeftijd van die spelers toen ze naar de epl gingen. Als hij nu 2 jaar lang bij boro blijft speelt hij dan op zijn 21ste in de epl.

25 juni 2015 om 20:42

Bij Chelsea ? Geloof je dat zelf.....

25 juni 2015 om 20:43

Noem eens een voorbeeld van jonge spelers die dat is gelukt dan? Je kunt er niet 1 noemen, terwijl er een waslijst aan spelers is te noemen die het traject hebben bewandeld zoals Themariner beschrijft, die zijn gewoon uiteindelijk verkocht en 1 daarvan hebben ze inmiddels voor de hoofdprijs terug gekocht, Matic van Benfica die bij Vitesse heeft gespeeld.

25 juni 2015 om 20:53

Nee bij boro slimpie

25 juni 2015 om 20:54

Chelsea doet dit pas de laatste 4 jaar en courtois is de perfect voorbeeld .

25 juni 2015 om 20:57

Matic van benfica was een hele andere speler als die bij vitesse vriend. Dit syteem bestaat niet lang. Dus oordeel maar jiet het is alleen maar ren succes geweest voor chelsea tot ju toem

25 juni 2015 om 21:00

Nee Courtois is een fenomeen en tevens de uitzondering die de regel bevestigd.
Ken je debruyne nog of Matic ? je krijg er geen kans ook Ake niet.

Maar jij gaat er blind vanuit dat Boro over 2 jr PL speelt.
En laat het nou nog is zo zijn ook, waar had hij dan meer aan gehad ED bij Feyenoord in de basis of vechtend tegen degradatie met Boro ?
Misschien had hij zelfs ze stap al gemaakt zoals de Vrij.

25 juni 2015 om 21:12

Je hebt veel meer aan vechten in de degredatie dan bij feynoord in de basis. Epl clubs gaan liever voor een groot talent in de epl bij degredatie kandidaat dan een ed speler van feynoord. Denk jij dat epl clubs voor benteke zouden gaan of luuk de jong hahahha. Boro is veruit de beste club van de championship dus ik ga ervan uit. Al speel je bij een degredatie kandidaat dan speel je tegen top spelers als costa en hazard. Bij feynoord speel je tegen luuk de jong kishna of fischer hahahhaam. Ga niet spelen in de top 2 competitie van de wereld met de eredivisie. top spelers van.feynoord gaan naar degredatie kandidaten of middenmoters in de epl. Dus ake heeft dan voorsprong.

25 juni 2015 om 21:38

Je bent erg onduidelijk, en snapt het niet waarschijnlijk ben je nog vrij jong en ken je niet de ontelbare voorbeelden van falers op die leeftijd.

Voorlopig gaat Ake nu op 20 jarige leeftijd spelen op het tweede niveau in Engeland. Speelde de Vrij op zn leeftijd al 3 seizoenen basis bij Feyenoord incl europa league. Inmiddels 3 de op een wk en een mooie transfer naar Lazio te pakken waar hij ook nog is heel belangrijk is.
Laten maar kijken waar Ake is over 3 jaar.
Ik denk net zover als Bruma ook zo'n wereld talent!

25 juni 2015 om 23:31

Vriend kijk maar naar mijn leeftijd. Zeg dat maar nog een keer. Ja ik ben jong als je me vergelijkt met iemand van middelbare leeftijd

26 juni 2015 om 00:43

Ik ken ontelbare voorbeelden ja. Maar ik heb ake zien spelen die is nu al beter dan bruma ooit was

26 juni 2015 om 01:29

Zouma, courtois

26 juni 2015 om 20:44

Zouma? had al 4 jaar Ligue 1 erop voor hij werd gekocht.
Courtois trouwens ook al 2 jaar Genk.

Maar jij ben t voor elke leeftijd jong, ouder dan 15 ben je niet.

25 juni 2015 om 20:59

Hangt ervan af bedoel je spelers die uit eredivisie komen of tellen andere kleine competities mee

Jongens dit is altijd zo als je 20 word word je uitgeleend tot je 23ste en als je dan goed genoeg bent mag je blijven zo niet word je
met winst verkocht.

25 juni 2015 om 20:20

Mourihno had dit uitgelegd aan het begin van het seizoen het is het nieuwe chelsea loannee syteem

Deze jongen is 20 jaar en heeft de afgelopen jaren bij Chelsea z'n tijd vergooid. Nu weet ik niet of dit verhaal klopt of een roddel is, maar als je heel eerlijk bent kun je wel aanzien komen dat hij ook komend seizoen bij Chelsea niet aan de bak komt.

Doodzonde, weer een jongen die gevallen is voor de leugens en zijn carriere op z'n minst een flinke deuk op heeft laten lopen. Ja, je kunt allemaal wel zeggen dat hij wel mooi bij Chelsea gespeeld heeft en al aardig wat verdient, maar dat vind ik altijd maar slappe argumenten, als zo'n jongen gewoon in Nederland eerst z'n doorbraak had gemaakt bij Feyenoord dan had hij nu al veel verder in zijn ontwikkeling geweest, omdat je van het spelen van wedstrijden veel meer leert dan van alleen maar trainen met topspelers en je wedstrijden in het tweede van Chelsea te spelen, dat niveau is echt niet beter dan onze beloften competities.

Kijk nou gewoon naar de feiten, de meesten komen met een omweg weer terug naar Nederland en zijn dan minder ver dan hun leeftijdgenoten. Bruma zit nu bij Psv, terwijl leeftijdgenoten de Vrij en BMI al hun vervolg stap hebben gemaakt naar een grotere competitie.
Het lijstje wordt inmiddels aardig lang, Castaignos, Bruma, van Aanholt, Rekik, Ake, Brouwer (die speelt inmiddels zelfs bij een hoofdklasse amateurteam), Labyad, Ebecilio, Bouy... Als je de geleidelijke weg neemt is de kans veel groter dat je uiteindelijk bij een grote club terecht komt en een lange carriere zult hebben.

25 juni 2015 om 20:55

Bij eredivisie was hii cv geweest en hij is niet goed genoeg voor de top als cv. Dus je hebt het fout.

Voor de meeste spelers is de samenwerking met Boro tot nu toe geweldig. Bamford, Chalobah, Omereu hebben het daar prima gedaan. Ake is een groot talent en ben er zeker van dat hij het daar goed gaat doen.

Laat hem lekker spelen bij Middlesborough in plaats van de reservebank bij Chelsa waar Mourinho hem toch geen minuten geeft.

Kan bij Boro leren hoe het is om een dragende speler te zijn voor een team. Pakte twee keer in april de prijs voor MOTM bij Reading. Voor het niveau is dit misschien niet eens de juiste stap, maar wekelijks 90 minuten uitblinken kan wel heel goed zijn voor deze jongen!

Met Kalas weet ik het zo nog niet. Het eerste half jaar bij Keulen heeft hij niet tot nauwelijks gespeeld en dat kan nog wel eens zijn doodsteek geweest zijn. Was een enorm belangrijk jaar voor hem. Benieuwd of ze samen Middlesbrough naar de Premier League krijgen.

We kunnen hier ook te overdregen op reageren hij speelde vorig jaar wat wedstrijden voor reading ver uit de beste met 2x motm en ja als hij een top seizoen draagt wat er goed inzit komt hij gewoon in aanmerking als rolatie speler bij chelsea waar je daarna nog prachtige stappen in het voetbal kan zetten.

26 juni 2015 om 05:31

Overdreven en draait * sorry

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren