Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho: 'Normaal gesproken eindigen goede projecten met prijzen'

Laatste update:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze man is een genie. Zal niet meer zo lang duren tot dat hij de CL beker binnen heeft.

Chelsea en mourinho zijn passe. Veel te verdedigend. Het lukte 1x maar de praktijk wijst uit dat je moet aanvallen om te winnen. Ze zijn al voorbij gestreefd door Juve, PSG, etc. Daarnaast kunnen ze alleen overleven door abramovic. Niet om aan te gluren. De laatste 16 is het hoogst haalbare.

25 april 2015 om 10:32

Volgens mij is Palombo passé omdat ie het voetbal van 2014-2015 niet heeft gevolgd.

Of heb je alleen naar Chelsea zitten kijken tijdens hun CL wedstrijd tegen PSG en denk je daarom dat Chelsea altijd verdedigend speelt?

25 april 2015 om 10:46

Ach het engelse voetbal volg ik sporadisch omdat het dom voetbal is. Kijk naar de cl en el geen engelse clubjes meer. Dat ze leuk meeballen in engeland is prima.

25 april 2015 om 10:55

Palombo, jammer, had je het gevolgd, dan had je geweten dat Chelsea dit seizoen geen afbraak betonvoetbal heeft gebracht.

Is toch maar een momentopname dat in deze fase er geen Engelse clubs meer zijn in de CL of El?

Kan volgend seizoen weer een héél ander verhaal zijn.

25 april 2015 om 10:34

haha, Juve en PSG voorbijgestreefd? Ik weet niet waar jij voetbal kijkt, maar Chelsea is beter op alle fronten. Psg heeft al moeite om in zijn eigen competitie uberhaupt kampioen te worden. En Juventus heeft nog een hele lange weg te gaan,refererend naar de afgelopen jaren in zowel in de eigen competitie als in de Cl(bijvoorbeeld tegen Galatasaray). Mensen zoals jij maken nu 'gebruik' van de relatieve mindere periode van Mourinho. De haat voor Mourinho is zo groot dat objectiviteit ver te zoeken is bij meeste mensen.

Juve heeft nog een lange weg te gaan? Waarheen? Ze staan in de halve finale van de CL, worden ongeveer zeker zwaar kampioen van Italië en staan in de finale van de nationale beker.

Wil jij even de beelden van Galatasaray-Juventus kijken, en dan met name het deel dat 's middags gespeeld is. Dat was ronduit een schande. Vooral het deel van het veld waarop Juventus moest aanvallen was onbespeelbaar. Daar was niets op te beginnen. "toevallig" lag het deel waar Galatasaray moest aanvallen er een stuk beter bij. De laatste keer dat Juve en Chelsea tegen elkaar speelden was trouwens twee jaar geleden, toen werd het in Londen 2-2 en in Turijn 3-0, dus sssht.

Terug naar het heden. Ja Juve is Chelsea voorbij. Kijk simpelweg naar de feiten. Daar komt bij dat Juve voetballend gekomen is waar het is en niet via een lelijke kapitaalinjectie van één of andere Rus, Aziaat of sjeik, zoals City, PSG en guess what, Chelsea!

25 april 2015 om 12:07

Ik had het niet beter kunnen verwoorden. En je hebt nog gelijk ook. Wat een prachtig team heeft Juve. De enige uitdaging die ze hebben is wie stel je wanneer op? Barzagli en Pereyra horen gewoon in de basis, maar wie haal je eruit ? Pogba komt er ook nog eens aan. Ik vind de driehoek Tevez - Morata - Pereyra zo sterk en gevaarlijk. Kijk die uit wedstrijd tegen Dortmund. Pepe ramos etc kunnen dat niet verdedigen.

25 april 2015 om 12:22

Je hebt het nu over het heden, dus de resultaten in de toekomst moet we nog zien. Ja, ze staan in de halve finale, maar als je dat als basis neemt zou Chelsea alsnog verder moeten zijn. Dit is volgens mij de eerste keer dat Juventus chelsea verder komt in de CL, als we kijken naar de recentere resultaten. Het zelfde geldt voor de competitie, we moeten nog zien wat de toekomst met zich meebrengt. Op dit moment gaat het nog goed. Ook mede door het feit dat Milan en Inter veel zwakker dan voorheen(maar dit is natuurlijk weer, gedeeltelijk, een ander onderwerp).

Verder, maak je maar geen zorgen. Die beelden heb ik tig keer bekeken. Als juventus toch zo goed was, dan moesten zij het meteen thuis afmaken. Dus ga niet met 'modder' gooien...

Plus, we hebben hier niet over een kapitaalinjectie, het gaat om wie verder is, dus komt niet met dat kul argument. Of het lelijk is, is weer jouw mening...

Maarjah, Je hebt gewoon een zwart witte bril. Wat ik ook zeg, je gaat het toch niet begrijpen.

Veel succes in de halve finales, jullie gaan het nodig hebben..... ow wacht, juventus is een top team

Juve heeft inderdaad succes nodig in de halve finale, Real is favoriet en ik denk dat het hier voor Juve ophoudt.

Juve had het vorig jaar inderdaad veel eerder moeten zeker stellen en had niet afhankelijk moeten zijn van de wedstrijd tegen Galatasaray. Ik reageerde enkel op jouw uitspraak over die confrontatie.

Je speculaties over de toekomst zijn al helemaal irrelevant en bovendien ongegrond

De kapitaalinjectie is niet helemaal relevant, maar ik vind het een smet op hoe "ver" een club is. Het is immers niet geheel sportief behaald, dus heel trots hoef je daar niet op te zijn.

Waaruit blijkt dat ik een zwart-witte bril op heb? Ik onderbouw mijn punten met louter feiten.

Het gaat om het feit dat Juventus Chelsea voorbijgestreefd is. Dit is het hele punt.
Door te refereren naar de toekomst en verleden, zie eerdere reacties, probeer ik duidelijk te maken dat je het 'voorbijstreven' niet zomaar kan baseren op 1 jaar. Anders zouden alle clubs die 1 of 2 jaar beter presteren beter zijn dan alle topteams die normaal gesproken veel constanter zijn( zie: dortmund atletico porto).

En over dat zwart witte bril gedoe, was natuurlijk gewoon een drogreden, omdat je die ook gebruikte :P

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren