Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho negeert Bergwijn op groot moment voor Tottenham Hotspur

Laatste update:

José Mourinho doet zondagmiddag in de derby tussen Tottenham Hotspur en Arsenal geen beroep op Steven Bergwijn. De aanvaller had donderdag nog een basisplaats in de uitwedstrijd tegen Bournemouth (0-0), maar begint vanaf 17.30 uur op de bank tegen Arsenal. De voorhoede van Tottenham Hotspur bestaat uit Lucas Moura, Harry Kane en Heung-Min Son.

Bovendien kan Mourinho beschikken over Giovani Lo Celso en Serge Aurier, die ondanks kleine pijntjes een basisplaats hebben. Dele Alli ontbreekt met een hamstringblessure. Ten opzichte van de wedstrijd tegen Bournemouth maken Davinson Sánchez, Son en Moura hun rentree in de basis; Jan Vertonghen, Erik Lamela en Bergwijn maken plaats. Arsenal-trainer Mikel Arteta voert één wijziging door ten opzichte van het duel met Leicester City (1-1) van dinsdag: voorin wordt Bukayo Saka vervangen door Nicolas Pépé.

Tottenham staat op de tiende plaats in de Premier League, maar nummer negen Burnley heeft een duel meer gespeeld. Mochten the Spurs winnen van Arsenal, dan gaan ze zowel Burnley als the Gunners voorbij en komt Europees voetbal nader in zicht. Het duel met Arsenal is zodoende van groot belang voor de ploeg van Mourinho, nog afgezien van de onderlinge rivaliteit tussen de stadsgenoten uit Londen.

Arsenal heeft op dit moment een punt meer dan Tottenham. Als de manschappen van Arteta drie punten pakken in het Tottenham Hotspur Stadium, dan slinkt de achterstand op nummer zeven Sheffield United tot slechts een punt. De achtste plaats kan voldoende zijn voor Europees voetbal, mits de uitsluiting van Manchester City blijft staan. Daarover wordt maandag een uitspraak gedaan door het Hof van Arbitrage voor Sport (CAS).

Opstelling Tottenham Hotspur: Lloris; Aurier, Alderweireld, Sánchez, Davies; Sissoko, Winks, Lo Celso; Lucas Moura, Kane, Son.

Opstelling Arsenal: Martínez; Mustafi, Luiz, Kolasinac; Bellerín, Ceballos, Xhaka, Tierney, Pépé; Lacazette, Aubameyang.

Wat verwacht jij van Tottenham Hotspur - Arsenal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Maakt toch niks meer uit voor Tottenham. Volgend jaar alleen maar focussen op de competitie.

12 juli 2020 om 16:57

Normaal was Mourinho met dit soort teams altijd fantastisch. Goeie ploegen maar de underdog zeg maar, Inter, Porto etc. Benieuwd wat hij volgend jaar met Tottenham kan bereiken. Heeft de laatste 4/5 jaar toch eigenlijk weinig gepresteerd.

12 juli 2020 om 17:42

Het lijkt me dat Mourinho vooral voor het geld getekend heeft bij Tottenham. Het is een elftal wat simpelweg niet voor hem gemaakt is. In zijn gouden tijden met Porto, Inter en Chelsea had hij altijd enkele topspelers en een flink aantal spelers met een op en top winnaarsmentaliteit. Hij heeft nu vooral veel spelers die leuk kunnen voetballen, maar mist simpelweg de spelers die door het vuur gaan.

12 juli 2020 om 18:22

In de tijden dat mourinho succesvol was, was het voetbal tactisch ook gewoon anders. Tijden zijn verandert en een goeie coach moet zich kunnen aanpassen. Voor mijn gevoel is mourinho een beetje blijven haken.

12 juli 2020 om 18:41

Mourinho moet de tijd krijgen om een team op te bouwen, kijk naar de selectie..

12 juli 2020 om 16:58

Dat straalt de hele selectie al een tijdje uit inderdaad. Kan zelf ook niet wachten tot er een streep onder het seizoen staat. Als Ajax/Spurs fan was het best klote. Vooral de blessures aan de lopende band bij beide teams. Ben benieuwd naar volgend seizoen bij Spurs. Hopelijk wat backs erbij, Max Aarons ofzo nu Norwich eruit ligt bijvoorbeeld. Want van Aurier heb ik de neus ook vol.

12 juli 2020 om 18:12

Ajax/Spurs fan? Bestaat zoiets nog?

Jammer voor Bergwijn. Toch spijtig om te zien dat de topspelers die een overstap maken naar het buitenland niet onbetwiste basisspelers worden, met uitzondering van de meeste van Ajax afkomstige spelers

12 juli 2020 om 16:52

Bergwijn was in de eredivisie al vrij wisselvallig, dus het verbaasd me niet. Hoop dat jij zich gewoon door ontwikkeld, komt vast goed met hem.

12 juli 2020 om 16:54

Klopt, de ligt begon ook als onbetwist in de basis. Jammer van je provocerende reactie.

12 juli 2020 om 16:56

Ironisch dat je iemand verbetert op een spelfout in zijn naam om vervolgens het werkwoord 'googelen' verkeerd toe te passen.

12 juli 2020 om 17:00

Wat een kwalletje ben jij zeg.
On: bergwijn doet precies wat iedereen voorheen dacht; wisselvallig presenteren op een voor hem te hoog podium

12 juli 2020 om 17:04

@Theo4Ever!, Schei toch uit, Moura en Lamela presteren ook wisselvallig, zelfs Son op het moment. Daarnaast heeft Bergwijn de meeste wedstrijden best prima gespeeld, behalve donderdag dan.

12 juli 2020 om 17:39

Dus omdat Moura en Lamela ook wisselvallig presteren is het goed als Bergwijn dat ook doet en zich niet op dat punt dus niet onderscheid t.o.v. de concurrentie?

12 juli 2020 om 18:18

Hij had beter langer bij PSV kunnen blijven of anders een tussenstap maken. Hij kwam ook totaal niet als een grote meneer binnen so far I know.

12 juli 2020 om 16:55

Joh geef hem even de tijd misschien? Hij is net daar en heeft al veel meer laten zien dan dat de meeste verwachtten.

12 juli 2020 om 16:57

Hij speelt er nog maar net en bij Mourinho hebben heel weinig spelers een vaste basisplek. Hij maakt genoeg minuten en komt er wel

12 juli 2020 om 16:57

Wauw, wat een voorbarige reactie. Hij zit er pas net.

12 juli 2020 om 19:08

Jammer inderdaad ja. Bergwijn speelt er een half jaar en heeft met spelers als Son, Kane en Lucas gewoon drie spelers voor zich die een hoop gepresteerd hebben bij Tottenham - sowieso zijn Son en Kane hele grote spelers. Een beetje een voorbarige en onhandige reactie.

Hopelijk word Spurs gesloopt vandaag. Op vorm zou het moeten kunnen. Maar de vorm gaat in zo’n wedstrijd het raam uit dus ben niet helemaal vol vertrouwen. Coyg

Los van of Bergwijn op de bank start, is mourinho klaar voor zijn pensioen. Staat rustig 10e met CL finalist van vorig seizoen en er zit geen vooruitgang in. Onvoorstelbaar hoe weinig hij er van bakt nog tegenwoordig en maar overal contracten krijgt.

12 juli 2020 om 16:58

Hij bakt er vrij weinig van misschien, maar dit seizoen kan je toch niet echt als zijn volledige seizoen rekenen. Met 2/3 aan kopen zie ik hem volgend jaar wel om de CL plaatsen mee doen.

12 juli 2020 om 17:07

Heerlijk die frustraties. Maak je een ranglijst vanaf zn aanstelling, heeft hij meer punten gepakt dan een Chelsea en Arsenal. Maar Mourinho is de enige coach ter wereld die ook de consequenties van het falen van zn voorganger moet dragen.

12 juli 2020 om 17:21

Grappig dat de mensen die voorstander van Mourinho zijn altijd met hetzelfde excuus komen. Feit blijft dat de afgelopen jaren die gozer werkelijk waar helemaal niks presteert met grote clubs, en met z’n rare acties het imago van elke club waar hij zit naar beneden haalt.

12 juli 2020 om 17:23

@MoniqueVerschoor,
Evenveel punten als Chelsea bedoel je, en 1 punt meer dan Arsenal. 1 punt minder dan Southampton... Als je Poch had laten zitten had hij dit punten aantal ook wel gehaald. Mourinho heeft het gewoon niet bijzonder goed gedaan, ook niet bijzonder slecht, maar voor dat enorme salaris is het niet goed genoeg.

12 juli 2020 om 17:31

Uhmm kampioen geworden met Chelsea. De beste prestatie van United sinds hun laatste landstitel En uiteraard. Als je Mourinho had laten zitten bij Chelsea in 2007 had die vast ook wel ooit de cl met ze gewonnen.Als je Trump lang genoeg laat zitten in het witte huis, zal die vast ook wel een juiste beslissing nemen.Hebben we allemaal niet zoveel aan he..

12 juli 2020 om 17:05

De CL finale verbloemde een hoop maar Spurs hadden 2-3 jaar geleden al door moeten selecteren. Kan Mourinho weinig aan doen

Bergwijn is de laatste tijd de eerste die gewisseld wordt, of plaats neemt op de bank en later invalt met een kwartier speeltijd. Son en Moura zijn geen misselijke concurrenten. Volgend jaar nieuwe kans voor Steven!

Speelt Arsenal in een 3-4-3? Ben erg benieuwd! Beide elftallen vind ik alles behalve sterk. Maar zie de aanval van Arsenal nog wel wat forceren bij Alderweireld en Sanchez

Dat is toch geen negeren? Iemand anders staat erin, nou nou.

Is zeer begrijpelijk, bergwijn doet het totaal niet beter dan zn concurrenten. Dusja, kies dan maar voor ervaring

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren