Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mourinho is klaar bij AS Monaco en klopt aan bij Paris Saint-Germain’

Laatste update:

José Mourinho richt zijn pijlen momenteel op Serge Aurier van Paris Saint-Germain. Volgens the Independent ziet de Portugese oefenmeester van Manchester United de rechtsbackpositie nog als verbeterpunt. Eerst aasden the Red Devils nog op Fabinho van AS Monaco, maar door de moeizame onderhandelingen is nu Aurier in beeld.

De verdediger lijkt overbodig te zijn nu PSG Dani Alves heeft aangetrokken. Voorzitter Nasser Al-Khelaifi zei bij de presentatie van de Braziliaan al dat de 24-jarige Aurier, die nog tot medio 2019 vastligt in Parijs, wellicht de club gaat verlaten: “Dat is echter een kwestie voor Antero (Henrique, sportief directeur, red.) en Unai (Emery, trainer, red.). Maar we hebben nu wel drie spelers voor die positie.”

Mourinho zou naast een defensieve middenvelder en een buitenspeler ook nog een goede rechtervleugelverdediger op Old Trafford willen verwelkomen. Daarnaast zou de trainer ook nog graag een spits aantrekken, nadat de club al Romelu Lukaku heeft opgehaald bij Everton. De Franse landskampioen heeft echter een sterke onderhandelingspositie: naast United zijn ook Atlético Madrid en PSG geïnteresseerd in Fabinho.

Monaco zou de concurrentie in de Ligue 1 niet willen versterken en zou graag willen zien dat de Braziliaan vertrekt naar het buitenland. Naar verluidt willen de Monegasken ongeveer veertig miljoen euro ontvangen voor de viervoudig international, die nog tot de zomer van 2021 vastligt bij de club. De Ivoriaan zou beduidend minder moeten kosten: voor circa 28 miljoen euro is de verdediger op te halen bij les Parisiens.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mourinho switcht van een CDM naar Aurier voor de rechtsbackpositie? Fabinho is geen rechtsback toch volgens mij? Lijkt me dan ook niet dat hij ala vervanger in beeld is maar gewoon als een versterking voor de RB.

20 juli 2017 om 18:23

Fabinho was een rechtsback die bij Monaco werd gebruikt als defensieve middenvelder. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat Fabinho niet rechtsback kan spelen natuurlijk.

20 juli 2017 om 18:54

Ahh oke, dat wist ik niet. Het lijkt mij echter alsnog apart om een speler te halen ( die zijn topseizoen beleefde op de CDM positie ) voor een andere positie terwijl er op de rechtsback positie nog genoeg potentieel rondloopt.

Kan United niet beter een linksback halen? Of in ieder geval: als United-fan zie ik graag een linksback komen. Valencia doet het aan de rechterkant prima, terwijl we daarachter Darmian hebben. United heeft momenteel 4 spelers die als linksback (kunnen) spelen:

- Marcos Rojo. Vind ik centraal in de verdediging beter dan op linksback.
- Daley Blind. Zal wel weer op meerdere posities gaan spelen, zoals het afgelopen seizoen. En daarbij wordt je nou niet echt vrolijk om Blind een heel seizoen lang als linksback te zien.
- Luke Shaw. Heeft tot dusver nog niet aan de verwachtingen kunnen voldoen en heeft ook pech (gehad) met blessures.
- Matteo Darmian. Vind ik als rechtsback beter, maar misschien wordt hij ook verkocht. Hoop het eerlijk gezegd niet.

Dus ik zie liever een linksback komen, in plaats van een rechtsback.

20 juli 2017 om 19:03

Omdat ze alle 4 gemankeerd zijn. Shaw met zijn blessures, Blind verdedigend zwak, Darmian aanvallend zwak en Rojo idem (ligt er tevens nog een half jaar uit). United is aardig vleugellam op links en een goede linksback die er met regelmaat overheen komt zou echt een toegevoegd wapen zijn.

Op rechts is het met Valencia prima in orde. Daar moet wel aan vervanging gedacht worden, maar dat is nog geen top prioriteit.

20 juli 2017 om 21:59

En welke positie is dat?

20 juli 2017 om 21:59

En welke positie is dat?

20 juli 2017 om 20:22

Aangezien Valencia het goed heeft gedaan is een linksback denk ook meer prioriteit momenteel. Luke Shaw is wisselvallig en veel geblesseerd geweest.
Echter het aantrekken van Aurier is toch een buitenkansje die je niet kan laten lopen. Vind het namelijk een slechte zet van PSG om hem te laten gaan, aangezien Alves al flink op leeftijd is en ik schat Aurier sterker in dan Meunier.

De Gea
Aurier
Bailly
Lindelof
Shaw
Matic
Pogba
Rashford
Mchitarjan
Perisic
Lukaku
20 juli 2017 om 23:48

Perfecte opstelling, alleen Herrera i.p.v. Matic!! En dan zou Mourinho er ook nog voor kunnen kiezen om Rashford op 10 te laten spelen en Mkhitaryan op rechts!!
Voor de rest denk ik dat je met dat team mee kan doen om de titel!!

De Gea
Aurier
Bailly
Lindelof
Shaw
Herrera
Pogba
Rashford
Mkhitaryan
Perisic
Lukaku

Gisteren een bericht dat Mourinho niet tevreden was over de huidige transferperiode, en dan nu met Aurier aan komen zetten? Valencia is toch een prima.

Prioriteit lijkt me toch op andere posities te liggen waaronder LB en CVM..

Wat een onzin weer, Valencia was de beste speler van vorig seizoen.. Bovendien gaf Mourinho gisteren nog aan, nog max twee spelers te halen, daarbij wetende dat United middenvelders nodig heeft. Tenzij er verdedigers verkocht worden natuurlijk, maar dit is geloof ik nog niet het geval.

20 juli 2017 om 19:03

Darmian schijnt wel in de belangstelling te staan.

Het is belachelijk dat er geen rem komt op deze idioterie van de transferperiodes. Wel klagen als er bezuinigd moet worden maar voor middelmatige voetballers of die net een goed seizoen draaien zulke bedragen word betaald. Is gewoon gestoord. En de fans doen hier net zo hard aan mee

20 juli 2017 om 19:05

Het is ook gestoord dat er honderden miljoenen besteed worden aan het produceren van films. Dat er tientallen miljoenen betaald wordt voor streken verf op wat canvas. Welkom in onze huidige consumptiemaatschappij.

20 juli 2017 om 20:10

Ik hoop dat die Chinezen het monopolie spelletje van de rijke clubs gaat doorbreken

20 juli 2017 om 21:38

Geld moet nou een maal rollen. Een mooi deel van de transferbedragen gaat naar de overheid en die bouwt er weer mee verder aan infrastructuur en allerlei andere mooie dingetjes. Voetballers en clubs krijgen dan wel veel geld maar die stoppen het ook weer terug in de economie he. Je hoeft je hier niet al te druk om te maken.

Zonde dat Manchester United net als de andere premier league teams geworden is, oftewel een verzameling van saaie buitenlandse spelers. Ik vind het nog steeds een prachtige club, maar van dit team worden weinig United supporters echt enthousiast denk ik.

20 juli 2017 om 19:37

Er zijn helaas niet zoveel britse spelers die het niveau hebben van united en degene die dat niveau wel hebben spelen bij de concurrent of bij een top 3 club (bale). En daarnaast kan de jeugdopleiding ook niet constant een lichting met 5 a 6 topspelers voortbrengen. Momenteel zitten er genoeg spelers uit de jeugd bij het eerste en een paar zelfs in de basis (pogba & rashford) en er komen nog een paar pareltjes aan. Niks te klagen dus.

20 juli 2017 om 19:40

Het is en blijft voor mij de mooiste club ter wereld , maar helaas hebben een paar clubs de hele voetbalwereld verneukt waardoor deze prachtige club helaas niks anders kan dan meedoen wat me enorm teleurstelt

21 juli 2017 om 10:33

Het gaat mij meer om het soort spelers dat ze aantrekken. Ik mis de tijden van charismatische spelers zoals Cantona. Die heb je tegenwoordig niet meer vind ik. Ibrahimovic bijvoorbeeld vinden velen wel zo'n type, maar ik mis bij hem dat authentieke. Ik ben gewoon een ouwe lul aan het worden die de oude Engelse competitie mist ;-)

Zet Blind cdm. Hier heeft hij zijn beste wedstrijden gespeeld, mijn inziens. Zal wel niet fysiek genoeg hebben voor Mourinho als cdm.

20 juli 2017 om 22:02

Van Gaal kocht Blind als CVM en kocht ma zijn eerste seizoen 2 nieuwe CVM's. Dat zegt toch genoeg.

Aurier is een prima versterking nog een jaar valencia en dan dat aurier hem langzaam aan vervangt

Is Aurier haalbaar? Spurs sla je slag! Of Real Madrid nu Danilo weg is. Deze speler is een geweldenaar, koop hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren