Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho: ‘Hij heeft nooit verteld dat hij wil vertrekken, nooit’

Laatste update:

Paul Pogba zou een stroeve relatie hebben met José Mourinho en daarom in januari weg willen bij Manchester United. De 25-jarige middenvelder zou in beeld zijn bij onder meer Juventus en Barcelona, maar Mourinho gelooft niet dat de Fransman weg wil. De manager rekent erop dat hij over Pogba kan blijven beschikken.

“Eén week voor de start van de Premier League is Pogba teruggekomen van het WK. We zijn nu ongeveer twee maanden bij elkaar. Hij heeft nooit verteld dat hij wil vertrekken, nooit. Ik kan alleen reageren op wat voor mij de waarheid is, niet op wat er wordt geschreven. Daar luister ik niet naar”, zo wordt Mourinho geciteerd door de Engelse pers.

“Ik heb geen directe relatie met de mensen die zulke dingen schrijven. Ik heb een directe relatie met mijn spelers. Niet alleen met Paul, maar ook met de andere spelers. En hij heeft nooit gezegd dat hij wil vertrekken. En als hij dat niet zegt, dan betekent dat dat hij wil blijven. Dat is mijn conclusie.” Pogba ligt op Old Trafford nog tot medio 2021 vast.

Mocht Pogba weggaan, zal hij hoe dan ook een transfersom opleveren. De contracten van onder anderen Luke Shaw, Juan Mata en Ander Herrera lopen echter af. “Ik hoop dat ze blijven”, reageert Mourinho. “Ik ben blij met deze spelers. We zaten vorig seizoen in een soortgelijke situatie met Marouane Fellaini. Ik heb ook toen gezegd dat ik hoopte dat hij zou blijven en hij is gebleven. Ik zeg nu hetzelfde.”

Denk jij dat Paul Pogba volgend seizoen nog bij Manchester United speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

die mafkees weet volgens mij niet eens wat zijn spelers willen en dat interesseert hem niet ook voor hem zijn het gewoon poppetjes

Lijkt me sterk dat Mourinho gaat lullen.

Ik geloof, er ook bar weinig van dat Pogba plots weg zou willen. Welke club kan hem beter betalen? Juventus kan dat niet, ze hebben al alle moeite met Ronaldo. Barcelona eventueel wel. Maar het lijkt me toch echt dat hun middenveld een beetje overvol zit. En hun top pioriteit is meer een vervanger zoeken voor Suarez die op leeftijd begint te raken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren