Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho: ‘Het is niet aan mij om te zeggen of zij een titelkandidaat zijn’

Laatste update:

Maandagavond staat de kraker tussen Manchester United en Liverpool op Anfield op het programma en net als elk seizoen wordt het weer een beladen confrontatie. Beide ploegen zagen koploper Manchester City zaterdag punten morsen tegen Everton en zullen daar optimaal van willen profiteren. Voor José Mourinho speelt de oude rivaliteit tussen the Red Devils en hun rivalen uit Liverpool echter niet zo’n grote rol.

/

“Nee, voor mij is het spelen tegen Liverpool net als het spelen tegen elke andere grote club. Ik wilde in Madrid tegen Barcelona, Atlético Madrid en Valencia spelen, bij Internazionale wilde ik tegen AC Milan, Juventus en AS Roma spelen. Bij Chelsea waren United, Liverpool en Arsenal de grote tegenstanders”, vertelt hij tijdens een perspraatje. “En nu is het hetzelfde, ik hou ervan om tegen grote tegenstanders te spelen en Liverpool is een grote tegenstander.”

The Reds lijken onder Jürgen Klopp weer te zijn uitgegroeid tot titelkandidaten, maar Mourinho is daar niet mee bezig: ‘Dat is niet mijn probleem. Ik denk dat wij maandag een hele moeilijke wedstrijd voor de boeg hebben en ik denk dat Liverpool maandag een hele moeilijke wedstrijd op het programma heeft staan. Het is niet aan mij om te zeggen of zij meedoen om de titel of niet, ik denk dat je dat daar moet vragen.”

/

“We willen winnen, dat is zeker. De beste manier om dit te doen, is met elf man domineren, scoren en de bal in bezit houden. Dat is wat wij doen. Het zal niet eenzelfde soort wedstrijd als vorig seizoen worden, toen Liverpool veel schoten op doel had, United er eentje loste en het resultaat 0-1 was. We moeten nog steeds veel zaken verbeteren, maar we gaan op dezelfde manier door als we de afgelopen tijd hebben gespeeld. We hebben een bepaalde speelstijl en die gaan we niet veranderen.”

Zie jij Liverpool als een kandidaat voor de landstitel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
17 oktober 2016 om 16:28

Ga maar uit van dat laatste

Wat is precies die speelstijl dan? Ik zie toch weinig terug van een echte 'stijl'. Het voetbal van United is meer gebaseerd op de opvliegingen van individuen, ik mis nog een specifieke voetbalstijl. De stijl die onder Mourinho bij vrijwel iedere andere club wel altijd duidelijk zichtbaar was zie ik nog niet echt terug.

United wordt overlopen door Liverpool vanavond!

17 oktober 2016 om 15:34

Qua snelheid???

17 oktober 2016 om 16:15

Pogba en Schneiderlin zijn niet uitzonderlijk snel. Liverpool heeft dan in mijn ogen net zo'n snelle basis 11, en ook Arsenal komt in de buurt. Coutinho, Mane, Wijnaldum, Firmino, Clyne zijn allen snel. Bij Arsenal heb je natuurlijk Alexis, Walcott, Iwobi, Bellerin en Koscielny. Qua snelheid zijn al die teams meer dan gelijkwaardig hoor.

17 oktober 2016 om 17:20

Als je pogba niet uitzonderlijk snel noemt, zijn Wijnaldum en Firminho dat ook zeker niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren