Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho hakte knoop door en passeerde Lukaku: ‘Blind was mijn keuze’

Laatste update:

Daley Blind maakte dinsdagavond tegen Benfica vanaf de strafschopstip zijn allereerste doelpunt in een Europees bekertoernooi, maar het was voorafgaande aan de penalty geen zekerheid dat de Oranje-international mocht aanleggen. Romelu Lukaku en Ander Herrera hadden ook wel oren naar het buitenkansje, maar José Mourinho hakte de knoop door.

“De reden was dat Anthony Martial de eerste speler was die ‘m mocht nemen, maar hij miste (eerder in de wedstrijd, red.). Hij stond bij die tweede strafschop niet meer op het veld en de spelers wilden allemaal de verantwoordelijkheid nemen. Romelu wilde hem graag nemen, Ander Herrera ook, maar ik koos Blind. Het was mijn beslissing”, deed Mourinho uit de doeken bij BT Sport.

Eerst lijkt Romelu Lukaku 'm te gaan nemen, dan Ander Herrera en uiteindelijk mag Daley Blind het doen! Toch nog een Nederlandse goal vanavond ????????????

Geplaatst door voetbalzone op dinsdag 31 oktober 2017

“We trainen, ik analyseer, ik probeer de juiste beslissing te nemen. Martial miste er in de afgelopen dagen geen eentje, hij heeft er een hoop genomen tegen drie goede keepers. Hij miste nu wel, dus soms neem je een verkeerde beslissing. Maar daarna was Daley mijn keuze op het moment zelf”, ging de Portugees verder. Manchester United gaat momenteel met twaalf punten uit vier wedstrijden aan kop in Groep A, maar is doordat FC Basel en CSKA Moskou in theorie ook allebei nog op twaalf punten kunnen komen, officieel nog niet zeker van de volgende ronde.

“Hebben we ons nog niet gekwalificeerd? We hebben vier overwinningen en dat is nog niet voldoende?”, knipoogde Mourinho. “Dat laatste punt moeten we pakken in de laatste twee wedstrijden. Ondanks de wijzigingen in de ploeg, waarmee we de dynamiek en routine van het elftal hebben verstoord, hebben we twee keer gescoord, geen tegendoelpunten gehad, drie punten veroverd, geld verdiend voor de club en geen blessures opgelopen.”

Denk jij dat Manchester United naar de volgende ronde gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Knap hoor José ! Volgens mij is hij erg trots op zichzelf omdat hij blind aanwees.

Hoppa zo schiet je een penalty erin!!

Ook dit zegt toch wel wat over de status van Daley bij Manunited/mourinho. Heerlijk dat hij het zo goed doet daar!

1 november 2017 om 00:15

Goed? Hij speelt vrijwel nooit meer in de basis. Dus helaas is van die status niet veel meer over. Daar verandert een raak penaltytje weinig aan.

1 november 2017 om 00:17

Wil net zeggen! De laatste wedstrijden heeft hij niet tot nauwelijks gespeeld... neemt niet weg dat het een lekker ingeschoten penalty is!

1 november 2017 om 00:33

Dude waar heb je het over wtk_nl

Van de 17 wedstrijden van Manchester United heeft hij 5x op de bank gezeten en 12x basis ... Dus hij heeft wel degelijk status .. Mourinho rouleert echter vaak zijn elftal elke week en tegen sterke tegenstanders speelt hij het liefst met meer power verdedigers die fysiek en verdedigend sterker zijn .. Daar staat hij om bekend.. Blind is aanvallend en opbouwend de betere speler ..

1 november 2017 om 01:21

Het elftal rouleert regelmatig dus af en toe staat Blind er naast. Maar hij is zeker de linksback met de meeste minuten, en dus in principe de eerste/vaste keuze.

1 november 2017 om 01:26

Tja logisch met alle andere linksbacks geblesseerd. Meestal staan daar een rechtsback of linksbuiten dat zegt toch ook iets als je soms vervangen wordt door spelers van een andere positie. Dat hij deze penalty mocht nemen verteld helemaal niks over zijn status. Overigens zegt er 1 dat hij aanvallend sterk is, heb hem vandaag 0 goeie voorzetten zien geven of überhaupt opkomen terwijl United heel de wedstrijd wel de bovenliggende was.

1 november 2017 om 03:34

Ongelofelijk hoe veel mensen nog niet objectief naar Blind kunnen kijken. Het is een Nederlandse voetballer die het gewoon goed doet. Een harde werker die regelmatig speelt. Ga zeiken op andere ex-Ajacieden die er niks van bakken, Blind is gewoon prima bezig ondanks de vele aankopen bij Utd.

Eerst zou Shaw hem er uit spelen (blame blessures maar), vervolgens Darmian (wat is hier het excuus?). Nu speelt Young er ook vaak, geeft meer aanvallende impulsen maar het is wachten totdat hij weer terugvalt in zn niveau, wat Young kennende niet lang meer zal duren. En dan.... dan staat Blind er gewoon weer, als degelijke en consistente speler die hij is.

1 november 2017 om 06:45

Ik vond het een slechte strafschop. Maar goed hij zit, dat telt. Als en keeper lijft staan komt hij recht op hem af

1 november 2017 om 07:59

Ja je kan niet altijd in de winkelhaak schieten. Zoals jij redeneert kom je vaak uit op een slechte pingel. Het gaat erom of je de keeper de verkeerde hoek in stuurt.

1 november 2017 om 08:14

Blijft opvallend altijd. Zodra het over Blind gaat en mensen die United fan zijn met feiten reageren, vallen er direct weer wat Ajacieden over elkaar heen om te roepen dat anderen wel anti moeten zijn. Van de laatste 7 PL wedstrijden heeft Blind welgeteld 1 minuut gespeeld. Dan praat je niet over rouleren. Anderen krijgen momenteel gewoon de voorkeur en in de CL geeft Mourinho spelers die buiten de boot vallen gewoon wat kansen. Zo mocht Lindelof ook gewoon de eerste 3CL wedstrijden spelen en ook Smalling mocht in de CL spelen terwijl hij er in de competitie niet aan te pas kwam toen Jones nog niet geblesseerd was.

Het zijn gewoon controleerbare feiten, maar blijkbaar kunnen of willen sommige figuren die niet eens United fan zijn dat niet objectief beoordelen.

1 november 2017 om 09:25

Kan jou nooit betrappen op een slechte analyse @sammerens. Ook nu heb je weer volkomen gelijk. Blind speelt dit seizoen goed, maar de afgelopen weken speelt hij niks meer. Zowel Young als Darmian staan boven hem in de pikorde op dit moment. Vind het persoonlijk wel raar dat mensen die United niet kijken toch altijd het beste weten hoe het eraan toegaat. Zo beweren die mensen ook altijd dat United goed voetbal speelde onder van Gaal, wat gewoon absoluut niet waar is.

1 november 2017 om 10:17

Bedankt voor het compliment. Fijn dat de moeite die er in zit gewaardeerd wordt door sommigen

Of Darmian echt boven hem staat vind ik momenteel lastig te beoordelen. Was vorig seizoen in de zwaardere wedstrijden wel het geval, net zoals begin van het seizoen in de wedstrijd tegen Madrid.

Momenteel spelen ze echter de topwedstrijden veelal met wingbacks en ik denk niet dat Darmian in die formatie de voorkeur krijgt op links. Denk dat het Young - Blind - Darmian is, maar dat weten we pas echt als Young weg zou vallen.

Onder van Gaal was het voetbal inderdaad niet goed, maar helaas was vorig seizoen de tweede seizoenshelft ook slechter dan de eerste. Ook nu zit er de afgelopen weken wel de klad in. Dat betekent mijn inziens dat we nog veel te veel afhankelijk zijn van 2-3 spelers en we erg afhankelijk zijn van Pogba.

1 november 2017 om 03:21

Nummer 1 in de CL voor Mourinho, maar met 3-4 mogelijke linksback is het logisch dat er gerouleerd word.

erg zonde dat hij tegenwoordig minder speelt. vind blind echt een goedd voetballer. brengt veel meer voetbal in het spel van united . snap ook niet dat zo veel nederlanders hem zo veel kritiek geven. bij mij stond hij altijd in de basis.

1 november 2017 om 03:42

Snap die kritiek ook niet. Enige international die iedere wedstrijd een dikke voldoende scoort. Maar hij komt van Ajax...

1 november 2017 om 08:39

Komt niet doordat hij van Ajax komt, maar doordat het er nooit spectaculair uitziet bij hem. Fysiek is hij slap en traag en het is ook niet heel technisch allemaal. Maar hij is wel de beste passer in Oranje, dat valt echter minder op.

Laten we eerlijk zijn Mourinho, je hebt wel de makkelijkste poul.

Blind is echt een geweldenaar. We mogen dankbaar zijn dat wij hem tenmimste nog in de gelederen hebben voor Oranje.

1 november 2017 om 09:33

Goede roulatie speler dat zeker, eventueel basis door gebrek aan beter. Geweldenaar? Dat zeker niet..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren