Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho hakt knoop door: 'Ik weet het, maar de spelers nog niet'

Laatste update:

Chelsea won dinsdagavond door een dubbelslag van Diego Costa de laatste oefenwedstrijd voor de start van het nieuwe seizoen in de Premier League. Thibaut Courtois stond tegen Real Sociedad de hele wedstrijd onder de lat en enkele journalisten concludeerden dat de Belg de concurrentiestrijd met Petr Cech heeft gewonnen. José Mourinho wilde niet op de zaken vooruit lopen.

/

De coach legde uit dat Courtois negentig minuten speelde omdat hij in de voorbereiding nog nauwelijks speelminuten had gemaakt. "Thibaut was geblesseerd en heeft afgelopen weekend niet gespeeld", zei Mourinho. "Petr keepte de twee wedstrijden in Turkije en een helft tegen Ferencvaros en Courtois had alleen nog maar een helft gespeeld tegen Werder Bremen. Maar dat hij nu een hele wedstrijd speelde, betekent niet dat hij de eerste keus zal zijn voor maandag."

Mourinho heeft inmiddels wel al besloten met welke doelman hij aan het seizoen zal beginnen. "Ik weet het, maar de spelers nog niet. En zij moeten het weten voor jullie", zei Mourinho tegen de aanwezige journalisten. "Wanneer ik het vertel? Zondag." Chelsea speelt maandag de eerste competitiewedstrijd tegen nieuwkomer Burnley (uit).

Wie moet de eerste keeper worden bij Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja Thibaut natuurlijk. Daar kan je nog minimaal 10 seizoenen mee. Met Chech hebben ze al 10 seizoenen gedaan. Het is nu tijd voor een nieuwe generatie. Cech kan je nog voor een leuk bedrag verkopen a 10 miljoen.

13 augustus 2014 om 10:23

Waarom geld vragen na alles wat die man voor de club heeft gedaan zelfde wat Real deed bij Lopez transfervrij me clausules erin zou Chelsea alleen maar sieren als ze dat zouden doen.

13 augustus 2014 om 10:36

Ok dus iedereen die lange tijd voor een club speelt moet je transfervrij laten gaan..
Hoop dat jij geen eigen bedrijf hebt of voorzitter van een voetbalclub bent haha
Daarbij Is Lopez een slecht voorbeeld, die speelt pas een dik seizoen in de basis

13 augustus 2014 om 11:14

@tinuske80,
darreant heeft gewoon gelijk iemand die zon belangrijk lid van je team is geweest voor vele jaren kun je niet behandelen als iemand die er 1 of 2 seizoenen heeft gespeeld. Daarnaast kan ik mij geen bedrijf behalve sportverenigingen voorstellen waarbij de werkgever geld krijgt omdat de werknemer naar een ander bedrijf gaat dus die redenatie van voorzitter slaat nergens op, en ook gaat het hier over Chelsea een club met een inkomen waar je u tegen kunt zeggen die zullen echt niet die 10 miljoen missen die ze kwijt zijn door hem vrij te laten gaan.

13 augustus 2014 om 11:35

Werknemers worden wel degelijk weggeplukt bij andere bedrijven (= headhunting) waarbij de vorige werkgever afgekocht wordt.

13 augustus 2014 om 13:09

Financial "fair" Play dwingt Chelsea om spelers voor grote bedragen te verkopen. Dan kunnen ze met die inkomsten weer andere zaken doen.

13 augustus 2014 om 10:51

@kx22. HAHAHAHA jou beredenering is zo intelligent mag ik vragen welke klas jij zit? Ik wil ook zulke sterke argumenten kunnen leren.

13 augustus 2014 om 11:25

Argumenten leren..

On: Hoop toch dat het Courtois wordt en dat Cech dan vertrekt naar een andere club. Het zou echt ontzettend zonde zijn om een keeper als Courtois nu op de bank plaats te laten nemen.

Hele moeilijke keuze voor iedere trainer lijkt me.
Qua kwaliteit zullen ze nog niet veel van elkaar verschillen.
Kies je dan voor het oude vertrouwde, iemand die veel betekend heeft voor de club.
Of kies je voor een geweldig talent die misschien al wel beter is.

Zelf zou ik Courtois onder de lat zetten en Chech een transfer gunnen.

13 augustus 2014 om 10:19

Als ze niet voor elkaar onder doen, kies je natuurlijk voor de toekomst.

Ik zou voor Cech kiezen, maar dat komt dan vooral wegens emotionele keuze,

Als je ziet wat hij heeft gewonnen voor ons. En de penalty die hij stopte van Robben blijft hij altijd een held voor mij,

13 augustus 2014 om 13:47

Cech is inderdaad een held en een geweldige keeper. Het zou eeuwig zonde hem zo weg te doen. Echter moeten we ook realiseren dat Cech ouder wordt en niet meer zo lang mee kan als Courtois.

Mourinho moet wel heel sterk in zijn schoenen staan wil hij Thibaut mededelen dat hij een jaartje mag gaan banken in de competitie. Dat hij hem zelf aan het werk wilde zien snap ik, maar dan zal dat meer ter bevestiging geweest moeten zijn voor zijn keuze dan dat hij een voorkeur voor Petr had. Anders had Thibaut net zo goed bij Atletico kunnen blijven, aangezien Mourinho aangaf Schwarzer als 2e doelman te hebben. Nou, Thibaut heeft in de voorbereiding laten zien dat hij zijn mannetje staat, dus lijkt me logisch dat hij in de competitie start.

Denk dat Mourinho zal kiezen voor Courtois, dat kan bijna ook niet anders. Hij is de toekomst.

Niet dat Cech niet meer meekan, integendeel zelfs. Met zijn 32 jarige leeftijd kan hij eigenlijk nog jaren mee maar Coutrois natuurlijk nog veel langer.

Vraag me af naar welke club de 2e keuze eventueel zal gaan.

13 augustus 2014 om 12:16

nou mourinho staat anders wel bekend owv zn extreme loyaliteit tov oude krijgers, kijk naar lampard, die was normaal vorig jaar al weg en enkel door mourinho mocht ie blijven, terughalen drogba... ik zou er niet van verschieten mocht ie cech verkiezen boven courtois, weinig logisch maar de man houd van oude zekerheden

13 augustus 2014 om 14:07

Daar zit wat in maar aan de andere kant was hij ook de eerste die Casillas liet banken.
We zullen zien.

Zolang ze beide er nog rondlopen, kies je voor de beste. Petr Cech natuurlijk.

Maar Cech moet je vandaag verkopen aan een Psg, Monaco, Real of een zandbakland. PSV kan ook natuurlijk.

Cech was het roemrijke verleden, Courtois de roemrijke toekomst.

Keihard, jammer en helaas. Maar er is in het voetbal een tijd van komen en gaan. Voor Cech is de tijd om te gaan gekomen.

Ik denk dat ze Courtois kiezen, ik vind hem ook echt een top-3 keeper op dit moment. Cech blijft natuurlijk ook nog steeds een geweldige keeper, maar ze kunnen het bij Courtois bijna niet maken om hem op de bank te zetten nu ze hem teruggehaald hebben. Ik weet namelijk niet of hij dat nog pikt en hij is toch wel de toekomst van Chelsea op keepersgebied.

Ik zie niet in hoe je om Petr Cech heen kan. Die man is ervaren, keept als een jonge god, kan z'n verdedigers, is een leider in de kleedkamer en op het veld. Een verlengstuk van de trainer en nog schreeuwt met om Courtois. Hoezo waan van de dag?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren