Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho en AS Roma hebben voor 11,5 miljoen euro eerste aankoop binnen

Laatste update:

Rui Patricio heeft zich tot de zomer van 2024 aan AS Roma verbonden. De Italiaanse club maakte dinsdagavond laat de komst van de 33-jarige doelman wereldkundig. Wolverhampton Wanderers ontvangt een bedrag van 11,5 miljoen euro voor de ervaren A-international van Portugal. Daar komen mogelijk nog enkele bonussen bovenop, op basis van individuele prestaties en de prestatie van AS Roma zelf in de komende drie jaar.

“AS Roma is een grote club en het betekent een nieuwe uitdaging voor mij”, vertelt Rui Patricio via de officiële kanalen van AS Roma. “Ik kan niet wachten om ervoor te zorgen dat AS Roma zijn doelstellingen bereikt.” Rui Patricio mag zich de eerste aankoop van landgenoot José Mourinho in Rome noemen. “We hebben het over een van de beste trainers ter wereld. Ik kan niet wachten om met hem te werken.”

Rui Patricio is logischerwijs de nieuwe nummer één van AS Roma. Pau López, vorig seizoen eerste keus, is inmiddels verhuurd aan Olympique Marseille en Antonio Mirante werd eerder al uitgezwaaid. De routinier ging in 2018 zijn eerste avontuur in het buitenland aan toen hij voor achttien miljoen euro van Sporting Portugal, de club waar hij 467 duels in het eerste keepte, naar Engeland ging. Bij the Wolves kwam hij tot 125 wedstrijden in alle competities.

AS Roma is achter de schermen bezig met waarschijnlijk aanwinst nummer twee: Alex Telles. De linksback is bij Manchester United vooral de stand-in van Luke Shaw en de Romeinen hebben een huurvoorstel gedaan. De Engelsen willen de Braziliaan, die in het verleden op huurbasis voor Internazionale speelde, echter alleen definitief kwijt en niet tijdelijk. AS Roma ziet in Telles een geschikte vervanger van de tijdens het EK geblesseerd geraakte Leonardo Spinazzola.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede aanwinst Patricio is een uitstekende keeper en had allang al bij een grotere club moeten spelen.

Onderschatte keeper. Geweldenaar kan absoluut het niveau aan en zal in korte tijd een meerwaarde worden voor AS Roma. Mark my words.

het is een uitstekende keeper maar wel 11,5 miljoen voor een 33 jarige keeper konden ze niet beter een keeper halen die de aankomende 10 jaar de eerste keeper zou kunnen zijn?

14 juli 2021 om 01:50

33 is oud voor een veldspeler, niet voor een keeper. Kan gewoon nog 5 jaar mee op top niveau voordat het minder wordt.

14 juli 2021 om 02:12

dat geldt lang niet voor elke keeper er zijn zat keepers die eerder aftakelde

Misschien Anthony Lopes als vervanger aangezien Onana naar Lyon gaat? 1 op 1 Portugese vervanging

Ik snap niet zo goed waarom Wolverhampton hun topkeeper met verlies verkoopt?

Slimme zet om van achteraan de ploeg te beginnen versterken.

Onderschatte keeper inderdaad.
Heel apart dat Wolves hem zo goedkoop laat gaan. Voor minder dan zijn aankoopbedrag zelfs.

Mooi dat hij ook met rugnummer 11 speelt, aparte keeper.

Verder: apart dat zij Pau Lopez verhuren aan Marseille. Goede keeper vond ik dat hoor. Ook nog jonger dan deze Patricio.
En dat die bij Marseille dan club legend Mandanda eruit moet keepen?

Verder: Telles naar AS Roma, zou ik apart vinden. Shaw is een aardige back, maar in vorm denk ik dat Telles (zeker aanvallend) echt beter is... Toch raar hoe het soms loopt!

Geweldige keeper! Heb wel wat vraagtekens bij de 11,5 miljoen voor een 33 jarige keeper. Dat is nog exclusief mogelijke bonussen.

Nu weet ik dat een keeper langer doorgaat dan een veldspeler en tegenwoordig veldspelers op 33 ook nog voldoende meekunnen. 11,5 miljoen in tijden dat voetbalclubs het zwaar hebben voor een 33 jarige keeper is flink.

Gun hem wel die mooie stap!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren