Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Monaco lijdt derde nederlaag en rolt loper uit voor Paris Saint-Germain

Laatste update:

AS Monaco heeft de rode loper uitgerold voor Paris Saint-Germain. Mocht de regerend kampioen van Frankrijk er zondag in slagen om af te rekenen met rivaal Olympique Marseille, dan vergroot het de voorsprong op de Monegasken namelijk tot acht punten. Het elftal van Claudio Ranieri gaf zaterdagavond niet thuis tegen het verrassende Saint-Étienne en verloor met 2-0.

/

De thuisploeg was feller, agressiever, slimmer en dus simpelweg beter. Het was dan ook niet verrassend dat de eerste treffer, na zeventien minuten spelen, op naam kwam van een speler van Saint-Etienne. Fabien Lemoine besloot om het van afstand te proberen en zag zijn heerlijke volley als een raket richting de bovenhoek vliegen. Doelman Danijel Subasic probeerde nog wel verweer te bieden, maar was simpelweg kansloos.

Ondanks de matige vertoning van de eerste 45 minuten bleef Monaco dankzij het minimale verschil in de wedstrijd. De bezoekers leken zich na rust dan ook wat meer bewust van de belangen en stelden doelman Stéphane Ruffer een aantal keren op de proef. Na 67 minuten gooide Subasic echter alle hoop aan duigen. De doelman verkeek zich lelijk op een inzet van Romain Hamouma en liet de bal door zijn handen heen in het doel glippen.

Monaco was vervolgens niet meer bij machte om de spanning terug te brengen en leed zo de derde competitienederlaag van het seizoen. De achterstand op Paris Saint-Germain bedraagt nu nog vijf punten, maar bij winst morgen kan het elftal van Laurent Blanc een forse stap zetten op weg naar een nieuwe landstitel. Saint-Étienne blijft dankzij de knappe overwinning volop in de race voor een Champions League-ticket.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Echt volkomen verdient deze overwinning. Saint-Etienne speelde Monaco echt helemaal weg.

Dan is de kampioen daar ook bekend. La liga en PL zijn dan alleen nog maar spannend.

Dat Saint-Étienne Houd ook vaak de nul. Zou dat komen door Zouma?
Want die vertrekt na dit seizoen en zal toch wel een grote achterlating zijn.

1 maart 2014 om 19:08

Die viel in de 90ste minuut in. Er spelen 2 betere centrale verdedigers bij Saint Etienne dan Zouma, namelijk Bayal Sall en Loic Perrin.

1 maart 2014 om 20:11

Oke dat wist ik niet. Dan is dat wel knap voor zo n club. Ok zon goede jeugd opleiding volgens mij.

1 maart 2014 om 20:55

Zeker geen slechte opleiding, wel opvallend is dat de ''dure'' aankopen zoals Erding, Kitambala, Ilan, Bergessio (in mindere mate) en dat soort spelers allemaal mislukken bij Asse.

Ze moeten het dus vooral hebben van de opleiding.

2 maart 2014 om 10:00

Klopt, met Bafé Gomis en Blaise Matuidi als grote voorbeelden. En er kom iemand aan op dit moment: Allan Saint Maximin, wordt echt een grote speler later. (als hij geen blessures krijgt)
Ik vond het wel jammer dat er een schadevergoeding van 900.000 euro aan Sanogo moest worden uitbetaald. Dat was ook echt een mislukte aankoop.

3 maart 2014 om 20:06

Karl Madianga, Nathan Dekoke, Joris Mendy en Jonathan Bamba komen er ook nog aan, maar Maximin moet inderdaad het grootste talent zijn. Hij was trouwens de wedstrijden dat hij mee deed in het eerste al behoorlijk opvallend.

En laten we het niet over Sanogo hebben. Dat verpest mijn dag.

Knappe overwinning van Saint-Etienne, prima gespeeld. Hoopte eigenlijk op winst van Monaco, dat zou beter uitkomen voor ons om die 3e plek te pakken maar Saint-Etienne laat gewoon zien dat het veel kwaliteiten heeft. Dan nog te bedenken dat Zouma al een aantal weken gewoon op de bank zit omdat hij uit de basis is gespeeld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren