Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Monaco bevestigt bod op WK-smaakmaker: ‘Niet langer wachten’

Laatste update:

Aleksandr Golovin wist het afgelopen WK indruk te maken als speler van Rusland. De middenvelder van CSKA Moskou deed vooral in het openingsduel met Saudi-Arabië van zich spreken door een goal en twee assists te produceren (5-0). De 21-jarige spelmaker staat in de belangstelling van veel Europese topclubs en ook AS Monaco voegt zich in het rijtje gegadigden.

Vadim Vasilyev, vice-voorzitter van de Monegasken, zegt in gesprek met Sport Express dat Monaco een bod heeft neergelegd bij CSKA. "We hebben CSKA een aanbieding gedaan in ruil voor Golovin. Een meer dan genereus aanbod. De lengte van het contract die we hebben geboden betreft vijf jaar", aldus de sportbestuurder over Golovin, die nog tot medio 2021 vastligt in Moskou.

"Ik denk dat een transfer naar een club als Monaco de beste optie is voor hem, zeker in deze fase van zijn carrière. Alles wordt bepaald in de komende dagen, misschien wel vandaag. We kunnen niet langer wachten. Als het niet gebeurt, gaan we kijken naar andere opties", aldus Vasilyev, die Golovin eerder al bestempelde als ‘een getalenteerde speler’.

Ook Juventus, Arsenal en Chelsea azen op de middenvelder. Volgens onder meer Voetbal International zou laatstgenoemde erover nadenken om Golovin tijdelijk te stallen bij Vitesse, mocht de Rus overstappen naar de Londenaren. Golovin maakte in maart 2015 zijn debuut voor CSKA en speelde sindsdien 113 wedstrijden voor de Russische grootmacht, waarin hij goed was voor dertien doelpunten en elf assists.

Verwacht jij dat Aleksandr Golovin deze zomer naar een Europese topclub verkast?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Topclubs zitten te slapen. Ik kijk er niet van op als die binnen een paar jaar voor de jackpot verkocht wordt. Kijk alleen al naar Mbappe, Lemar, Martial, Kondogbia, Fabinho, Mendy etc

16 juli 2018 om 15:42

Juve had hem al voor het wk op de korrel maar CSKA wilde steeds meer geld.

Monaco zou een hele goede tussenstap zijn voor Golovin. Daar liggen de speelkansen iets hoger dan bij Chelsea en Monaco is ook nog eens een kweekvijver voor talenten.

16 juli 2018 om 16:19

Dit zou wel echt typisch een Monaco transfer zijn. Een enorm talentvolle speler die afgezien van het WK nog relatief onbekend is bij het grote publiek en daardoor voor een prima bedrag is op te halen. Ik weet niet precies hoeveel die moet gaan kosten, maar als hij zijn ontwikkeling doorzet dan levert hij gewoon binnen 3 jaar meer dan 70 miljoen op, en daarmee kan Monaco weer nieuwe talenten halen.

16 juli 2018 om 18:51

Ik ben ook benieuwd hoeveel Golovin zou moeten kosten. CSKA heeft niet de financien om te vragen wat ze willen, dus zijn we Golovin zeker kwijt. Ik voorzie die route inderdaad ook als hij de stap naar Monaco zou maken.

Zou jammer zijn voor Vitesse, want er gingen natuurlijk geruchten dat Chelsea hem binnen zou halen en hem zouden verhuren aan Vitesse.

Maar ook Juventus heeft belangstelling voor Golovin en nu dus ook AS Monaco. Ik kende Golovin een klein beetje van Cska Moskou en op het WK bij Rusland vond ik hem een uitstekende indruk maken.

Monaco zal denk ik een prima vervolgstap voor Golovin zijn, maar ook Juventus zal denk ik een prima optie zijn. Als hij naar Chelsea vertrekt, wordt hij waarschijnlijk verhuurd aan Vitesse maar als hij terugkeert bij Chelsea is het de vraag of hij sowieso wel mag aansluiten bij Chelsea (werkvergunning, maar ook concurrentie die hij zal hebben)

Bij Monaco zal Golovin de opvolger van Lemar worden en ik hoop dan ook dat Golovin de overstap naar Monaco maakt.

16 juli 2018 om 16:01

Golovin is echt veel te goed om verhuurd te worden aan Vitesse. Als Chelsea hem zou halen, dan zou Golovin gewoon in de Chelsea selectie deelnemen.

16 juli 2018 om 16:08

Betwijfel het of hij in de selectie van Chelsea zou komen. Een verhuur aan het kaliber ac milan lijkt me de meest waarschijnlijke oplossing, Vitesse is onzin natuurlijk

Bronnen geven aan dat hij alleen naar Juve wil. Juve wil niet meer dan 20-22 betalen. CSKA wil 30.

16 juli 2018 om 15:37

Zeker nu Ronaldo bij juve is zou ik ook niet voor Monaco kiezen.

16 juli 2018 om 15:46

Hoop dat hij uiteindelijk voor juve kiest. Lozen we nog khedira. Dan hebben we een sterk middenveld in mijn ogen.

Golovin is van absolute topkwaliteit. Die past nu al bij een topclub. Je weet natuurlijk nooit of hij daar gaat slagen, maar de tussenstap naar Monaco klinkt een beetje onnodig in zijn geval.

16 juli 2018 om 15:59

Ligt er een beetje aan hoe je het bekijkt. Ik denk dat er bij Monaco meer van zijn aanvallende kwaliteiten gebruik wordt gemaakt dan bij Chelsea, maar dat is een pure onderbuikgevoel van mijn kant.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren