Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mokotjo is de beste speler met wie ik ooit heb samengespeeld’

Laatste update:

Kamohelo Mokotjo verbond zich vrijdag voor vier seizoenen aan FC Twente. Zijn plek op het middenveld bij PEC Zwolle is overgenomen door Mustafa Saymak. De 21-jarige Saymak is uiteraard tevreden met zijn basisplaats, maar baalt van het vertrek van Mokotjo.

/

“Mokotjo is de beste speler met wie ik ooit heb samengespeeld”, vertelde hij vrijdagavond na de gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Utrecht (2-0) aan FOX Sports. “Als je hem op de trainingen aan het werk ziet, dan stijgt hij gewoon boven ons niveau. Ook in de wedstrijden heeft hij het heel goed gedaan.”

“Het is leuk om hem te mogen vervangen, maar het is niet makkelijk. Aan de ene kant baal je, maar aan de andere kant ook niet”, vervolgt Saymak. “Het is een mooie stap voor hem, want uiteindelijk wil iedereen naar een topclub en dat heeft hij ook gewoon verdiend. Maar nu hij weg is, moeten wij het weer oppakken. En dat biedt ook weer kansen voor mij.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Aan de ene kant zegt dat wat over de spelers met wie Saymak heeft samengespeeld, aan de andere kant natuurlijk ook over Mokotjo. Zeer bruikbare speler voor de topclubs in Nederland. Jammer dat Feyenoord hem niet tevreden wist te houden.

Dat is niet zo gek als je bij Zwolle speelt.
Wanneer zal die hype rondom Mokotjo ophouden? Ik vermoed als ze er bij Twente na een paar maanden achterkomen dat hij gewoon mee speelt maar het niveau niet omhoog zal brengen. Bij Zwolle de beste zijn is toch even wat anders dan dat bij Twente zijn.

Wat een opportunisme. Hij is inderdaad te goed voor Zwolle en excelleerde tegen Ajax. Maar ben blij dat hij niet naar Ajax is gegaan. Dat is toch net even anders voetballen. Hij is niet voor niks mislukt bij Feyenoord, hoewel hij toen natuurlijk jonger was. Goede speler die Mokotjo, maar absoluut niet goed genoeg voor een topclub in Nederland.

9 augustus 2014 om 11:26

Bij Feyenoord stonden er toen gewoon betere spelers voor hem. Ik denk dat FC Zwolle juist heel erg goed voor zijn ontwikkeling was en hij enorme stappen heeft gemaakt. Ook bij Ajax of andere topclubs uit de Eredivisie zou hij kunnen slagen.

Edit: Overigens spot jouw naam wel met alle wetten zeg, hahaha, Pepedinho xD! Geniaal

9 augustus 2014 om 11:35

Klopt zeker, maar ik ben meestal een beetje huiverig als spelers heel goed zijn bij een middenmotor en dan de stap naar een topclub maken. Anderzijds denk ik ook zeker dat hij zal slagen bij Twente en goed zou kunnen meekomen bij Ajax of Psv, maar ik kreeg de laatste tijd een beetje de indruk dat hij dan ook meteen een topclub zou dragen. Dat ging me toch wel iets te ver.

Haha thanks

9 augustus 2014 om 11:51

Dragen wil ik niet zeggen, ik vind het sowieso maar niks als een controlerende middenvelder een team moet dragen. Tuurlijk kan het een van je beste spelers zijn, en bij een wat minder team zelfs de beste speler, maar het moet niet je insteek zijn. Hij zal bij een Psv, Ajax of Twente gewoon goed meedraaien, z'n ding doen, extra stappen maken etc. Hij zal niet de absolute uitblinker zijn, en laten we eerlijk zijn, dat hoeft ook niet...

Denk dat we het wel redelijk eens zijn.

9 augustus 2014 om 13:01

We zullen zien wat Mokotjo doet bij Twente.
Promes is ook eerst niet geslaagd bij Ajax en Twente.
Die ging een jaar naar GA en kwam toen terug bij Twente en was ook opeens 1 van de beste spelers en nu een dikke transfer.
Ik vind Mokotjo een een goede speler en we zullen zien wat ie brengt bij Twente.

Jam vind je het gek als je bij Zwolle speelt. Kom op zeg. Hij heeft een goed seizoen gedraaid. maar heeft het onder verschillende trainers niet gemaakt bij Feyenoord. Hij komt gewoon tekort voor de top

Ik heb de wedstrijd van gisteravond niet gekeken omdat ik op vakantie ben, maar waarom scoort Kum zo laag?

9 augustus 2014 om 12:02

Ik heb het ook niet gezien maar hoorde dat het wij last had van zijn lies. Ook hoorde ik dat hij aan alle kanten voorbij werd gelopen door Lukoki

9 augustus 2014 om 12:26

Omdat hij helemaal zoek werd gespeeld door Lukoki, leek werkelijk waar helemaal nergens op.

9 augustus 2014 om 17:28

@ wandering, klopt, ik heb het net in de samenvatting gezien!

Zie Saymak ook nog wel weggaan binnenkort, doet het erg goed. Zou prima uit de voeten kunnen bij een club als AZ of Heerenveen.

Haha Mokotjo doet het natuurlijk erg goed maar mijn hemel wat een hype opeens.

Haha ja vind je het gek Saymak, waar heb jij in godsnaam gespeeld? Een jaar Jupiler League en twee jaar rechter rijtje Eredivisie bij Pec...

Blijft erg slecht wanbeleid van Feyenoord! Had hem dan verhuurd dan kon je daarna nog bepalen of hij wel of niet in je plannen voor zou komen! Het was duidelijk te zien dat hij kon voetballen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren