Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mitrovic hoeft nooit meer voor Fulham te spelen dankzij naderend akkoord

Laatste update:

Aleksandar Mitrovic is alsnog dicht bij zijn gewenste transfer naar Al-Hilal. De topschutter van Fulham aast al langere tijd op een transfer naar Saudi-Arabië, maar raakte gefrustreerd door de vraagprijs van zijn club: 60 miljoen euro. Transfermarktexpert Fabrizio Romano schrijft zondagavond dat de clubs zeer dicht bij een akkoord zijn en dat er nu gesproken wordt over de laatste details.

Fulham-trainer Marco Silva, die zelf een aanbieding van Al-Ahli afsloeg, zat met de situatie van Mitrovic in zijn maag. Laatstgenoemde wil koste wat vertrekken bij de club en wilde volgens Sky Sports nooit meer voor de Londense club spelen. Mitrovic reisde wel met zijn teamgenoten mee naar de Verenigde Staten, waar de Fulham een deel van zijn voorbereiding belegt. Silva maakte al bekend dat de Serviër niet mee zou doen in het vriendschappelijke duel met Brentford, daar hij 'niet naar behoren samenwerkt met zijn teamgenoten'. Mitrovic lijkt spoedig alsnog het vliegtuig naar Riyad te kunnen pakken, daar de clubs nu de laatste details van de transfer aan het bespreken zijn.

Mitrovic zelf is al enige tijd akkoord met Al-Hilal, dat eerder twee aanbiedingen door Fulham naar de prullenbak verwezen zag worden. De derde keer lijkt nu scheepsrecht te zijn voor Al-Hilal. Over welk bedrag de clubs een akkoord hebben bereikt, is vooralsnog onbekend. Zaakwaarnemer Pini Zahavi legde in een eerder stadium het verzoek bij Fulham-eigenaar Tony Khan neer om de vraagprijs te verlagen naar een bedrag van tussen de 40 en 46 miljoen euro. Mitrovic, die nu nog tot medio 2026 onder contract staat bij the Cottagers, speelt sinds januari 2018 voor Fulham. De samenwerking bleek een schot in de roos voor beide partijen: Mitrovic maakte in 205 duels liefst 111 goals en daarnaast was hij goed voor 22 assists.

Met name in het seizoen 2021/22 maakte hij in 44 wedstrijden een haast onwerkelijk aantal doelpunten: 43. Mede dankzij hem promoveerde Fulham daardoor naar de Premier League. Ook op het hoogste niveau was Mitrovic met veertien goals en twee assists van grote waarde. Mede daardoor eindigde Fulham afgelopen seizoen op een knappe tiende plaats. De Londenaren hielden ondanks de eerdere stroeve onderhandelingen al sterk rekening met een vertrek van Mitrovic. Raúl Jiménez is namelijk zeer dicht bij een dienstverband bij Fulham. Bij Al-Hilal wordt Mitrovic ploeggenoot van onder meer Kalidou Koulibaly, Rúben Neves en landgenoot Sergej Milinkovic-Savic.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

46 miljoen!? En daarna jimenz voor een miljoentje of 6 oppikken. Goed gehandeld van fulham!

24 juli 2023 om 11:47

Jimenz, klinkt als een voetbalzonelid die geemmigreerd is naar Mexico en ons wekelijks verteld over de pareltjes die Feyenoord zou moeten halen . Voor 6 miljoen krijg je niet eens Danilo, misschien kan Fulham voor die prijs Van Hooijdonk halen.

24 juli 2023 om 12:03

Nee ik heb het over die van wolves, die is al naar fulham gegaan voor 6mjljoen

24 juli 2023 om 12:43

Ah, Raul, ja die klinkt ook eek logischer. Maar kon het niet plaatsen omdat die jaren geleden nog tientallen miljoenen moest kosten. Time flies..

24 juli 2023 om 18:56

Raul Jimenez is geen schim van de speler die hij was. Ook een flinke downgrade van Mitrovic naar Jimenez hoor...

Enige voordeel is dat je flink veel geld voor een lastpak krijgt als Mitrovic (terwijl hij er wel genoeg makt).

Ik hoop dat ze redelijk bij hun vraagprijs gebleven zijn. Ik vind het prima dat ze spelers met monstersalarissen daar naartoe lokken, maar ga dan niet de clubs lopen lowballen.

24 juli 2023 om 07:51

Tottenham mag wel onderbieden (Levy wordt geroemd) maar de Saudies niet?

24 juli 2023 om 08:47

JohanVlerksen ja hoor dat mag wel. Ik hoop in deze alleen dat fulham het goed volgehouden heeft.

24 juli 2023 om 10:21

Elke club probeert onder te bieden dat is toch niet vreemd, tenzij je een speler echt graag wil.

Volgens mij hebben ze ook wel aardig de portemonnee opengetrokken voor richarlison?

Ik snap wel dat Mitrovic weg wilt, die zal waarschijnlijk met bakken geld gaan verdienen. Alleen Fullham snap ik ook, hij is wel de nummer 9. Kunnen ze niet beter hem dan een soort bonus geven om te blijven ipv tranfsersom? Misschien blijft dat dan wel aantrekkelijk om te blijven.

Apart is, in PL verdien je echt wel goed. Als je zelfs vandaar wilt vertrekken ben ik wel benieuwd hoe dit zich gaat ontwikkelen

Bah!, Ik ben nieuwsgierig naar het salaris dat aan deze speler is aangeboden, aangezien hij vastberaden lijkt om zo snel mogelijk zijn huidige club te verlaten. Zijn gebrek aan bereidheid om nog langer met zijn teamgenoten te spelen en het gebrek aan respect dat hij toont, zijn uiterst verontrustend. Het is betreurenswaardig dat FIFA nog geen afdoende maatregelen heeft genomen tegenover clubs uit Saoedi-Arabië, wat de integriteit van het voetbal dreigt te ondermijnen!

24 juli 2023 om 01:40

Voetbal is kapot gemaakt door de Premier League. De Premier League begon met gigantische salarissen en transferbedragen te balen. En daarnaast Barca en Real die miljarden schulden hebben ook geen probleem hoor.
Maar Saudi Arabië die met geld smijt is opeens wel een probleem.

24 juli 2023 om 01:52

Ik volg voornamelijk Europese voetbalcompetities, en als een voetballer besluit om naar de Verenigde Staten of Saoedi-Arabië te vertrekken, lijkt het alsof hij volledig uit het zicht verdwijnt en met voetbal stopt. Dit ervaar ik zo, en het stoort me enorm als spelers geen respect meer hebben voor hun teamgenoten en snel vertrekken voor buitensporige salarissen.

24 juli 2023 om 12:31

Dat jij voornamelijk Europese clubs volgt
is toch jouw probleem? Als je ze daadwerkelijk graag wil zien, steek je daar toch extra moeite in?

24 juli 2023 om 02:06

Hypocriet dat je bent, ben je je eigen clubje vergeten. Turkije net zo hard bezig geweest en nog steeds. En wat voetballll hier schrijft volkomen mee eens.

24 juli 2023 om 02:23

Dit is totaal niet waar geen enkele Turkse club biedt €100.000.000 salaris. Turkse clubs behoren nog steeds tot de Europese voetbalvelden, dus als een speler na zijn 28e vertrekt naar Turkije, zullen vele voetballiefhebbers deze spelers terugzien in de Champions League of UEFA League.

24 juli 2023 om 07:49

Als je iemand beschuldigd zorg dan dat het terecht is, in Turkije betalen ze normale salarissen

Doodzonde dat al deze spelers voor een zak geld naar de zandbak gelokt worden.
Aan de andere kant nu zie je ook precies welke spelers het voetbal alleen draait om zoveel mogelijk centjes binnen te harken.

Kijk spelers als Ronaldo en spelers tussen de 35 en 40 geef ik geen ongelijk zeker als een speler al verschillende grote prijzen gewonnen heeft in zijn carriere,maar spelers rond eind 20 begin 30 moeten zich schamen. Kijk zo'n Koulibaly heeft bij Chelsea als een natte krant gespeeld die mag zich echt schamen.

Hopelijk gooien de landen de deur dicht naar de spelers die naar het middenoosten wilde gaan om even snel 1 of 2 jaartjes geld binnen te harken en daarna weer terug naar een mooie Europese competitie ik hoop geen club ze meer wil hebben.

24 juli 2023 om 01:42

Hmm de Premier League deed het zelfde met het betalen van gigantische bedragen . Weinig mensen die er wat van vonden. Nu doet een niet Europees land het en het is een probleem.

24 juli 2023 om 08:04

Het is nogal een verschil als een traditioneel voetballand als gevolg van commerciële aantrekkelijkheid dit doet, of een paar lokale Arabische prinsjes, die over elkaar heen struikelen om hun volgende speeltje te kopen.

24 juli 2023 om 12:59

Wat een onzin geld is geld als je voetbal eerlijk wilt houden zou je elke speler het zelfde bedrag moeten geven dat zou de Champions League ook eerlijker maken nou is het standaard dat de Champions League winnaar vaak tussen drie /4 clubs gaat de rest zijn figuranten

24 juli 2023 om 07:10

@J.Wilshere.

Dat laatste gaat natuurlijk nooit gebeuren. De spelers die toen naar China vertrokken zijn ook voor een groot deel weer in Europa gaan voetballen.

25 juli 2023 om 04:42

Er zijn met name veel moslim-voetballers die die kant op gaan, niet alleen voor het geld maar ook omdat de regelgevingen in Saudi natuurlijk een stuk beter stromen met de regels die zij dienen te volgen. Kijkend naar de gebedstijden, rentevrij kopen, feestdagen etc. Om ze allemaal hebzuchtig te noemen is wel erg kort door de bocht.

Die spelers die nu vertrekken naar de zandbak geef ik groot gelijk. Iedereen die zegt dat ze voor het geld gaan, hebben natuurlijk gelijk. Maar wie werkt er niet voor geld ? Zulke absurde bedragen kun je toch haast niet weigeren ? Deze speler heeft bij Fulham gespeeld, zal een miljoen of 10/15 nog over hebben. Als je dan in een keer zoveel geld kan verdienen snap ik dat heel goed. Dat het niet leuk is om daar te voetballen snap ik ook wel, maar geld maakt veel goed. Een jaar of twee cashen en je hoeft nooit meer ergens aan te denken. En de PL is begonnen met het “kapot” maken van het voetbal. Die zijn begonnen met die absurde bedragen. Nu worden ze alleen overboden door mensen die nog meer geld hebben. Als je toch ziet wat de salarissen zijn bij United. Zo’n Sanchez die kwam van Arsenal. Die verdiende tien toch ook al een half miljoen per week ofzo. Is dat dan niet absurd ?

24 juli 2023 om 07:45

Dit is in het verleden vaker voorgekomen, Amerika, China, en nu Saudi Arabië.
De PL is niet begonnen, ze hadden de middelen om de beste spelers aan te trekken door veel te betalen, zoals dat toen ook in de bovengenoemde landen gebeurde.
Voetbal is handel, wie betaalt is de baas.

Ik zou ook gaan voor zoveel geld

Dit vind ik toch wel heel jammer.. Dit was een spits waarvan ik had gehoopt dat hij bij één van de topclubs in Engeland terecht zou komen. Heeft zich bewezen als behoorlijke doelpuntenmaker op zowel het 2e als het hoogste niveau van Engeland. En dan gaat zo'n jongen weer naar SA.. zonde in mijn ogen!

Tsja, leuke speler voor middenmoot BPL, maar niet. Scoort er voldoende hoor, daar niet van. Maar ook zo nu en dan kortsluiting bij de beste man.

Gaat richting de 30 en als hij je dan 40+ miljoen kan opleveren, gewoon doen. Jimenez is een pak minder, absoluut, maar je kan die overige miljoenen hopelijk nog goed investeren.

Verder snap ik best dat Mitrovic gek werd. 60 miljoen voor hem vragen is bizar. Ja, je mag vragen wat je wil, maar een beetje schappelijk naar een speler die je veel goeds gegeven heeft?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren