Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mitchell Dijks en consorten kunnen succes van Juventus niet voorkomen

Laatste update:

Juventus heeft zich zaterdag voor de kwartfinales van de Coppa Italia geplaatst. Het team van Massimiliano Allegri boekte een degelijke zege op Bologna, dankzij goals van Federico Bernardeschi en Moise Kean: 0-2. Bij Juventus ontbraken Mario Mandzukic, Juan Cuadrado, Andrea Barzagli, Joao Cancelo, Medhi Benatia en Daniele Rugani wegens blessureleed. Cristiano Ronaldo maakte na een uur spelen zijn opwachting, als vervanger van Kean.

Bologna gaf het openingsdoelpunt letterlijk cadeau aan Juventus. Na een lange bal van Mattia De Sciglio in de negende minuut botsten doelman Angelo Da Costa en Arturo Calabresi tegen elkaar op, waarna Bernardeschi de bal in het lege doel kon werken: 0-1. Dat was ook tevens de ruststand omdat de thuisploeg naliet om de achterstand weg te werken. Zowel Mattias Svanberg als Mitchell Dijks sprong bijzonder slordig om met een kans.

In de tweede helft trok Juventus het duel definitief naar zich toe. Vier minuten na rust belandde een van richting veranderd schot van Douglas Costa voor de voeten van Kean, die simpel afrondde: 0-2. Het was voor de achttienjarige aanvaller zijn tweede goal voor de Turijnse club, na zijn eerste goal in mei 2017.

Met name de zeer actieve Dijks probeerde Bologna terug in de wedstrijd te helpen, maar het team van Allegri hield goed stand en speelde het duel professioneel uit. Juventus speelt later deze maand tegen de winnaar van het duel tussen Atalanta en Cagliari.

Denk jij dat Juventus ook dit seizoen de Coppa Italia wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat is dat Juventus toch ongenaakbaar. Mooi om te zien.

12 januari 2019 om 22:46

Heel eerlijk. Wat weerstand in de Serie A zou ik wel leuk vinden hoor. Natuurlijk mag ik niet klagen met de wedstrijden die ik zie als fan, maar tot het einde in de titelrace met een concurrent en dan de winst pakken maakt het nog ff net wat fijner. Hopelijk rukt Inter nu definitief op en komt AC Milan er ook kort achteraan (wat ik niet verwacht) dan krijgen we weer ouderwetse spanning.

Mandzukic ligt er vier weken uit met een blessure, dus nu moet Moise Kean zijn kans grijpen. Vandaag een goede pot gespeeld en beloond met een goal. Emre Can mag trouwens weer snel verkocht worden, ook vandaag voegde hij weer amper iets toe. Defensief is het prima, maar vertraagd het spel heel erg en probeert 'fancy' trucjes en handigheidjes te doen maar 9 op de 10 keer mislukken ze. We hebben een heel peloton aan goede transfervrije spelers gehad, Can is daar tot dusver geen onderdeel van.

12 januari 2019 om 22:49

T kan een keer misgaan. Ik vond het wel mooi om te zien dat jij gewoon niet direct hem begint te haten itt je mede"fans"

12 januari 2019 om 22:49

Tot dusver, mag die jongen eventjes aanpassen aan het voetbal in Italië, heeft ook nog eens een aantal weken aan de kant gestaan. Constant klagen over hem gaat niet helpen, we zullen wel zien op het eind van het seizoen.

12 januari 2019 om 23:56

Het is onbegrijpelijk dat emre can zo wordt beoordeeld door de Juve volgers. Tegen samp en ook vandaag tactisch en verdedigend sterk. Ook Allegri was zeer tevreden over hem vandaag. Over Costa Bernardeschi Sandro etc hoor ik niemand. Als de eerste twee goed waren hadden ze basis gestaan. Ze zijn met hun tweede seizoen bezig. Can heeft pas 7 echte kansen gehad als basis speler en dan heeft men hem al afgeschreven. Idem cuadrado. Gelukkig heeft Allegri er meer verstand van.

13 januari 2019 om 01:43

Behoorlijk veel onjuiste dingen stel jij. Berna is constant geblesseerd. Costa komt net uit een lange blessure. En deed het goed vanavond. Sandro hebben we genoeg bekritiseerd de afgelopen tijd. Die speelde weer aardig voor de stop. Het is leuk en aardig dat iemand verdedigend speelt en tactisch goed. Maar dit is wel Bologna. In moeilijke wedstrijden heb je niks aan hem. Dat heeft hij al laten zien.

13 januari 2019 om 07:42

Als iemand als Bernardeschi zo vaak geblesseerd is moet hij dan ook maar weg? Costa die vaak slecht speelt omdat hij maar blind rent moet hij ook maar weg. Als je mensen als Khedira matuidi cuadrado en can beoordeelt op mooie aanvallende acties dan begrijp je de tactiek niet van Juve. Er zijn veel ploegen die dit seizoen punten tegen Juve konden pakken dat werd geneutraliseerd door de mensen die ik noem. Zij herstellen fouten van de mannen voorin. Ach Allegri weet wel beter. Wij niet.

13 januari 2019 om 10:43

Nee ik beoordeel niemand op aanvallend spel. Ik zeg alleen dat can in de grote wedstrijden vaak in de weg liep. Veel balverlies. Vaak te laat. Dat hij leuk speelt tegen Bologna zegt niks. Een spelers als matuidi heb ik niks over gezegd. Hij is belangrijk door al zijn harde werken. Zowel aanvallend als verdedigend. Een khedira is al een tijdje klaar. Dat is dezelfde soort speler als can. Echter pakt hij nog af een toe een goal mee door zijn goede loopacties. Cuadrado is van nature een buitenspeler. Maar het hangt natuurlijk af op welke positie hij speelt. Daar moet hij op beoordeeld worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren