Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Misère bij Vitesse bereikt kookpunt: ‘furieuze’ Manhoef gaat Wittek te lijf

Laatste update:

Bij Vitesse is het dinsdagochtend tijdens de training tot een handgemeen gekomen tussen twee spelers. Maximilian Wittek en Million Manhoef kregen het met elkaar aan de stok, schrijft de Gelderlander. Het tweetal is door trainer Phillip Cocu weggestuurd en heeft een boete gekregen. Donderdag zijn ze weer welkom op het trainingscomplex.

De Gelderlander schrijft dat het handgemeen tussen Wittek en Manhoef zich aan het einde van de training voordeed. Na een duel tussen beide kemphanen haalde de linksback uit naar de aanvaller. Manhoef was daar niet van gediend en moest door Ryan Flamingo en Nicolas Isimat-Mirin tot kalmte worden gemaand. "Manhoef was furieus op Wittek", voegt het dagblad toe.

Beide spelers hebben van de club een sanctie opgelegd gekregen in de vorm van een boete. Vitesse doet geen uitspraken over de hoogte van de boete. "Beide spelers gingen over de schreef en dat is niet goed", licht technisch directeur Benjamin Schmedes de situatie toe bij de Gelderlander. "Maar dit toont ook aan dat de groep de sportieve situatie niet in gelatenheid accepteert. De training had een hoge intensiteit en er zat agressie in het spel. Alleen in dat geval ging het niet goed."

Wittek en Manhoef melden zich donderdag weer op het trainingsveld van Vitesse. Woensdag geniet de ploeg een rustdag. Het handgemeen is symbolisch voor de situatie waarin de Arnhemmers momenteel zitten. Vitesse staat veertiende in de Eredivisie met hetzelfde aantal punten als nummer zestien Excelsior. Met onder meer Excelsior, FC Groningen, SC Cambuur en Fortuna Sittard staan er nog een aantal belangrijke wedstrijden op het programma voor Vitesse. Volgende week is in Nijmegen aartsrivaal NEC de tegenstander.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet goed te praten natuurlijk, maar als je op het scherpst traint dan kan er wel eens agressie ontstaan.
Niet een al te groot punt van maken en weer door.

Goedzo jongens, lekker vechten op de training. Als je dat nou in de wedstrijd doet gebeurd er tenminste nog wat.

Wel lef van Wittek ik had Manhoef wel met rust gelaten was veel te bang geweest dat hij zijn vader erbij zal halen 😂

4 april 2023 om 16:40

Als hij 10 % van zijn vader zijn vechtkunsten bezit zou ik er al uit de buurt blijven 😂

4 april 2023 om 17:12

@burwatti, heeft toen ie heel klein was nog wat kickbokspartijen gedraaid. Wel geinig om te zien, staan er ook paar op Youtube. 7/8 jaar was ie toen

4 april 2023 om 16:55

No mercy was zijn bijnaam, met dat in het achterhoofd was ik toch echt weggebleven 😜

Hopen voor Wittek dat Million niet te veel geleerd heeft van zijn vader;-) Verder komt dit wel vaker voor, bij elk team.

Ach gebeurd weleens op een training. Wegsturen, boete en weer door.

Sfeer zit er goed in @ Arnhem!

Non-nieuws van De Gelderlander. Wat een onzin zeg. 0,0 nieuwswaarde dat prutsblad uit Nijmegen.

Dit soort dingen zal wel bij meer clubs gebeuren. Vaak als het gebeurt is het 5 minuten later weer uitgepraat. Kop omhoog en door gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren