Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Miljoenentransfer Rooney in stroomversnelling door zaakwaarnemer’

Laatste update:

Wayne Rooney is mogelijk toch nog deze maand op weg naar de Chinese Super League. Britse media, onder meer BBC Sports, maken melding van de aanwezigheid van zaakwaarnemer Paul Stretford in China. De belangenbehartiger bekijkt naar verluidt ter plaatse of hij een transfer voor de aanvaller van Manchester United kan regelen.

Volgens BBC Sports is het vrij onwaarschijnlijk dat Rooney nog vóór het einde van de transfermarkt, volgende week dinsdag, naar een club in China gaat. Het feit dat Stretford echter voet op Chinese bodem heeft gezet, lijkt een teken dat manager José Mourinho toch groen licht heeft gegeven voor een eventuele transfer. Mocht Rooney deze maand niet vertrekken, dan lijkt een zomerse transfer waarschijnlijker dan ooit.

Rooney, 31 jaar, is onder leiding van Mourinho niet meer zeker van een basisplaats bij Manchester United. De aanvoerder van Engeland weet zelf dat er vanuit China interesse is, maar Britse media zijn er niet over uit met wie Stretford in gesprek is. BBC Sports stelt dat het in ieder geval niet om Beijing Guoan gaat en dat Jiangsu Suning of Tianjin Quanjian de meest waarschijnlijke optie is. Bij beide clubs is namelijk nog plek voor een overzeese speler.

Stretford heeft inderdaad met Tianjin Quanjian gesproken, zo erkende Fabio Cannavaro. Volgens de trainer van de Chinese club zijn de gesprekken daarna echter niet voortgezet. Mourinho erkende dinsdag dat hij niet wist of Rooney of over een week nog bij Manchester United zou zijn, omdat hij dat ook niet over zichzelf wist. Volgens kwaliteitskrant The Times zou de club bereid zijn om een loyaliteitsbonus aan Rooney uit te keren, om een eventuele transfer te versnellen. Het contract van de aanvaller met the Mancunians loopt medio 2019 ten einde.

Denk jij dat Wayne Rooney deze maand bij Manchester United vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou ik persoonlijk erg zonde vinden, wel begrijpelijk. Altijd 1 van mijn favorieten spelers geweest. Rooney heeft ontzettend lang ontzettend veel betekend voor United. Afgelopen jaren is het uiteraard wat minder geweest maar dat is ook niet gek met de trainerwissels die de club heeft gehad. Bijna iedereen speelde ondermaats en helaas deed Rooney daar aan mee.

Meest memorabele goal die ik zelf bewust heb meegemaakt in de BPL was toch wel zijn omhaal tegen City, wat een goal! Die Beckham achtige goal op eigen helft mag er ook wel wezen! Of hoe hij de assist maakte op die volley van Van Persie. Teveel mooie goals/assists om op te noemen! Rooney, je blijft een ster die jarenlang van wereldklasse is geweest!

23 februari 2017 om 06:07

Mag toch hopen dat dit niet gaat gebeuren! Zou zonde zijn als hij al uit Europa vertrekt, hoop dat hij nog een paar doelpunten aan zijn record voor manu kan toevoegen, vind hem bepaald niets onderdoen voor mata

23 februari 2017 om 07:22

Ik denk toch vooral aan zijn eerste goal voor Everton, waarmee hij een einde maakte aan de ongeslagen status van Arsenal. Geweldig moment!

23 februari 2017 om 09:44

Z'n goal tegen Newcastle, eerst discussie aangaan met de scheids, ff aansluiten en dan volley. Vergeet m nooit meer

Wat een legende en toch zo veel ter discussie geweest. En noet alleen door zich zelf. Zou dit toch een enorme blunder vinden als hij nu nog vertrekt. Dat Wayne ooit United gaat verlaten lijkt mij duidelijk maar hoop toch dat hij nog een of twee jaar blijft.

En als hij dan toch vertrekt dan alleen voor de hoofdprijs. Lijkt mij dan ook het einde van zijn carrière bij The Three Lions.

Een beetje een Beckham achtig vertrek dit.

23 februari 2017 om 08:37

Ik vind het niet te vergelijken. Beckham was nog goed genoeg, maar had problemen met Sir Alex. Of beter, Sir Alex had problemen met hem. Bij Rooney is het puur omdat hij niet meer brengt wat er verwacht wordt.

23 februari 2017 om 09:40

Nee klopt bedoelde ook meer dat sommige legendes te vroeg de club verlaten. Rooney is goed genoeg om nog minuten te draaien. Zelfde gold voor Becks, Stam, Keane en van Nistelrooy

23 februari 2017 om 18:51

Ik weet niet zeker of ik het daar mee eens ben. Ok het is niet zo dat het team veel slechter is met hem erin, maar hij heeft helaas weinig toegevoegde waarde meer. Ik had gehoopt dat hij onder mourinho weer kon gaan knallen, maar zie tot nu toe niet veel verandering.

Ik snap werkelijk waar niet waarom Rooney dit zou doen.. geld op de bank heeft die al zat. Geloof nooit dat hij daar gelukkig wordt, zijn Engeland en United verlaten. Zou echt doodzonde zijn om ze je carrière af te sluiten, blijf en ga niet in de boeken als een held die later naar China vertrekt. Maar goed tijden veranderen.. China is toch geen voetballand !?

23 februari 2017 om 08:39

Mensen doen hier net of china de hel op aarde is. Waarom zou hij daar niet (tijdelijk) gelukkig kunnen zijn?

23 februari 2017 om 12:28

Ongetwijfeld dat het leven daar ook goed is, vooral met veel geld. Echter is Manchester (cheshire) wel zijn thuis. Zijn hele familie woont er, ik verwacht dat ze niet staan te springen om ineens in een andere wereld te zitten met oog op de opvoeding van de kinderen. Ik kan het natuurlijk mis hebben want de wereld zien op jonge leeftijd kan natuurlijk ook goed zijn voor de opvoeding.

23 februari 2017 om 18:49

Denk dat deze discussie niet plaats zou vinden als hij naar amerika zou verhuizen, wat in principe op hetzelfde neerkomt. Of hij uit engeland weg wil is een persoonlijke keuze, maar de manier waarop veel mensen over china praten vind ik raar. Alsof het een oorlogsgebied is of zo.

Dit snap ik dus echt niet, die heeft onderhand al meer dan 100 miljoen op zijn rekening staan, en dan ga je naar China terwijl je waarschijnlijk ook bij Everton terecht kan waar je vandaan bent gekomen en leuk je carriere kan afsluiten.

In Pelle zijn geval kan ik het helemaal begrijpen maar bij Rooney niet echt.

Jammer dat Rooney zal/moeten vertrekken. Als hij gaat hoop ik dat ie niet voor het geld moest maar voor de uitdaging. Zou hem.graag in Spanje zien spelen. Ploegen als Valencia of Sociedad. Denk zelf dat Rooney naar de MSL zal gaan.

Zou jammer zijn maar wel ergens begrijpelijk. Denk ook niet dat hij het om het salaris zou doen maar meer voor liefde voor voetbal.
Volgens mij wilt hij vaak spelen en ziet dat onder José hij weleens plaats moet nemen op de bank.
Ben benieuwd als hij echt zoeen stap gaat maken.

23 februari 2017 om 13:07

hij heeft alles al gewonnen wat je kan winnen dus ik snap hem wel. een nieuwe uitdaging en gaaat er financieel op vooruit

Hoop niet dat hij nu al naar China gaat, dan zou ik eerder voor een terugkeer naar Everton kiezen.
Maar weet niet of Everton aan zijn salariseisen kan voldoen, maar gok dat ze voor hem wel een stapje extra willen maken. Weet niet of hij ook minder goed speelt, maar ik vind het wel jammer dat hij geen garantie op een basisplaats heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren