Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Miljoenenaankoop van Barcelona glundert: 'Ik geniet van deze speelwijze'

Laatste update:

Lucas Digne geniet met volle teugen van zijn nieuwe avontuur bij Barcelona. De 23-jarige linksback maakte deze zomer voor zestien miljoen euro de overstap van Paris Saint-Germain naar het Camp Nou. "Het is nog beter dan in mijn dromen", zo verzekert de Frans international in gesprek met Goal. "Ik voel me zowel binnen als buiten de lijnen erg op mijn gemak. Mijn ploeggenoten hebben mij heel goed opgevangen", zo verzekert de linkspoot.

/

Digne kan zaterdagavond zijn competitiedebuut maken, als Real Betis in het Camp Nou de tegenstander is. Vier dagen geleden werd de Spaanse Super Cup veroverd, na twee duels met Sevilla. "Een fantastische start. Ik heb nu al een prijs met mijn club gewonnen." In het weerzien met Sevilla was Digne goed voor een assist, bij de 3-0 van Lionel Messi. "Ik zal hard blijven werken om mezelf aan te passen aan de speelwijze van Barcelona."

"Ik geniet echt van deze manier van spelen. De supporters hebben er ook voor gezorgd dat ik mij onmiddellijk thuisvoel. Ik ben ze heel erg dankbaar." Digne moet op zijn positie concurreren met Spaans international Jordi Alba.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zeker, een van de beste aankopen deze zomer. Goeie speler, kan van alles wat. Kan beter passen dan Alba, Alba is alleen sneller. Verwacht dat digne de toekomst is van Barca, erg goede linksback!

20 augustus 2016 om 17:01

Hij is wel gehuurd toch?

20 augustus 2016 om 17:07

Nee Barca heeft hem gekocht.

20 augustus 2016 om 17:08

16 miljoen om te huren?!? Beetje veel he vindt je niet? Dus nee als je de tekst leest snap je dat die gekocht is pff

Ik vind Digne een zeer leuke speler, om te zien spelen. Hij kan zich nog erg goed ontwikkelen, maar dan zie ik kansen voor hem komen. Maar ik denk dat we in de loop der tijd veel van deze speler mogen genieten.

Leuke presentatie foto Lucas, haha

Vind Alba toch wel wat klasses beter dan Digne. Aggresief snel en een 2e aanvaller eigelijk, past precies in het spel van Barca.

20 augustus 2016 om 18:59

Ik vind dat Alba echt heel mooi achter de lijn speelt of aan de randje van buitenspel spelen. Hij heeft hele mooie loopacties maar verdedigend stelt hij helemaal niks voor maar dan echt niks terwijl Digne als hij zo blijft spelen meer stabileit in het elftal brengt en verdedigend zoveel sterker met af en toe een paar rushes en een paar mooie voorzetjes. Barcalona zit nu ook echt in een bloedvorm. Ik heb Barca al een tijdje niet zo zien knallen in wedstrijden. Dit jaar is Barca favoriet in mijn ogen voor de titel en de CL.

Digne en Umtiti zijn prima aankopen gebleken tot nu toe, ik ben vooral verrast door Digne. Past erg goed in het systeem van Barcelona en voegt ook echt wat toe. Heeft veel potentie deze jonge.

Prima speler zeker als hij je back up is. Is nog erg jong en kan zich nog veel ontwikkelen, Aangezien Barca bijna altijd beter is past die daar ook wel als extra aanvallend impuls.

Digne is echt een schot in de roos - perfecte back-up voor alba die mettertijd een serieuze concurrent gaat worden! Z'n wedstrijden in de voorbereiding waren gewoon klasse

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren