Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Milito beslist Milanese derby in het voordeel van Inter

Laatste update:

Internazionale is weer helemaal terug in de Italiaanse titelstrijd. De ploeg van Claudio Ranieri is na een dramatische start van het seizoen bezig aan een opmars en won zondagavond de derby van AC Milan. Diego Milito maakte in het San Siro het enige doelpunt van de wedstrijd: 1-0. Namens Milan was Mark van Bommel nog erg dichtbij een treffer, maar kort voor rust raakte de middenvelder de lat. Bij Inter maakte Wesley Sneijder na een wekenlange afwezigheid als invaller zijn rentree en kwam Luc Castaignos niet in actie. De jonge aanvaller zat niet bij de selectie.

/

De Derby della Madonnina had wel wat weg van een tactisch steekspel, maar kende toch een aantal behoorlijke mogelijkheden. Thiago Motta scoorde in de vijfde minuut zelfs al voor Inter, maar het doelpunt van de middenvelder werd afgekeurd wegens buitenspel van Walter Samuel en Lúcio. Het antwoord van Milan, met Urby Emanuelson en Van Bommel in de basis en Clarence Seedorf tot tien minuten voor tijd op de bank, kwam van Alexandre Pato. De aanvaller, die een overgang naar Paris Saint-Germain afwees, schoot na een geslaagde actie in het vijandelijke strafschopgebied over.

Ook Kevin Prince-Boateng en Zlatan Ibrahimovic werden nog gevaarlijk namens Milan, terwijl de beste kans van Inter uit de eerste helft voor Ricky Álvarez was. De Argentijn kwam oog in oog te staan met Christian Abbiati, maar schoot recht op de keeper, voordat Van Bommel de lat raakte. Na een uitstekende Milan-aanval legde Pato de bal terug op de Nederlander, maar het schot van Van Bommel was net te hoog. De volley die volgde van Emanuelson werd voor de doellijn gepakt door Júlio César, die ervoor zorgde dat beide ploegen in evenwicht gingen rusten.

/

Tien minuten na de thee werd de wedstrijd opengebroken. Ignazio Abate ging verschrikkelijk in de fout en zorgde er daardoor voor dat Milito een vrije doortocht had naar het vijandelijke doel. De hoek was nog niet zo eenvoudig, maar Milito slaagde er toch in om Abbiati te passeren en via de binnenkant van de paal te scoren. Milan moest in de achtervolging en kreeg mogelijkheden via Ibrahimovic, maar de beste kans was toch voor Inter-verdediger Yuto Nagatomo, die recht op Abbiati schoot. Milan bleef in leven en werd gevaarlijk via Pato, die echter ook niet kon scoren.

Massimiliano Allegri moest ingrijpen en stuurde Seedorf en later Stephan El-Shaarawy in de ploeg. Seedorf liet zich nog gelden, met een gevaarlijk schot vanuit de tweede lijn die gepakt werd door Júlio César, voordat Robinho een enorme kans op de gelijkmaker kreeg. Acht minuten voor tijd kwam de Braziliaan plotseling voor het vijandelijke doel te staan, maar Robinho punterde de bal tegen het lichaam van Júlio César, waardoor Inter de derby in haar voordeel besliste. I Nerazzurri hebben nu 32 punten: zes minder dan koploper Juventus. Milan blijft tweede staan en heeft 37 punten.

Er gaat niets boven het bijwonen van een voetbalwedstrijd in een stadion. Maar denken jullie daar net zo over na het bekijken van deze beelden?

Internazionale is de terechte winnaar

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Inter heeft terecht gewonnen. Dit baseer ik op het ijzer sterke verdedigen en de razend snelle counters. En ja dan voor de gene die zeggen Milan was beter omdat ze de hele tijd hebben aangevallen maar aanvallen is niet het enige wat telt in voetbal. Het enige wat me echt opviel was dat Seedorf echt een baas is zoveel rust aan de bal maar tegelijkertijd ook zoveel gevaar. Sneijder heeft in tegenstelling niks kunnen doen in de laatste minuten. Mijn complimenten gaan uit naar:

Maicon, Lucio, Samuel, Nagatomo een top speler in wording. En natuurlijk naar mijn mening de beste pure spits die nu actief is D. Milito.

15 januari 2012 om 22:46

Hou op man, Milito hele wedstrijd niet gezien, en waarom niet? Omdat hij keihard de wedstrijd uitgespeeld werd door Nesta en Thiago Silva. Hij pikt z'n goal mee door een fout van Abate, het is een slimme goal, meer niet.

Verder heeft Inter geen enkel recht op de zege gehad tot de goal. Ze werden enorm in het zadel geholpen en bij Milan waren er momenten waarop je de echte klasse even zag. Ik zeg niet dat Milan goed speelde, en ze hadden zeker geen recht op winst, maar Inter speelde nog minder goed. 0-0 was terecht geweest.

15 januari 2012 om 22:49

Schei uit joh Healer. Inter heeft duidelijk de betere kansen gehad. Milan heeft zijn echte klasse laten zien op momenten, wanneer dan precies?

Gewoon ijzersterk verdedigt van Inter, zelf grote kansen gehad op meer doelpunte (alvarez en ik geloof Pazzini), verdiende overwinning!

15 januari 2012 om 22:50

Doe eens even normaal man jou heftige reactie slaat nergens op. Het is een kunst om zo te kunnen verdedigen dat is waar je voor kiest als trainer en team waarom we kunnen genieten bij Barca van de mooiste aanval op aarde kunnen we bij Inter genieten van de mooiste verdediging op aarde.

15 januari 2012 om 22:51

Healer

Diego milito heeft zich de vorige seizoenen ook bewezen hoor. Als je die jonge op ritme laat komen en vertrouwen geeft, betaalt hij je dat met zijn doelpunten uit.
Hij is een erg slimme speler en tegelijkertijd ook een killer. Hij heeft echt niet veel kansen nodig en kan ballen er soms van hele moeilijke hoeken ballen er toch inleggen.
Nee ik vind echt dat je hem tekort doet.
Vorig jaar had die volgens mij ook een hele belangrijke in de CL finale tegen bayern. Die jongen heeft erg slimme loop acties. Echt een spitsen instinct.

15 januari 2012 om 22:51

Die goal van motta was geen buitenspel, en milan heeft 1 keer op de lat geschoten thats it. Verdiende overwinning. Doei ac

15 januari 2012 om 22:51

AC Milan heeft ook niets gecreëerd op Van Bommel en Boateng na. Daarbij miste Inter ook nog 1 op 1 in de eerste helft. Valt weinig te zeggen van de 0-1 dus, al was een gelijkspel ook logisch geweest ja.

15 januari 2012 om 22:52

Mooie momenten van Milan vond ik bijvoorbeeld de actie van Ibra (ging twee mensen voorbij in de 16 en gaf een stift-voorzet die net gepakt werd), of het killerschot van Seedorf die er ook nog bijna in ging. Ook El Sharaawy viel goed in en had 3 goede balcontacten achter elkaar. Bij Inter was het toch vooral beuken en hopen dat de bal goed viel.

15 januari 2012 om 22:58

Schei toch uit joh Breedje.

Heb je de wedstrijd wel gezien?
Volgens mij lul je gwn een beetje mee.

15 januari 2012 om 23:22

Frlegioenen ??

Alvarez had in de eerste helft geen 1 op 1 kans?
Inter had er tweede helft niet nog een grote kans, speler kapte van rechts naar links naar binnen, schoot alleen recht in de handen van Abiati.

Gewoon een verdiende overwinning.

16 januari 2012 om 07:30

Een spits hoef je ook niet te zien als die maar scoort Dat kun je van Ibrahimovic en Pato niet zeggen die zaten in de zak bij Lucio en Samuel. Milan heeft zelf geen kans gehad behalve dan dat afstandschot van Van Bommel op de lat. Bij Inter werd (onterecht) een doelpunt afgekeurd. En kon Alvarez ook scoren, maar deed die dat niet.

16 januari 2012 om 09:24

1. Die van Motta was wel buitenspel.
2. Pato, Robinho, Nocerino nog kansen?
3. Doei AC? Wie staat er 1 punt achter Juventus en wie 6?

AC Milan wordt eerder kampioen als Inter, Juventus ook en clubs als Udinese en Lazio Roma kunnen ook nog boven Inter eindigen.

16 januari 2012 om 09:29

Wauw, jij bent gefrustreerd. Gast, wat maakt het uit. Ac Milan, beter veldspel, Inter efficiënter. Einde discussie toch?

Het was best een spannende wedstrijd met een leuke tempo.
Maar wat waren beide teams af en toe slordig zeg. Ballen die niet aankwamen, kansen die hopeloos verprutst werden.
Ibrahimovic en pato heb ik beide nooit zovaak balverlies zien lijden. En ik begreep ook niet echt waarom milan niet met Seedorf op 10 startte i.p.v. Emanuelson.

Wat is die diego milito toch een wereldspits zeg. Hij heeft nooit veel kansen nodig om te scoren, goede loopacties, scoort in belangrijke wedstrijden en op belangrijke momenten. uit welke hoek het ook is hij kan feilloos het doel vinden.
Ik hoop dat hij veel minuten gaat krijgen van Ranieri.

15 januari 2012 om 23:37

Milito een wereldspits? Haha, Milito is misschien een goede spits voor een club uit de sub-top, maar verder niet. Had alleen een goed seizoen toen Inter de Champions League won.

15 januari 2012 om 23:55

Gewoon een topspits.. en ja dan ben je niet echt goed hea.. als je topscoorder word in italie en CL en ff beide competities wint.. nee dat is dna puur het team haha hou toch op.. Gewoon een wereldspits, alleen in NL houden wij over het algemeen neit zo van zijn type spits.. Dodelijk maar lelijk spel.. je ziet em immers bijna niet de hele wedstrijd mar als het moet is ie zo dodelijk. Gewoon een topspits, maar niks voor onze manier van voetballen. Niet voor niks dat V Persie door de meeste in de spits word gezet ipv Huntelaar, terwijl Huntelaar als afmaker Zeker niet onder doet voor V Persie. Maar v persie is veel completer en kan meer dan alleen afmaken. Alleen ik ben van mening dat als Huntelaar in vorm is en V Persie niet, zoals op t WK, dat Huntelaar gewoon moet spelen. Op dat moment scoort V persie niet en is ze spel slecht heb je er dus niks aan.. Kan je beter een type als Milito er in hebben (huntelaar bij NL dus) die altijd ze goaltjes mee pakt

16 januari 2012 om 00:09

Auster als ik ooit een coach was bij inter en argentinie zou dit mijn eerste spits zijn. Deze jongen heeft zich voorgaande jaren bij inter en bij genoa ook bewezen. Deze jongen scoort altijd en overal. Alsof dat niet genoeg is maakt hij ook regelmatig belangrijke doelpunten.

2003/2004 Genoa Cfc 20 12
2004/2005 Genoa 39 21
2005/2006 Real Zaragoza 36 15
2006/2007 Real Zaragoza 37 23
2007/2008 Real Zaragoza 35 15
2008/2009 Genoa 31 24
2009/2010 Internazionale 35 22

Logies dat jij vind dat hij maar een seizoen goed gespeeld heeft.
Toen heeft inter in zijn geheel goed gedraaid onder een topcoach als Mourinho.
Nadat mourinho was vertrokken is het compleet achteruit gegaan met inter. Logischerwijs is hij dan ook niet veel aan scoren toe gekomen.
Jawel, ik vind hem een wereldspits. Hij doet meer dan genoeg wat hij moet doen, scoren!

toch mooi dat er op een gegeven moment 5 ex Ajaxieden er in stonden

15 januari 2012 om 22:51

Why?

15 januari 2012 om 22:52

Omdat je ze het liefst nog bij Ajax had gehad natuurlijk.... :/

16 januari 2012 om 16:24

Wel een goed punt daar concierge. Ik sta er zelf perplex van dat ik dat zo spelde.
Maar ik wordt hierdoor geen Feyenoorder hoor ;

Kijk! Van Milito word ik nou vrolijk van!

15 januari 2012 om 22:52

Kijk! Jouw zinsconstructie maakt me aan het huilen!

On: Emanuelson had weer een handvol slaapmomenten. Wanneer wordt die jongen nou eens wakker, hij moet nu echt gaan aanpikken anders is het te laat voor hem... áls het dat niet al is.

16 januari 2012 om 08:02

@achates1:

Sommige leden spellen en schrijven op het niveau van een groep 5 leerling. Echt om te huilen.

15 januari 2012 om 23:01

Plak anders een sticker op zn rug?

15 januari 2012 om 23:11

die zijn op

Inter doet weer volop mee voor de titel, Ranieri doet geweldig werk

Hoe heeft Emanuelson het gedaan?

15 januari 2012 om 22:46

deed het wel aardig
had een paar goeie balletjes

15 januari 2012 om 22:47

Ik vond hem wel goed. Heeft een groot gedeelte van de wedstrijd aanvallend op het middenveld gespeeld. Nam haast alle corners.

16 januari 2012 om 07:31

Een van de beteren aan de kant van Milan. De rest van de aanvallers kwam er niet doorheen, Ubry ook niet, maar had nog een aantal goede ballen.

Wat een bagger wedstrijd, Italiaans voetbal voorlopig niet meer.
Het deed pijn aan de ogen, zo slecht !

15 januari 2012 om 22:48

Je moet anders kijken! Italiaans voetbal vind ik zelf geweldig, omdat je de beleving echt door je beeldscherm heen voelt komen. Er is volledige concentratie, 93 minuten lang, van alle spelers. Er kan op ieder moment iets gebeuren, ook al lijkt dat soms niet zo.

15 januari 2012 om 22:49

Ik vondt AC Milan niet slecht spelen, echter waren ze zeer slordig in de aanval. Een beetje a la Ajax de laatste tijd. We komen wel naar de voorste linie, maar daarna werd er niet veel gecreeerd. Dit is ook een compliment aan de verdediging van Inter, maar ik hoef dat soort voetbal niet zo graag te zien. Sommige vinden het goed omdat verdedigen ook een onderdeel van de wedstrijd is, maar geef mij maar het spel van AC Milan.

15 januari 2012 om 22:52

kijk dan maar lekker naar spaans voetbal waar barca en madrid bijna elke wedstrijd met 3,4 -0 winnen......pff spectakel ja ma spannend...njet....

15 januari 2012 om 22:54

Deze wedstrijd was leuk. Hoepel op als je het niks vind

15 januari 2012 om 23:09

Als je dit voetbal leuk vind ben je snel tevreden zeg.. wat een simpel leven heb jij dan.
Maar sorry hoor als ik je clubje heb bekritiseerd dat ze verschrikkelijk saai voetbal spelen.

15 januari 2012 om 23:25

ja idd, serie a stelt niks voor. Daar strijden enkel zowat de hele top 5 (mss zelfs top 7) mee voor de lanstitel. Daar vallen idd erg weinig doelpunten..

schei toch uit man, je weet niks van (italiaans) voetbal. Ga maar naar de PD waar RM en Barca al jaren domineren en je op voorhand al weeet dat het enkel gaat om deze 2 ploegen.

Saai voetbal zeg? Ga toch je huiswerk doen fzo, want je hebt er duidelijk geen verstand van. De wedstrijd ging juist mooi over en weer. Sorry dat dit geen wedstrijden à la PD zijn waar RM of Barca met 6-0 winnen. Over simpel leven gesproken... Waarom kijk je dan als je het toch gwn saai vind.

Inter is veel sterker zonder de kabouter Sneijder. Ik vind hem overschat. Gewoon lekker op de bank en je wordt kampioen!

15 januari 2012 om 22:49

Sniejder is dan ook inderdaad overschat.

Vaak wordt gezegd dat Sneijder bij een niet-voetballende club speelt. Het is juist precies andersom. Door Sneijder (het ligt natuurlijk niet alleen aan Sneijder, maar hij staat wel op een avn de twee belangrijkste posities op het veld) speelt Inter niet-voetballend.

artikel geplaatst voordat de wedstrijd was afgelopen?
Vond het een matige wedstrijd van beide kanten, milan moet denk ik een playmaker halen
en inter, tja die probeerden niet eens te voetballen. Hun veldspel vond ik echt zwaaaaaar matig.
Onverdiende overwinning

15 januari 2012 om 23:28

jhaaa idd anders gaan we zoals Arsenal even 'mooi' voetbal spelen en lekker verliezen. Ga toch weg man, er is geen enkel team op aarde dat zo kan verdedigend als Inter.

Milan had mss meer balbezit en waren mss wel af en toe gevaarlijker, maar uiteiendelijk waren al hun 'zware' kansen ook niet zo overdreven. Ze vielen meer aan, maar benutte geen enkele kans, in tegenstelling tot Inter.

En wanneer Milito dan scoort en Intr op voorsprong staat, dan ga je toch niet gwn aanvallen? Dan doet Inter aar ze de beste in zijn: verdedigen.

16 januari 2012 om 00:11

haha waarom begin je weer over arsenal, zij roeien met de riemen die ze hebben en zij proberen ook te voetballen.
ik zeg ook niet dat milan beter was, alleen dat zij met de intentie kwamen om aan te vallen, waar ik van houd. Inter had weining creativiteit in hun ploeg waardoor het niet echt aantrekkelijk was.

Zeer terecht vond leen pazzini tegenvallen,
je zag aan alles dat ibrahimovic niet in zn wedstrijd was en emanuelson kan simpel weg het niveau niet aan

15 januari 2012 om 22:53

Urby deed het niet eens zo slecht hoor. Gaaf een paar pasjes waar meer uit te halen was. Pato vooral vondt ik helemaal niets doen met een van die mogelijkheden, maar ik vondt Pato helemaal tegenvallen deze wedstrijd. Robinho was ook niet veel.
Ik luisterde naar een Spaanse zender en die vondt ook dat Urby best wel goed speelde. Het liep in de aanval gewoon niet goed georganiseerd vandaag. Zlatan was ook niet echt effectief.
Maar als er lui zeggen dat Urby het niet aankan, dan moet je er meerdere over een kam scheren want dan kon 3/4 van de Milan spelers dit niveau niet aan.

Wat een ontzettende slechte wedstrijd. Spannend misschien maar Inter verdedigde na de goal van Militio alleen maar. Milan speelde redelijk bagger en verpeste hun kansen. Ibra speelde niet goed, Robinho al helemaal niet.

Lichtpuntje bij Milan vond ik Stephan El Sharaawy. Ik zou hem meer speeltijd geven want nu missen ze echt iemand achter de spitsen.

Verdiende overwinning van Inter vind ik. Milan was totaal niet dreigend, alleen meer balbezit. Maar als Inter de bal is, voelde je gewoon dat er eerder een kans zat aan te komen. Toch was het niet echt een hoogstaande wedstrijd.

Wel prachtig dat Diego Milito weer belangrijk is in een grote wedstrijd!
En zeker leuk voor de titelstrijd dit!

15 januari 2012 om 22:50

Het lijkt me nogal logisch dat bij Inter er misschien eerder een kans zou komen. Inter stond vanaf minuut één met minstens zeven a acht man achter de bal en liet Milan voetballen. Als Inter eruit kwam was dat op de counter, dan heb je altijd meer kans op een serieuze kans. Het was niet bepaald mooi maar het heeft in ieder geval gewerkt. Verdiend vond ik het in ieder geval niet als je de wedstrijd over negentig minuten bekijkt.

Ik ga echt nooit meer Italiaans voetbal kijken. Wat is dat verschrikkelijk saai zeg.

15 januari 2012 om 22:52

Zo erg eens met jou, dat ik dit de hele wedstrijd heb uitgezeten is echt omdat ik niks beters te doen heb, maar plezierig was dit niet..

15 januari 2012 om 23:33

Die commentaar ben ik echt al beu gelezen..
Iedereen zijn eigen smaak? sorry dat er in italië geen messi rondloopt en ze in italië ook kunnen verdedigen, mij zegt het spaans voetbal eigelijk ook helemaal niks. Behalve 6 el classico's op een jaar dan..

15 januari 2012 om 22:59

AC zou de verdiende winnaar moeten zijn vind ik. Nu is de strijd om de titel weer helemaal begonnen.

Wat een baggerwedstrijd zeg. Ik vond het echt niet om aan te gluren. Zoveel fouten, zoveel geleun op de defensie. Had toch wel meer verwacht van deze pot.

Emanuelson speelde echt goed, Robinho drama ik denk dat Urby de komende weken basis blijft staan!

Ik vond niet dat Internazionale deze overwinning verdiende. Zij wisten dat Milan creativiteit mistte door blessures op het middenveld en Ranieri heeft dan maar een tactiek gebruikt. Behoudend voetballend en Milan laten voetballen en op het juiste moment proberen toe te slaan. Uiteindelijk heeft dit gewerkt, al was het maar door een blunder.

In de eerste helft waren er veel te veel slordige passes, misschien wel omdat het veld er blijkbaar slecht bijlag. Milan probeerde wel maar kwam niet bepaald door de muur van Inter. Alvarez had een grote kans op een soort van counter, daarna was Van Bommel er dichtbij maar hij trof de lat. In de tweede helft was het ook alleen Milan dat echt wou voetballen. Uiteindelijk wordt dit afgestraft door Milito die profiteerd van de blunder van Abate. Milan was daarna niet meer bij machten om echt iets te creeeren, tenzij vanop afstand.

Eigenlijk kort gezegd: Een tactisch en behoudend sterk Inter wint door een blunder van een voetballend maar creatiefloos Milan.

15 januari 2012 om 22:56

Het is toch überhaupt een wonder dat Abate nog steeds zoveel krediet geniet? Want zeg nou zelf, we zien hem al jaren voor postbode spelen op de rechterflank, dat stoomt hij er weer overheen zonder dat hij ooit een bal krijgt. Daarbij is hij verdedigend zeer, zeer zwak en altijd goed voor een fout..

15 januari 2012 om 23:08

Abate heeft vandaag een heel erg pijnlijke fout gemaakt maar om te zeggen dat hij niet goed is nee. Ik vind abate een hele goede rechtsback. Ik kan moeilijk zeggen dat hij weinig fouten maakt(ookal vind ik dat wel) omdat hij zojuist een hele grote heeft gemaakt.

15 januari 2012 om 23:35

sorry oke maar net hij maakt de fout, maar ik vind hem een uitstekende RB

Wat een anti voetbal speelde Inter Milan, een geluksdoelpunt. Met zijn elfen achter de bal blijven en dan counteren niet normaal lelijk zeg. Sorry, maar dit vond ik 3x niks, Pato vond ik ook slecht, had goede kansen maar benutten ze totaal niet.

15 januari 2012 om 23:22

Zo hebben we de grote Barca gestopt waarvaan jullie nooit kunnen winnen. Resultaat telt.

15 januari 2012 om 23:24

@interista-r9, nee toen was het anders, toen scoorden jullie ook netjes en mooi 3x tegen Barca, nu was dat totaal niet het geval, ze gingen voor een gelijkspel, ze hadden een geluksdoelpunt gescoord door een fout van Abate. Dat is toch wel een verschil.

Btw: Real won van Barca in Copa del Rey, dus dat is niet nooit.

15 januari 2012 om 23:34

Inter speelde zeker om te winnen maar speelde het gewoon slim. Ze hebben toch gewonnen? Anti-voetbal? Of gewoon tactisch meesterlijk?

15 januari 2012 om 23:35

Volgens mij sla je hier de plank mis! Copa del Rey niet gezien?

15 januari 2012 om 23:42

Bij die wedstrijd was zelfde geval , alleen Inter stond 1-0 achter dus wouden ze meer op aanval gaan. Inter speelt altijd defensief en zoals nu moesten ze niet verliezen dus of gelijkspel of winnen.

15 januari 2012 om 23:30

Vreemd deze zelfde speelstijl werd zo lovend over gesproken tegen Barca. Verdedigen is ook een kunst en je moet het maar 90 minuten zo gedisciplineerd kunnen doen. Hulde aan Inter ! de tactiek die ze gekozen hebben, hebben ze perfect uitgevoerd en heeft hun de overwinning opgeleverd.

15 januari 2012 om 23:44

Respect voor jouw reactie en dan zelfs nog van een Barca fan , had ik niet verwacht.

Wedstrijd is niet eens afgelopen en Voetbalzone plaats dit.. hmm

On:
Eigenschuld dikke bult

Milan had zijn kansen moeten afmaken. Met name in de eerste helft. Ze kregen er 3!

Ik snapte ook niet waarom Robinho niet startte. Hij was de Motm tegen inter supercup dachtik. Hij speelt altijd goed tegen Inter. Hij is geen echte killer nee, maar hij creeert altijd kansen voor anderen en vooral voor Ibra. Die twee linken zo goed. Beter dan Pato-ibra. Emanuelson speelde niet slecht.maar zulke wedstrijden zijn toch te groot voor hem.

Echt schitterende sfeer weer en gewoon een wedstrijd opzicht. Samuel en Lucio peren die bal zo hoog weg met het uitverdedigen dat er bijna ijs op de bal zit tegen de tijd dat hij terug is aan de grond, en als je met die twee slagers achterin gewoon drie punten pakt dankzij een opgeleefde Milito doe je het gewoon prima.

Beiden ploegen lijden ontzettend veel balverlies, kunnen niet over de grond spelen. Diego Milito blijft een killer, Argentinie heeft een luxe aan aanvallers. Tevez - Milito - Messi - Pastore - Aguero - Di Maria - Higuain - Lavezzi.

Juventus 1e, Milan 2e en Inter nu de lachende 3e als het goed is.

15 januari 2012 om 22:53

ahaha ja en daarom kunnen ze nooit iets winnen.. Ze hebben alleen maar Aanvallers.

Verdedigers als Ayala hebben ze niet..

En nee joh.. Inter is nogsteeds 5e!

Fout van Abate! en Milan verliest met 0-1. En Milan heeft gewoon een lenige snelle aanvallende middenvelder nodig, ze missen dat gewoon duidelijk. Iemand die de ballen ontvangt tijdens een counter en een aanval inzet en de spitsen opzoekt of zelf op doel afgaat.

Erg matige wedstrijd.

15 januari 2012 om 23:00

Die speler heeft Milan ook. Een uitstekende aanvallende middenvelder..maar die heeft vandaag op een andere positie gespeelt.

15 januari 2012 om 23:03

En wie is dat volgens jou? Ik heb het over een type Kaka en geloof me die heeft Milan niet!

15 januari 2012 om 23:09

Neh K.p.boateng is geen type als Kaka' Maar hij is bijna de perfecte 10 voor Milan. Als hij samen met Robinho en Zlatan speelt winnen ze echt bijna alles. Pato is een goede speler maar ik had vandaag zoiezo voor Robinho gekozen omdat hij gewoon veel beter samenspeelt met Ibra

15 januari 2012 om 23:38

precies boateng!

Waarom geen 4-2-3-1?

abiati
abate
Nesta
T silva
Zambrotta
van bommel
noccerini
Pato
Boateng
Robinho
Ibra
15 januari 2012 om 23:39

Zouden fouten in kunnen staan, volg milan niet op de voet

15 januari 2012 om 23:46

zo speelt Ac milan vaak als iedereen er is. Het is een goede opstelling mits Boateng AM staat en 2 v.d 3 erachter creatieve spelers zijn.

abiati
abate
nesta
t.silva
zam/anto/tai
aquillani
v.bommel
Noc/Seed
Boateng
Pato/robinho
Ibra
15 januari 2012 om 23:48

wat een goede opstelling zeg!

Allegri wil neit afwijken van zijn 4-3-3 ..dat is wel jammer!

@ Ac_milan22,
ook een goede opstelling!
Alleen wil ik robinho op de plek van Boateng en Boateng op het middenveld..maarja

15 januari 2012 om 23:55

Dat is niet perse de opstelling die ik wil hoor..maar Aguerojuve gaf aan dat hij Milan niet volgte dus had ik laten zien welke opstelling Milan meestal speelt. Het is trouwens ook meer een 4-4-2 dan een 4-3-3 (het is maar net hoe je het bekijkt).

Edit: ik wil absoluut geen Boateng rechts op het middenveld,hij is een hele goede speler maar de laatste 2 wedstrijden(de wedstrijden die hij daar speelt) vind ik hem bij lange na niet zo gevaarlijk als op de AM positie.

16 januari 2012 om 00:06

Daar heb je gelijk in... Maar ik wil een echte Am , en ik vind Boateng een mix tussen een Normale middenvelder en een AM (wanneer hij achter twee spitsen speelt) .. Ik wil een echte AM als Kaka, Ganso Lucas Moura van Soa Paulo etc etc.. maarja..

emn je hebt ook gelijk..

Als Robinho speelt dan wordt het een 4-3-1-2 (4-3-3)
en wnnr Boateng speelt is het meer een 4-4-2 dan een 4-3-3..
want Boateng is niet echt zo''n aanvallend ingestelde speler als Robinho..hij kan wel goed uit de voeten als AM natuurlijk, maar zijn natuurlijke plek is op het middenveld..

16 januari 2012 om 00:16

Daarmee ben ik het eens, het is niet echt een snelle dribbelaar als kaka' en de rest die je opnoemt. Maar in alle wedstrijden wanneer het nodig is tot nu toe staat Boateng er wel, vooral door zijn schot wil ik hem daar hebben. Ibra krijgt veel hoge ballen die hij teruglegt.

Over robinho ben ik het met je eens hij is veel aanvallender ingesteld en ik vind dat hij soieso altijd moet spelen maardan naast ibra en af en toe pato. Hij verprutst wel redelijk veel kanzen maar maakt er gigantisch veel voor zijn ploeggenoten. Hij kan ook goed overweg met zowel ibra als met Pato en die andere 2 niet met elkaar....

15 januari 2012 om 23:13

Die speler hadden ze in de naam van Pirlo ; Voor de rest heeft Milan Seedorf en Aquilani die dat wellicht kunnen doen.

15 januari 2012 om 23:16

Ik heb het over de tijd met Kaka toen, je weet hoe dat ging toch? en daar achter speelden Pirlo etc. ja. Punt is, zodra Milan de bal verovert en er uit moeten komen, dat 1 veelste langzaam gaat 2 niemand de bal komt ophalen 3 de spitsen Zlatan en Pato te ver voorin staan en dat moeten ze ook. Dus er moet iemand zijn die met de bal lange dribbels maakt en dat ook kan (en dat kon Kaka als de beste bij milan, daar had hij de ruimte ook voor).

Dat is wat milan nu ook nodig heeft, een boateng, pirlo kunnen dat niet.

Yes! Titelstrijd ligt nog volledig open! Ik zag weer het oude Inter, vol met strijd en passie. Ze hebben werkelijk alles gegeven. Complimenten aan de verdedigers met name lucio, Maicon maar ook Zanetti die ondanks zijn 38 jaar volle sprinten maakte en betrokken was bij het doelpunt van Milito. En dan zag je na 1-0 nog de macht van inter, ze brachten Sneijder en Forlan nog op het veld. Dat zijn spelers die Inter nog beter maken. Hopelijk kan Inter deze positieve lijn doorzetten.

15 januari 2012 om 22:53

En dat terwijl Milan en haar supporters Inter geen schijn van kans gaf, zich in de superfavorietenrol plaatste, met name Boateng. En dan krijgen ze van een erg gemotiveerd Inter die alles gaven en heel erg geconcetreerd verdedigen, wat ik na Mourinho niet meer heb gezien! Erg positief om met 3 schoten op goal nog de derby te winnen!

Het veldspel was niet goed, maar het veld was er ook niet echt naar. Spelers gleden de hele tijd uit (boateng), verstapten zich (seedorf) of stonden op de bal (robinho). Helemaal na de goal van Inter was er voetballend weinig meer te beleven.

De wedstrijd verliep precies zoals Inter wou. Lekker 9 man achter de bal, en counteren. Stond weer een muur achterin op 1 2 kansjes na. Al met al een goede overwinning aangezien Milan de tegenstander niet kapot kon spelen.

Wat vond ik Emanuelson zeer sterk spelen zeg. Vond zeer vaak de vrije man, leverde werklust en speelde met zelfvertrouwen, durfde steeds de man op de zoeken. Voor de rest van het seizoen kan hij alleen nog gaan werken aan rendement.

Toch raar dat sinds Castaignos de winnende maakte geen speelminuten meer heeft gehad.

Ben ik de enige die het echt een rommelige wedstrijd vond?
Ik vond er niet echt een structuur in vinden die bal werd werd elke keer weggetrapt.

Ik weet niet of ik moet vinden dat Inter terecht heeft gewonnen. Ik had meer van de wedstrijd verwacht.

Maar de competitie is er veel spannender op geworden, aangezien Juve ook punten heeft laten liggen. En Udinese ook en Lazio juist weer heeft gewonnen en Inter komt ook dichtbij.

15 januari 2012 om 22:53

Er zat ook totaal geen idee achter of niets. De zijkanten werden zo matig bezet dat telkens AC Milan een lange bal op Ibra speelde en daar was het overvol. Inter had een eenvoudige dag.

15 januari 2012 om 22:55

Nee ik vond het tempo wel hoog maar inderdaag heel veel foutieve passes vooral het middenveld rommelde aan beide kanten. Een fout werd dan wel gelijk bestraft door Inter, klasse. En Napoli moet morgen trouwens nog, dus winnen hebben ze nog niet gedaan!

15 januari 2012 om 23:01

Foutje, ik bedoel Lazio.

15 januari 2012 om 22:55

waarom? je kan Rob echt niet de schuld geven.

Ze hadden in de eerste helft 3x moeten scoren hebben ze niet gedaan..dus pech. Je kan niet verwachten dat hij zal scoren in 20 minuten speeltijd

15 januari 2012 om 23:01

Ik merk dat Robinho echt terug aan het zakken is. Elke wedstrijd die ik van Milan kijk valt de arme stakker niet eens meer op. Vroeger was hij bekender maar het zou beter zijn dat hij weg zou gaan als het mogelijk is.

15 januari 2012 om 23:02

Sorry hoor, Ik begrijp goed dat je heel erg boos bent maar het heeft absoluut niks met robinho te maken deze nederlaag..hij heeft milan juist een beetje extra creatieve impuls gegeven. Jammer dat ik het zeg ik vond pato 10x slechter.

ligt het nou aan mij of begint die millito zijn oude vorm te hervinden? Wat blijft die man toch een killer.

15 januari 2012 om 23:16

Hoezo? Omdat hij afgelopen twee wedstrijden heeft gescoord. Die man heeft de hele wedstrijd niks laten zien en straft een fout van Abate waaruit een niet te missen kans uitvoorkomt af. Als dat z'n oude vorm is, is hij Inter-onwaardig.

15 januari 2012 om 23:32

Haha meteen van die hele kromme redeneringen. Wat een stel kinderen hier, af en toe. Ik hoop en denk inderdaad Milito in ieder geval op de weg terug is naar zijn oude vorm. Dit doelpunt was echt geen 100% kans by the way. Milito-kennende, maakt die die af, want zulke kansen zijn zijn handelsmerk maar dit was nog vanuit een moeilijke hoek hoor.

Genoten van deze wedstrijd. Niet goed wel spannend.

Mensen die zeggen dat Milan beter was, die snappen echt niet waarover het gaat. Inter is gewoon een ploeg die op de nul speelt en vindt het juist lekker dat de tegenstander de bal heeft want dan kunnen ze doen waar ze het best in zijn verdedigen en counteren en met Milito die echt een killer is hebben ze gewoon een goed elftal en met Sneijder in de counter zal Milan echt niet met 1-0 verliezen maar waarschijnlijk met 2 a 3-0. En Milan waarom zoveel twijfel rond de 16 geef nou gewoon die voorzet! of wachten jullie voordat de verdediging van Inter perfect staat? en dan tikkie breed kan spelen.

V.bommel was goed en Emanuelson speelde ook wel aardig en sowieso beter dan Prince en Robinho.

Geen leuke wedstrijd maar eens in de zoveel tijd kijke naar dat top georganiseerde verdediging vergeleken met Arsenal(frustratie van Swansea) toch leuk.

16 januari 2012 om 00:14

Milan was daadwerkelijk beter dat Inter als je kijkt naar het voetbal dat gespeeld werd in tegenstelling tot Inter dat een Muur neerzette en alles dicht probeerde te houden.
Dan komt er natuurlijk een countertje die jammer genoeg goed valt door mede een blunder maar dat is voetbal maar als je kijkt naar de kansen die Milan creëerde dan waren wij duidelijk de betere maar jammer genoeg faalden we in de afronding.
Milan twijfelde helemaal niet voor het doel maar gingen juist gaten zoeken in de Muur die er al stond dus aparte redenering van jouw.

Mensen die zeggen dat Milan beter is snappen juist wel waar het over gaat en dat is over voetbal want Milan was voetballend veel beter!

Maarja mensen met zo een laag puntenaantal als jouw zegt al eigenlijk genoeg over de analyses die jullie geven want die zijn meestal complete onzin zonder enige voetbalvisie.

En je overdrijft want je hebt wel kleren die je aan kan doen!!

16 januari 2012 om 00:32

Ik neem de tijd voor je en leg je kritiek op mijn reactie of hoe je het wilt noemen uit:

1. Milan was...te houden: lees regel 2(verwijs naar me 1e reactie).
2. Met kansen bedoel je mogelijkheden om te schieten want er waren maar 2 schoten op doel en inter heeft zelfs 2 keer op doel geschoten en 1 erin dus als je kijkt naar de kansen was Milan zeker niet duidelijk beter.
3. Ze zochten gaten?? lees regel 3(verwijs naar me 2e reactie).
4. Hoho voetballend veel beter?? dat was Barca tegen Milan volgens mij kom je in de war?
5. Mijn puntenaantal komt zo laag omdat ik streams gaf en vroeg om mijn club te bekijken en dat mijn analyses meteen onzin zijn daar ga ik niet eens op in. Voetbalvisie?? je doet of ik een club bestuur? En ik geloof trouwens in die visie/filosofie van Wenger.
6. Kleren???

Vandaag heeft Allegri Tactisch gefaalt. Dat is jammer want ik vind het toch een goede coach. Boateng is een Top-speler maar op de positie waar hij vandaag en vorige week heeft gespeelt niet. Nocerino van bommel en emanuelson moeten de creativiteit brengen om beesten als cambiasso en zannetti weg te spelen????

Daarnaast zijn de wissels niet te begrijpen...dit keer ben ik het wel eens met de commentatoren... als 3e wissel een jonge spits voor een nog jongere spits? waarom uberhaupt een spits voor een spits...inter was niet eens bezig met aanvallen haal er een verdediger uit!!

Ten derde moet ik eerlijk zijn dat Inter het gewoon slim en goed heeft aangepakt..de hele wedstrijd dacht ik al er gaat zo een doelpunt vallen tegen milan en dan kunnen ze niks meer,dat is ook gebleken.

Ten slotte gefeliciteerd Interista voor deze zure, zure avond!

15 januari 2012 om 23:42

Mijn respect voor jouw sportieve reactie. On topic: Internazionale laat eindelijk weer eens de passie zien wat ze in zich hebben, ze hebben nu al zes keer achter mekaar gewonnen dus de inhaalrace is echt op gang gekomen. Sneijder straks weer vanaf het begin en Milito weer beter in vorm dus juve en milan gaan het nog lastig krijgen.

15 januari 2012 om 23:51

Dankjewel.. Ik vond Inter van begin af aan soieso al de grootste concurrent met napoli als 2e (juve had ik het niet verwacht voor de seizoen was gestart). Napoli is te wisselvallig en Inter heeft een late start gemaakt zoals AC Milan maar is weer terug.

Wat een ongelofelijke slecht niveau had deze wedstrijd zeg.

Dit al de 2e of 3e opeen volgende Italiaanse derby die ik heb gezien en ze waren allemaal zeer teleurstellend.

Enige hoogtepunt dat ik uit de wedstrijd kan halen is die prachtige combinatie van Maicon met Ricky Alvarez(?) in de 16 van AC Milaan.

Seedorf viel dramatisch in, Van Bommel speelde een redelijke wedstrijd met als hoogtepunt z'n pegel op de lat, Urby daar in tegen vond ik wel goed spelen hij was de enige van de linkerzijde die een voldoende haalde in mijn ogen. Nocerino niet gezien en Zambrotta voegde zowel aanvallend als verdedigend niks toe.

Kevin Prince was ook nergens te bekennen deze wedstrijd.

Pato is echt ongelofelijk zelfzuchtig en een koning in het verprutsen van kansen, Dikke strik eromheen en Tevez halen.

Ibrahimovic speelde een redelijke wedstrijd heeft toch wat kansjes gecreëerd die Robinho onder andere finaal verprutste.

Kortom ik denk dat ik zowel van AC als Inter geen wedstrijd meer zal kijken, Juventus krijgt nu me voorkeur.

15 januari 2012 om 23:11

Geloof me als Seedorf en Aquillani terug zijn speelt Milan echt heel leuk voetbal. Maar met dit middenveld hadden we de problemen al aanzien komen.

Nu die de Bidone d'oro heeft gewonnen begint hij ze er opeens er weer in te schieten

Heerlijke overwinning. Ac meer balbezit, maar ze weten dat inter gaat counteren. Titelstrijd open. En heerlijk al die ac "fans" die al heel de week praten over makkelijke overwinning?

Mooi dat inter van milan wint. Deze wedstrijd was zeker niet saai. Mensen die kritiek op de serie a hebben: reageer niet op de serie a topics niemand van ons verplicht jullie

15 januari 2012 om 23:03

de serie a is totaal niet saai alleen deze wedstrijd was vergeleken met andere serie a duels wel saai. Ik had er persoonlijk veel meer van verwacht.

Wat ben ik boos man, echt niet normaal dit.

Deze wedstrijd was zo slecht dat ik nooit meer italiaanse competitie ga kijke kan beter djonko roken ofzo !

16 januari 2012 om 06:34

vertoon je dan ook nooit meer in deze topics, je bent een triest ventje zeg bahbah
wens je alle geluk toe met je djonko's debieltje

Wat speelde Pato dramatisch, El Sharawaay liet in 3 minuten meer zien als hij in de hele wedstrijd. Continu balverlies wat heb ik me kapot geergert aan hem. Wat ik al helemaal raar vond was dat Pato begon in plaats van Robinho. En dat Boateng niet gewoon achter de spitsen begon en Seedorf op het middenveld. Milan begon dus eigenlijk met een veel te aanvallende opstelling en waardeloze aanvalspartner naast Ibrahimovic de wedstrijd tegen een counter spelende ploeg.

Dit puntenverlies was totaal onnodig maar helaas.. Ik ben de komende dagen in ieder geval zeer chagrijnig.

Huppa inter, prachtige westrijd
milan was naar mijn mening inspiratieloos na die tegentreffer aleen afstandschoten,
maar goh goh wat speelde die lucio,samuel,zanetti eeen geweldige wedstrijd
maicon speelde ook erg sterk evenals alvarez die alles ervoor gaf,

terechte overwinning

Inter supporter

Geweldige wedstrijd goeie scheids aan beide kanten fouten en het spel dat op en neer ging. MAn of the match zullen veel mensen verassend vinden vond ik zannetti speelde sterk zag er goed uit. Urby speelde ook een sterke wedstrijd. ibra vond ik wat laconiek over komen felicitaties aan inter

15 januari 2012 om 23:34

zanetti was zeker de beste van het veld
pakte elke bal, en gaf het voorbeeld

Grappig, al die zinloze discussies. De wedstrijd is gedaan, klaar, basta! Inter heeft gewonnen, terecht of onterecht, wie zal het zeggen? Als Milan had gescoord was 't gelijk geweest en dat had ook kunnen gebeuren maar de winnaar is uiteindelijk Inter geworden. Erg blij dat ik hier mee ben want tot in de laatste seconden was het spannend en had Milan nog een kunnen maken.
Wat ik me wel afvroeg, want ik zag het toen ook al; bij die afgekeurde goal van Motta stond hij dus niet buitenspel. Die andere 2 spelers wel maar die spelen de bal niet. Dan is het toch gewoon een doelpunt? Ze lieten op sport1 de herhaling niet eens goed zien, je zag inderdaad 2 man duidelijk buitenspel staan maar dat was niet diegene die de bal in het doel schoot. Dat moment hebben ze eruit gelaten. Denk dat de milanisti niet teveel moeten klagen wnr dit inderdaad zo is geweest.

Inter heeft gewonnen gewoon terecht maar had gewoon gehoopt dat Ac milan zou winnen

Terechte overwinning van Inter! Inter is helemaal in vorm en is weer de oude weer. Milito is een killer , hoeft maar 1 kans te hebben en knalt em erin. Verdedigend spelen , counteren is Inter's speelstijl. Hoe mensen van Barca genieten met aanvallende speelwijze kijk ik liever naar Inter met defensief speelwijze.

Forza Nerrazurri!

15 januari 2012 om 23:36

Inderdaad gewoon prachtig voetbal,
het was wel even nagelbijten want met zlatan weet je het maar nooit

Gunstige uitslag voor Juventus. Alle grote ploegen komen weer dichterbij elkaar.
Grappig om te lezen dat mensen het Italiaanse voetbal zaai vinden. Ik kan er uitermate van genieten omdat het tot de laatste minuut spannend blijft. In de Nederlandse competitie is het vaak al na 10 minuten beslist. Dan zet ik de boel uit .....

Goed gedaan van Inter, wel opvallend als je ziet dat ze 6-8 (?) weken nog 15e stonden en echt drama speelden. Nu een mooie overwinning een staan ze weer ongeveer waar ze thuis horen.
Ook opvallend dat Milito toch terug scoort, net als in die legendarische Cl-finale!

ondanks deze mindere wedstrijd blijft de serie a een topcompetitie waar tenminste spanning in zit. In tegenstelling tot la liga waar twee clubs kunnen voetballen en de rest er niks van bakt.

15 januari 2012 om 23:47

Klopt , daarom Serie A La Liga allday. in Serie A doen 5 teams mee terwijl in la liga maar 2 teams meedoen

Deze wedstrijd was echt zo saai he.. br Pato speelde super slecht.. Boateng speelde ook matig en Emanuelson speelde wel een aardige 1e helft.. Ik had echt gehoopt dat Milan zou winnen.. Maar Inter heeft gewonnen, niet helemaal terrecht als je het mij vraagt een 0-0 had meer op z'n plaats geweest. Milan had wel balbezit maar deed er niets mee en Inter was 90minuten aan het verdedigen.br

16 januari 2012 om 00:02

Als jij écht een milanista was he, had jij 2 uur lang op het puntje van je stoel gezeten ;. Maar dat ben je niet, naar het schijnt. Ik heb bijna een hartverzakking gehad, en ben 100 grijze haren rijker maar dat zal wel komen doordat ik blauwzwart bloed door mn aderen heb stromen.....

16 januari 2012 om 00:06

Milan supporters hebben altijd wel weer smoesjes,
Bv: aquilani en seedorf speelde geen basis etc,

Inter heeft gewoon verdiend gewonnen en daar ben ik blij mee jij vast ook;
Milan heeft in eigen huis amper kansen gecreerd,

Zanetti Man of the match.

16 januari 2012 om 00:25

hahaha, ik kan alleen maar lachen om jouw.. sowieso duurt een wedstrijd geen 2uur? en ik vond de wedstrijd gewoon saai dat is mijn mening?

16 januari 2012 om 11:15

Nee maar het duurt wel ong. 2 uur van het beginsignaal tot aan het eindsignaal, zo bedoel ik het. Maar goed, als jij de wedstrijd 'saai' vond ligt dat toch echt aan jou.

Echt slecht van Milan , dit had echt niet gemogen ! Pato speelde zo slecht niet normaal beter dat Milan hem binnenkort verkoopt als hij zijn oude vorm niet terug krijgt anders krijg je er nooit meer veel geld voor terug.

hopelijk zal Milan op de transfermarkt versterkingen halen anders word het nog erg moeilijk.

mooi 3 punten zijn binnen inter begint te klimmen
Inter mijn favoriete club uit italie en liverpool uit engeland

maar nummer 1 dat is duidelijk aan mijn naam

Dit was een spannende wedstrijd, niet met mooi voetbal maar met veel strijd en passie.
Inter heeft gewoon terecht gewonnen Ac milan kon zo wat geen kansen creeren, en Inter was levens gevaarlijk via de counter, en wat was de verdediging van Inter toch weer ijzer sterk, Samuel en Lucio en daar voor Motta en Cambiasso wat heb ik lopen genieten van die beesten, der was geen doorkomen aan voor Milan.
Inter is weer helemaal terug in de titel race deze overwinning hadden ze nodig.

spannende wedstrijd? het was de slechtste wedstrijd van de laatste 5 jaar ,wereldwijd! Inter alleen maar verdedigen en hopen op een counter, wat dan ook nog lukt na een afgrijselijke fout, en Milan totaal onmachtig. Waardeloze wedstrijd. Verdiende geen winnaar alhoewel Inter wel meer kansen kreeg. Als je naar zo en wedstrijd kijkt begrijp je ook waarom het Italiaanse voetbal in een dalletje zit.

Ik kan echt genieten van het verdediging van Inter. Lucio en Samuel achterin 2 beesten. Maicon rechts met zijn lange benen. Nagomoto die nooit stopt met rennen. Zanetti die lijkt alsof hij nog 25 is wat een legende. En dan heb je Cambiasso en Motta als 2 verdedigende mid die niks doorlaten. Als de verdediging zo door blijft doen zie ik Inter ver komen in CL.

wat een grap zijn de inter fans, nog beweren dat de overwinning terecht was omdat ze goed hebben verdedigd, het was een milanese derby waarbij het een strijd is tussen 2 grootmachten. en de enige die ik heb zien voetballen was ac milan. met 65% balbezit was het de eerste helft een gala voorstelling. dat niet tot serieuze kansen kwam omdat inter met 10 man achter stond te verdedigen. zoals een zaragoza/betis/etc tegen barcelona verdedigd. vanaf minuut 1 werd al duidelijk wat de beeld van de wedstrijd was. ac valt aan. maakt het spel en inter verdedigd en loert op een counter, dit is natuurlijk geen slechte tactiek tegen een betere tegenstander. ze hebben puur om tactische redenen gewonnen, door nu te zeggen dat inter de beste kansen had die allemaal uit counters voortkwamen zonder dat er enig vorm van opbouw oid erbij betrokken was vind ik veel en veelste ver gaan. het was een spannende wedstrijd die ik vol genot heb gekeken. maar de uitslag is meer dan onterecht. je mag natuurlijk wat clubliefde hebben. dat is niet meer dan normaal. maar je moet je zelf niet voor de gek houden. wie de wedstrijd heeft gezien, ziet ook dat ac milan de betere team was. met een geweldige urby in de eerste helft. die een fabregas/iniesta rol op zich nam en door het hele veld zwerfde. en het feit dat inter al begon met tijdrekken vanaf de 68e minuut, met 3 verdedigende wissels vanaf min 70 laat al zien dat ze helemaal niets te zeggen hadden over de wedstrijd. met 8 pure verdedigers op het veld kon je zien wat de doel was van inter. en dat was zorgen dat je geen goals krijgt, en hopen dat er op 1 of andere manier ( zonder plan) via een counter er een bal ingaat. en daar heeft abate aan geholpen. dit was een mooi voorbeeld van voetbal tegen counterstrike, en helaas heeft het voetbal verloren.

Oke de goal van milito was onterecht. En die goal van Motta dan? Ac heeft ook maar paar grote kansen gehad,inter heeft gewoon een te sterke verdediging! Trouwens Inter had ook nog een paar grote kansen moeten afmaken

gebeurd is gebeurd milito verdiend gescoord het was de blunder van de verdediger

ik zou zo gaan spelen met inter

jullio cesar
samuel
lucio
chivu
zannetti
maicon
motta
sneijder
cambiasso
pazinni
millito

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren