Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mijn zaakwaarnemers praten met PSV, maar ik ben niet met een transfer bezig’

Laatste update:

Derrick Luckassen kan terugkijken op een goed optreden voor PSV. De Eindhovenaren verloren zondag weliswaar met 3-2 van OGC Nice, maar Luckassen wist zich volgens menigeen goed staande te houden. Trainer Mark van Bommel is tevreden met de prestatie van Luckassen, die in de basis stond aangezien Trent Sainsbury niet helemaal fit was.

“Alles kan in voetbal. Ik doe mijn best en zie wel wat er gebeurt. Mijn zaakwaarnemers praten wel met PSV, maar ik ben niet met een transfer bezig”, zegt Luckassen na afloop, geciteerd door het Eindhovens Dagblad. “Voor mij is het nu gewoon een kwestie van goed trainen en spelen en dan maar zien wat de dag brengt. Ik ben lang geblesseerd geweest en probeer er nu alles uit te halen.”

“Ik focus mij op het voetbal en ga dus niet te veel praten. Bij PSV zorg ik dat ik er sta als er wat is en ik ben niet bezig met blijven of weggaan. Als je zes maanden niet gespeeld hebt, wil je gewoon weer voetballen”, besluit de verdediger. Van Bommel vond Luckassen goed voor de dag komen, zo geeft de oud-middenvelder aan in gesprek met De Telegraaf.

“Ik vond hem goed spelen, rustig aan de bal, dat zag er goed uit. Verrassend? Hij heeft gewoon alle voorwaarden die een centrale verdediger nodig heeft, kan ook als rechtsback of verdedigende middenvelder uit de voeten. Ik ben blij dat hij terug is. Sam Lammers is ook teruggekomen na een verhuurperiode. Dan ga je weer met die jongens aan de slag, zoals je dat met iedereen doet.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor opvulling in de selectie is Luckassen nog niet zo'n verkeerde lijkt me. Ik weet niet wat hij verdient, maar hij zal wel geen grootverdiener zijn. Ik denk dat PSV er niet verkeerd aan doet om hem gewoon een jaartje bij de selectie te houden. Wie weet verrast hij wel positief

Was ik alweer vergeten.. heeft in zijn eerste periode totaal geen indruk gemaakt. Heeft fysiek alles maar vaak onrustig, te veel foutje en veel overtredingen. Maar misschien met meer ervaring kan het wat worden.

Speelde inderdaad niet slecht, maar als je CL wil halen als PSV zijnde moeten er echt minstens 2 centrale verdedigers bij. Een voor direct in de basis en een die zich gedurende het seizoen in de basis speelt, zodat je dan Viergever en Lucassen als back up hebt. Met het geld van De Jong & Angeliño moet dat toch wel mogelijk zijn lijkt me, zeker aangezien Lato gehuurd wordt

7 juli 2019 om 21:58

Vind Viergever wel redelijk hoor. PSV had de minste tegendoelpunten afgelopen seizoen. Moet wel een verdediger bij maar maar 2 gaat echt niet lukken.

8 juli 2019 om 04:15

Redelijk ja, maar met redelijk ga je de strijd niet winnen, dat is afgelopen seizoen wel gebleken.
Die minste tegendoelpunten komt natuurlijk ook voor een groot deel door het blok voor de verdediging en Zoet (niet de beste keeper van de ED, eens, maar zeker één van de). Ik zou daarnaast overwegen om Hendrix toch nog een plekje naar achteren te trekken. Zijn rol op het middenveld lijkt uitgespeeld en ik kan me voorstellen dat hij toch liever weer CV wordt dan een jaar banken. Denk ook dat hij beter is dan Viergever (harder, sterker langer, vergelijkbaar verdedigend inzicht alleen, opvallend genoeg misschien, denk ik dat hij zwakker is aan de bal)

Leuk om tegen Ado in de basis te zetten misschien maar Europees komt hij toch echt te kort. Ik hoop echt dat we snel een andere verdediger hebben zeg. Anders wordt Basel nog heel erg lastig

7 juli 2019 om 23:18

Niet zo negatief man ,laat hem voordeel van de twijfel geven

8 juli 2019 om 06:16

Basel wordt heel lastig, want dat is een prima ploeg!

Blijkbaar heeft iedereen Lukassen afgeschreven maar vooralsnog is het nog altijd een dure aankoop, voor een reden neem ik aan, die nog niet echt een kans heeft gekregen.

Ondertussen heeft hij weer een jaartje meer ervaring en het is niet zo dat Swaab een gat achter laat zoals De Ligt dat bv. zou doen. Ik denk dat hij beter is dan Sainsburry, dus ik zie Lukassen gewoon spelen tegen Basel.

Eigenlijk moeten gasten als Sainsbury of Lucassen gewoon bij Utrecht of Heerenveen spelen en zouden spelers als Schwaab en Viergever op zijn best wissel moeten zijn bij een topclub. Ik begrijp er dan ook niets van dat PSV voor haar achterhoede altijd genoegen neemt met obscure koopjes en afdankertjes. Aan verkopen haalde PSV tot dusver 27 miljoen binnen, het gaf er 12 uit aan Bruma, huurde Lato voor aantrekkelijke voorwaarden en trok Afellay en Ruiter transfervrij aan. Hoe kun je dan niet genoeg geld hebben om Alvarez of Lyanco los te weken? Met zo’n investering breng je de ondergrens van de verdediging werkelijk omhoog!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren