Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mijn verlangen om ooit terug te keren bij PSG heb ik nooit verstopt’

Laatste update:

Serge Aurier lijkt zijn laatste wedstrijd voor Tottenham Hotspur te hebben gespeeld. De 28-jarige rechtsback zinspeelt ondanks een tot 2022 lopend contract op een tussentijds vertrek uit Noord-Londen. Aurier, sinds 2017 onder contract bij Tottenham, maakt er geen geheim van dat hij ooit weer het shirt van Paris Saint-Germain te kunnen dragen. De verdediger speelde tussen 2014 en 2017 al voor de grootmacht uit Parijs.

"Als ik had willen bijtekenen bij Tottenham, dan had ik dat wel gedaan", laat Aurier aan duidelijkheid niets te wensen over in een interview met L'Équipe. "En dat ga ik in de aankomende zes maanden dus ook zeker niet doen." De rechtsbenige vleugelverdediger is na vier seizoenen bij the Spurs toe aan een nieuwe uitdaging. "Ik ben aan het einde van een cyclus gekomen en het is tijd om elders te gaan kijken. Mijn management heeft al een akkoord bereikt met Tottenham over de voorwaarden. We zullen zien wat er de komende tijd gaat gebeuren."

Aurier lijkt wat betreft zijn volgende club een duidelijke voorkeur te hebben: "Ik heb mijn verlangen om op een dag terug te keren naar PSG nooit verstopt. De club zit in mijn hart en ik vind ook dat ik daar vrijuit over mag praten. Aan de andere kant wil ik niet dat de mensen denken dat ik louter met PSG bezig ben. De deur staat voor iedereen open. Maar als ik mocht kiezen, dan is het wel duidelijk dat PSG mijn eerste keus zou zijn", aldus de Tottenham-verdediger.

Tottenham legde in 2017 25 miljoen euro neer voor Aurier, die in de afgelopen vier seizoenen tot 110 duels kwam in het shirt van de Londense club. Hij werd destijds binnengehaald door Mauricio Pochettino, de huidige coach van PSG. Het is de vraag of Aurier bij een eventuele terugkeer in Parijs ook weer te maken krijgt met de Argentijnse trainer. Pochettino zou volgens The Athletic ontevreden zijn bij PSG en een comeback bij Tottenham zeker wel zien zitten.

Denk jij dat Serge Aurier bij Paris Saint-Germain past?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen idee waarom PSG hem terug zou willen. Ongeleid projectiel is het. Ben blij dat Arsenal hem toentertijd na het WK (2010 was het) niet heeft gekocht. Zou de zoveelste miskoop zijn geweest. Aurier heeft daarnaast 0,0 concentratievermogen. Leuk voor op de bank, naast Bakker.

31 mei 2021 om 13:42

Afgelopen seizoen stond Florenzi daar, dus dan is het gek genoeg nog een verbetering ook. Maar dan ook alleen als het voor een echt laag bedrag is, anders kan je inderdaad wel beter investeren in een echt goede back.

31 mei 2021 om 13:44

Of ik heb Florenzi heel weinig zien spelen, of jij Aurier. Ik dacht dat Florenzi het wel prima deed daar, al had ik kunnen weten dat de geruchten over Hakimi wel genoeg zegt over Florenzi's prestaties. Desondanks lijkt Aurier me niet echt een geschikte optie als je als team de CL wilt winnen. Toevoeging aan mijn eerste reactie: Het was het WK 2014

31 mei 2021 om 13:50

Hahaha.. Ik geef toe dat ik nog weleens een spurs wedstrijdje laat schieten, maar Florenzi is niet voor niets twee keer verhuurd door Roma. Voetballend is het niet eens verkeerd, maar hij is verdedigend echt heel zwak en zowel aanvallend als verdedigend zie je dat zijn gebrek aan snelheid hem steeds meer opbreekt. Was bij Roma echt vaak de zwakke schakel op het einde. Bij Tuchel die het liefst achteruit leunt kan het nog, maar als je een klein beetje wilt opschuiven naar voren kan het echt niet. Dan is Aurier iig nog fysiek in orde.

31 mei 2021 om 13:52

Lang verhaal kort, ik denk dat we zojuist samen de conclusie hebben getrokken dat PSG beter een 3e alternatief kan zoeken

31 mei 2021 om 18:50

Arsenalzz: ik denk wk 2014, in 2010 was Aurier 17. Ietwat jong voor een wk 😛.

Deze speler had vroeger toch wel de potentie om een topper te worden. Is er niet helemaal uitgekomen. Sporadisch heeft die een goede pot, meestal is het drama.

31 mei 2021 om 22:30

Meestal, als je bij Spurs speelt. De enige die daar beter gaan spelen zijn Kane en Son. De rest wordt per seizoen slechter en slechter. Aurier is daarbij ook nog 1 van de koplopers in het verval.

Matige back. Denk persoonlijk niet dat PSG hem terug wilt. Is een aparte kerel die de ene partij een goede pot kan spelen en de volgende pot een paar kansloze ballen geeft en/of lucht staat te dekken en/of een dwaze tackle weer inzet.

Heeft veel loopvermogen, maar blinkt in mijn optiek niet echt ergens in uit.

Denk ook niet dat een Spurs, mochten ze de top willen aanvallen, een back als Aurier moet willen hebben (doherty overigens ook niet). Dan moet het echt wel een graad beter gaan worden.

PSG heeft een Florenzi niet eens gekocht, laat staan dat ze Aurier (die ook nog eens een lastpak is geweest), even gaan terughalen.

Zie het somber in voor deze meneer. Denk dat hij naar clubs van iets lager niveau moet gaan kijken.

31 mei 2021 om 13:42

Ik verwacht niet dat Spurs spoedig de top gaat aanvallen, ongeacht het vertrek van Aurier. Het eventuele verlies van Kane kunnen ze nooit en te nimmer opvangen. Het elftal wordt al jaren gedragen door Kane en Son. Bouwen op Bale is ook geen optie, dan blijft er kwalitatief gewoon weinig over. Spelers zoals Bergwijn, Moura en Alli zijn het in ieder geval net niet. Defensief laat het ook te wensen over daar Dier en Sanchez ondermaats presteren. Alderweireld word daarnaast een dagje ouder, dan hebben ze verder centraal nog Tanganga (die ook al back speelt) en Rodon. Foyth blijft vermoedelijk bij Villareal.

31 mei 2021 om 13:49

Helemaal mee eens. Er zit ook in mijn ogen te weinig potentie in de ploeg.
Maar als het hun streven is om bi jde top aan te sluiten, hebben ze betere backs nodig dan een Aurier. Een Reguillon was al een prima verbetering t.o.v. Rose/davies.

31 mei 2021 om 13:57

Reguilon is een prima versterking, maar allesbehalve genoeg om de top te bestormen. Verder met je eens qua potentie. Ik zie van de huidige selectie alleen N'dombele het nog wel ver schoppen samen met Reguilon.

31 mei 2021 om 16:00

Zeker, er zitten spelers in de selectie die ook gewoon nooit beter zijn geworden of gewoon te comfortabel zijn. Grote rebuild deze zomer. Dier, Winks, Davies, Aurier, Sanchez etc. kan echt niet meer 😅

31 mei 2021 om 16:50

Ligt echt aan de trainer imo. Liverpool verkocht suarez en coutinho en bouwde met dat geld een elftal.

Als je kan weet te verkopen voor 130m en daarmee de juiste spelers weet te halen op rb,cv, CM en spits ben je verder dan dit jaar met kane. top 4 en jaar erop dan de kersen op de taart.

Denk dat liverpool dit mooi heeft laten zien met sane, salah,gomez, robertsen en gini. Allen goeie spelers maar geen mega talenten toen ze naar liverpool kwamen, maar werken wel in het juiste systseem.

Na aan die jaren nog steeds niet constant worden, wisselt hele goede wedstrijden af met domme fouten. Hij blijft zoals de Engelsen zeggen een "liability"

Gek profiel die Aurier. Ik vond hem in zijn eerste seizoenen bij PSG echt heel sterk en had alles om een top moderne rechtsback te worden. Uiteindelijk weinig van terechtgekomen.

Heeft hier en daar wat goede wedstrijden gehad maar is natuurlijk verdedigend gewoon niet stabiel genoeg om op hem te vertrouwen (zoals anderen in het team). Hij zal sws vertrekken of het nou PSG is of AC Milan of toch een ander team met interesse.

1 juni 2021 om 00:01

Ik lees vaak dat Milan interesse in hem heeft maar hij is wel de laatste speler die ik bij mijn club wil zien. Maakt echt teveel cruciale fouten.

1 juni 2021 om 12:27

In een team met wingbacks kan hij wel van waarde zijn denk ik want soms zie je wel dat hij het wel kan (ook aanvallend) Maar begrijp dat je hem niet in je team zou willen zien 😂

Komt uit de talentfabriek van Lens, waarom noemt hij dan PSG als club van zijn hart? Overschat zichzelf wel erg, hoopt echt op een miljoenensalaris maar dan moet je blijven presteren mijn jongen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren