Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mijn spel is vergelijkbaar met Dost, maar Oranje is voor mij niet reëel’

Laatste update:

Wout Weghorst maakte afgelopen weekend een goede beurt bij AZ door twee keer te scoren tegen Ajax en lijkt zich onder John van den Brom naar de positie van eerste keus in de spits toe te knokken. De aanvaller droomt ook van een doorbraak bij Oranje, maar weet ook dat hij voorlopig op zijn beurt zal moeten wachten.

Zie jij Wout Weghorst in de toekomst in aanmerking komen voor het Nederlands elftal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Bas Dost nog een paar keer zo speelt als gisteren, is Oranje ook voor hem niet langer reeel, Mijn hemel wat was die man slecht gisteren!

10 november 2016 om 12:13

Je hebt ook niks aan hem als je zó ver van de goal af speelt. Tegen Luxemburg kan hij zeker weer van waarde zijn.

10 november 2016 om 12:15

Dat klopt ook wel, het is een anders soort spits dan Janssen. Maar je mag als profvoetballer in de subtop toch wel ietsje balvaster zijn dan wat hij liet zien gisteren.

10 november 2016 om 14:29

Dat ben ik zeker met je eens, maar ik vrees dat Weghorst of De Jong dat wel zouden brengen. In een wedstrijd als die tegen België zou je denk ik zelfs nog meer aan Zivkovic hebben, als je toch al besluit om jezelf in te graven.

10 november 2016 om 17:27

En wat denk je van Veltman... oh oh oh wat is die slecht!

Wout heeft alweer 6 competitie goals gemaakt, mooi om te zien dat hij zelf ook heel nuchter is en begrijpt waaraan hij moet werken. Als hij geen goals maakt heb je niks aan hem dat moet veranderen tegen Ajax zag je die inzet wel, hopelijk kan hij dat meer laten zien in de toekomst. Wout kan zeker Oranje halen maar daarvoor is het nu nog veelste vroeg misschien niet als 1e spits maar laat het eerst maar drie jaar zien.

Over twee seizoenen, is het een prima pinch hitter, zoals Pierre van Hooydonk was.

Oranje glijdt weer af naar de van basten tijd.
Elke gek denkt na een paar doelpunten al voor oranje in aanmerking te komen. Weghorst is geen oranje spits en zal het ook nooit worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren