Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mijn relatie met hem is goed, ik zat natuurlijk in dezelfde situatie bij Ajax’

Laatste update:

Erwin Mulder was aan het begin van dit seizoen, net als in de voorgaande jaren, de eerste keeper van Feyenoord. Trainer Fred Rutten was echter niet helemaal tevreden over de doelman en plukte Kenneth Vermeer weg bij Ajax. Mulder verloor direct zijn plaats aan de Amsterdamse nieuwkomer.

/

Dat wil desondanks niet zeggen dat er spanningen zijn tussen de twee goalies, benadrukt Vermeer. “Mijn relatie met hem is goed”, doelt de 29-jarige sluitpost in gesprek met RTV Rijnmond op zijn collega Mulder. Vermeer verruilde de reservebank van Ajax, waar hij genoegen moest nemen met een rol op het tweede plan achter Jasper Cillessen, voor een plek tussen de palen in Rotterdam.

“Ik heb natuurlijk in dezelfde situatie gezeten bij Ajax”, geeft Vermeer aan. “Ik ben naar Jasper toe ook altijd correct geweest. Ben hard blijven trainen. Erwin doet precies hetzelfde”, maakt de Feyenoord-keeper duidelijk. De huidige nummer drie van de Eredivisie hervat de competitie op zondag 18 januari met een thuiswedstrijd tegen FC Twente.

Vind je Kenneth Vermeer beter dan Jasper Cillessen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom praat hij nou weer over Ajax, niet verstandig van deze jonge nu haalt hij weer ouwe koeien uit de sloot en dat doet weer stof opwaaien.

13 januari 2015 om 08:54

Waarom is het niet verstandig?

Er word een vraag gesteld aan Kenneth en hij geeft hier netjes antwoord op. Niks mis mee hoor.

Prima instelling van Mulder, dat hij geen eerste doelman van Feyenoord meer is kan ik begrijpen. Ik vind alleen de manier waarop er met hem is omgegaan niet oké.

Laten we hopen dat Mulder van de zomer een leuke, nieuwe club vind waar hij wekelijks weer mag keepen!

13 januari 2015 om 08:57

Ik kan er niets meer van maken..dat alles wat je getypt hebt achterlijk is en lees het bericht nog n keer

13 januari 2015 om 10:35

Ben jij nou echt weer zo iemand die denkt dat Vermeer zelf de telefoon pakt en vervolgens een krant opbelt om dit te vertellen? Man man man

De situatie is natuurlijk niet helemaal hetzelfde Kenneth. Mulder heeft nooit een indicatie gekregen dat hij op het tweede plan zou komen, tot daar ineens die transfer was.

Dat is wel een compleet andere manier. Vermeer verloor zijn plek vanwege vormverlies.

Bovendien denk ik dat Mulder 0 uitzicht heeft bij Feyenoord om ooit nog minuten te maken, terwijl Vermeer dat wel had mocht Cillessen er met de pet naar hebben gegooid.

13 januari 2015 om 09:01

Sorry hoor, maar als Mulder echt verrast was zoals jij aangeeft dan heeft hij echt helemaal niets in de professionele voetbalwereld te zoeken. Hij moet toch zelf ook wel hebben begrepen dat zijn prestaties al geruime tijd onder de maat waren.

13 januari 2015 om 09:59

Als ik de interviews mag geloven kwam het als een donderslag bij heldere hemel voor hem. Of dat iets over Mulder zegt laat ik in het midden, dat is verder ook niet relevant.

13 januari 2015 om 10:31

Dat is wel degelijk relevant in de beoordeling van de situatie, tenminste, voor die mensen die het belangrijk vinden om te weten of Feyenoord zich in de hele situatie fatsoenlijk heeft gedragen.

Maar uiteindelijk doet het er inderdaad vrij weinig toe. Gewogen en te licht bevonden, dat is wat er toe doet.

14 januari 2015 om 01:25

tenminste, voor die mensen die het belangrijk vinden om te weten of Feyenoord zich in de hele situatie fatsoenlijk heeft gedragen.

Ja maar daar had lazylen het toch helemaal niet over?

13 januari 2015 om 09:03

"bovendien denk ik dat Mulder 0 uitzicht heeft bij Feyenoord om ooit nog minuten te maken, terwijl Vermeer dat wel had mocht Cillessen er met de pet naar hebben gegooid."

Denk je nou echt dat Rutten Mulder op de bank zet als Vermeer er naar de pet mee gaat gooien? Als Mulder aantoont dat hij beter is dan Vermeer dan speelt Mulder gewoon hoor. Maar zolang Vermeer blijft keepen zoals hij doet maakt Mulder vrij weinig kans.

13 januari 2015 om 10:03

Ja dat denk ik zeker. Mulder kreeg in augustus al te horen dat zijn contract niet verlengd werd én werd tijdens de bekerwedstrijd tegen Go Ahead ook op het laatste moment toch nog naar de bank verwezen.

Rutten heeft 0 vertrouwen in hem, zoveel is wel duidelijk, en zal bij een aantal fouten van Vermeer gewoon vertrouwen houden in Vermeer. Zeker ook omdat hij komend seizoen gewoon de eerste doelman behoort te zijn.

Daarnaast moet Vermeer het wel heel bont maken om nu het vertrouwen te verliezen.

Kortom: uitzicht op speeltijd voor Mulder is nihil.

Ik vraag me af of Mulder er ook zo over denkt. Maar goed, dat is ook niet relevant. Mulder heeft lang genoeg de tijd gehad om te laten zien wat hij in huis heeft en is te licht bevonden. Geheel terecht. Je kunt discussiëren of hij op de juiste manier is geïnformeerd en zo, maar ook dat vind ik niet zo relevant.

Mulder moet gewoon een andere club gaan zoeken. Is zeker goed genoeg voor een Utrecht of Groningen, of andere middenmoters.

Vermeer heeft laten zien dat hij bij de top drie thuishoort, natuurlijk zit hij hier aan zijn plafond, maar wat is er mooier dan op het hoogste niveau wat je aankunt presteren? Beter dan bij een Engelse laagvlieger op de bank zitten. Nou ja, tenzij je alleen naar je bankrekening kijkt, maar ik heb niet de indruk dat Vermeer het daar voor doet.

13 januari 2015 om 09:06

Tja, Mulder denkt hetzelfde als wat iedere voetballer die op de bank zou zitten zou denken.

Mulder zou echt niet moeilijk gaan lopen doen tegen Kenneth hoor. Het zijn volwassen mannen hè, geen kleine kinderen. Ik denk dat het enige wat Mulder denkt is dat hij het rot vind dat hij niet speelt.

Er komt vast wel een leuke Eredivisieclub voor Mulder, misschien iets voor PEC Zwolle als Hahn weer terug naar Feyenoord gaat eind van het seizoen.

Om te beginnen: Vermeer > Cillessen. Ik vind het zo vreemd dat Ajax deze top keeper heeft weg gedaan. Dit is zonder twijfel de beste keeper van de Eredivisie en kan makkelijk mee bij een topclub. Waarom Vermeer niet mee ging naar het WK was omdat, er in de wandelgangen werd gezegd dat hij naar Feyenoord ging en aangezien LVG een Ajaxcied is mocht hij niet mee. Als Vermeer mee was waren we door in de halve finale en hadden wij nu de wereldbeker.

13 januari 2015 om 10:43

Dat hij niet mee mocht omdat hij naar Feyenoord ging is weer zo'n loos gerucht. Van Gaal lijkt me wel wat professioneler dan dat. Daarnaast werkte hij op het wk met een achterhoede die voor een groot deel uit Feyenoorders bestond. Dat Vermeer niet werd geselecteerd voor het WK lijkt mij meer te maken hebben gehad met het feit dat hij te weinig gekeept had voorafgaand.

13 januari 2015 om 10:50

@mertesacker

Wat een kul, op dat moment werd Cillessen beter bevonden dan Vermeer. Wat ook logisch was, want niemand had de echte Vermeer gezien na zijn mindere periode.

Dat van Gaal voor Cillessen koos in plaats van Vermeer omdat Vermeer mogelijk naar Feyenoord vertrok en hij liever een Ajacied zou willen hebben? Grappig.

Waarom zou van Gaal dan Janmaat, Kongolo, Martins Indi, Vlaar, de Vrij, Clasie, Fer, de Guzman, Wijnaldum, Kuijt en van Persie oproepen? Zijn allemaal spelers die bij Feyenoord spelen of een verleden hebben bij Feyenoord.

Als je dat lijstje ziet zou je eerder denken dat van Gaal de voorkeur had voor Feyenoorders in plaats van Ajacieden.

13 januari 2015 om 11:29

Mertesacker, Feyenoord was deze zomer hofleverancier en er waren bovendien nog een hele hoop spelers met een Feyenoord verleden in de selectie (wijnaldum, Fer, De Guzman, Vlaar, Kuijt, Van Persie). Er zaten 11 'feyenoorder' in, dat zal echt niet hebben meegespeeld. Overigens ben ik het met je eens dat Vermeer beter is dan Cillessen, maar deze zomer kon van Gaal die keuze niet maken vanwege de plek op de bank van Vermeer.

13 januari 2015 om 16:18

De rede die jij geeft datvermeer niet is meegegaan naar het wk laat zien dat jouw bericht nergens op slaat aangezien Feyenoord hofleverancier was.

Ik snap niet dat zoveel mensen zeggen dat ze niet snappen wrrm ajax vermeer heeft weggedaan Ik snap het best goed als je keek naar wat vermeer presteerde bij ajax dat jaar dat hij 1e keeper was dan werd ik daar totaal niet warm van dat hij het nu zo goed doet bij feyenoord hadden ze ook nooit kunnen voorspellen

13 januari 2015 om 11:31

dat hadden ze toch wel degelijk kunnen voelen aankomen. Vermeer heeft het bij Ajax behoudens een klein dipje prima gedaan, werd daar ook de eerste keeper van Oranje. Daarnaast is Vermeer een speler die nooit helemaal het vertrouwen heeft gehad bij Ajax, als je als club een tweede keeper haalt voor 3,5 miljoen, dan weet je dat je niet het volle vertrouwen hebt.

Vermeer was en is een uitstekende doelman, maar bij Ajax presteerde hij niet constant genoeg. Hij had echt pieken en dalen. In de 1-tegen-1 en op het gebied van strafschoppen keren was hij ongeëvenaard goed, maar bij hoge ballen en spelhervattingen (hij had geen rust in zijn reet) zat ik nooit echt lekker. Je zult als trainer maar een zwak hart hebben ... Moet zeggen dat hij nu bij Feyenoord zeer constant presteert. Wellicht was het voor hem toch een kwestie van onvoorwaardelijk vertrouwen. Bij Ajax voelde hij toch de hete adem van Cillessen in zijn nek, ondanks dat hij toch echt vrij lang de voorkeur kreeg van Frank de Boer ...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren