Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Mijn doel blijft onveranderd en dat is een basisplaats bij PSV'

Laatste update:

Stef Nijland staat nu al drie jaar onder contract bij PSV, maar is pas drie keer in de basis begonnen tijdens een competitiewedstrijd van de Eindhovenaren. Fred Rutten deed nauwelijks een beroep op de aanvaller, die volgend seizoen op huurbasis voor NEC speelt. Doorbreken bij PSV blijft echter het grote doel: “Dat vind ik wel een realistisch perspectief.”

/

De 22-jarige Nijland mocht in het afgelopen seizoen slechts vier keer invallen. “Mijn doel blijft echter onveranderd en dat is een basisplek bij PSV”, zegt de aanvaller tegen Voetbal International. “Hoewel ik besef dat het er in de voorbije drie seizoenen niet van gekomen is, vind ik het wel een realistisch perspectief. Ik ben pas 22 jaar en kan volgend seizoen wekelijks op het hoogste niveau bij NEC spelen. Dat is toch wat anders dan op de maandagavond met Jong PSV.”

“Bovendien kom ik bij NEC bij een club met ambities”, vervolgt Nijland. “Ze hebben ook al Melvin Platje en Ryan Koolwijk aangetrokken. In de voorbereiding moet ik mijn plek afdwingen. Ik heb er al met de trainer over gesproken, ik kan als linkerspits en aanvallende middenvelder uit de voeten. Ik heb geen voorkeur; het belangrijkste is dat ik mezelf weer in de spotlights kan zetten.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop dat Nijland wat leuke dingen kan laten zien bij Nec dit jaar, zal zijn ontwikkeling goed doen. Ik vind het zonde dat PSV niet meer gebruik van hem maakt, doet het erg goed bij jong PSV maar kan zijn kunsten nooit vertonen in PSV 1. Ze hebben toch 4 miljoen voor hem betaalt, geef hem dan ook wat vertrouwen en kansen.

1 juni 2011 om 17:17

Je moet wel goed genoeg zijn om in de basis te spelen, maar hij komt nog ervaring te kort. Lijkt me het beste om hem nu een paar periodes te verhuren en daarna is hijj goed genoeg voor het 1e, daar ben ik 70% zeker van. Het is gewoon een kwestie van geduld.

1 juni 2011 om 17:19

Het is al de hele tijd een kwestie van geduld met hem. Geef die jongen eens de kans om zich te bewijzen bij PSV 1. Jammer dat hij geen kansen krijgt, hopelijk doet hij het goed bij Nec en kan hij volgend jaar wel meer speelminuten krijgen.

2 juni 2011 om 00:57

@ tom12

'hij komt nog ervaring te kort.''

Vind je het gek als je nooit speelt bij 'de club waar je onder contract staat. Dit is het hele probleem van Psv, ze gunnen de talenten amper een kans..kunnen ze van Feyenoord en Ajax nog aardig wat leren lijkt me zo.

Goed voor zijn carriere denk ik als hij bij NEC wekelijks aan spelen toekomt. Al zal als aanvallender middenvelder lastig worden denk ik zolang Schone daar nog zit. Vindt het nog steeds jammer dat Rutten geen gebruik van hem heeft gemaakt. Kan volgens mij wel een aardige speler worden, potentie heeft hij wel zover ik me de wedstrijden die hij bij Fcgroningen heeft gespeeld nog kan herrinneren.

1 juni 2011 om 16:18

Als Schöne er speelt, kan Nijland gewoon linksvoor spelen en Platje op rechts. Geen probleem.

1 juni 2011 om 17:20

Dat zou kunnen, maar Schone heeft nog maar een contract voor een jaar. Als Nec er nog aan wat wil verdienen, moeten ze hem nu verkopen. Dan zou Nijland misschien wel op nummer 10 komen.

Ik gun het deze jongen zeker om te slagen bij Psv. Al denk ik dat het hem niet gaat lukken, ook volgend jaar als hij terug komt naar PSV zal het geen basisspeler worden. Waarom niet?
Hij haalt het niveau niet, en ik heb het idee dat hij het niveau niet gaat halen van psv. Als deze jongen het voor elkaar krijgt om in de basis te komen bij psv, is psv waarschijnlijk ver afgezakt.

Ik weet niet of het aan zijn kwaliteiten ligt of gewoon dat het is dat hij niet in het psv systeem past. Want na mijn mening heeft hij bij willem 2 niks laten zien waaraan je zou kunnen denken die gaat het redde bij psv. Ik hoop dat hij bij NEC de vorm van zijn leven gaat vinden want ik gun het hem zeer zeker om te slagen bij psv.

De zoveelste blunder van onze fred zucht....
als ik denk aan het afgelopen jaar,hoe bakkal er niets van bakte(toen toivonen geschorst was)hoe lang berg het vertrouwen kreeg,engelaar die helemaal niets klaargespeelt heeft.
je hebt dan een jonge als nijland achter de hand iemand met flair,creativiteit waarom hem nooit een eerlijke kans gegeven fred???
Ik hoop dat je volgend jaar wel het vertrouwen krijgt van pastoor.
En je een jaar later gewoon in het psv shirt in ons stadion te zien zal zijn.

1 juni 2011 om 17:20

Ja, inderdaad. Ik zag bij de rode kaart voor Toivonen liever Nijland en dan Bakkal op de pisitie van Engelaar, al vind ik niet dat Bakkal slechter is dan Nijland, het tegendeel zelfs. Maar als je met het oog op de toekomst kijkt, is het beter om Nijland te laten spelen. Hij komt nu gewoon ervaring te kort, het beste is om jeugd met ervaring te combineren.

Eigenlijk een speler zonder maar enige clubliefde. Ja, oke hij komt van PSV af en is daar nog steeds eigendom van, maar als je nu al speculeert dat je weer graag terug wilt na een tijdje bij PSV omdat je daar een basisplaats schijnt te verdienen.
Zonde. Misschien heb je het wel naar je zin en doe je het een stapje minder maar speel je wel met volle vreugde en plezier bij Nec.

That's life, that's football.......

1 juni 2011 om 16:16

Wat een onzin, dit getuigd toch juist van clubliefde? Ondanks dat hij al 3 jaar op een doodspoor zit valt hij PSV niet af en wil hij zich daar nog steeds waarmaken.
Dat hij geen clubliefde heeft voor NEC lijkt me nogal logisch aangezien hij daar sowieso nog niet speelt...

1 juni 2011 om 16:40

is het niet juist clubliefde als je ondanks je nooit aan spelen toekomt je nog steeds graag voor de club wilt spelen?

1 juni 2011 om 17:22

Beetje tegenstrijdig, vind je niet? Hij speelt drie jaar voor Psv, speelt die drie jaar maar drie keer in de bais, maar blijft PSV trouw, dat is pas clubliefde, daar kunnen er nog veel van leren! En dat voor zo'n jonge speler al, geweldig!

Toen PSV hem kocht, vond ik dit direct een goede zet, was wel duur. Maar ik had er wel vetrouwen in. Erg talentvol. Zo zie je maar weer, niet iedereen kan het meteen laten zien. Hopelijk komt het nog. 22 jaar is hij pas is inderdaad nog jong.

5 miljoen hebben ze tvoor hem betaald toch en dan 3x in de basis, dat is een dure misrekening. Hopen voor Nijland dat hij een seizoen volop kan spelen bij Nec.

1 juni 2011 om 15:58

Haal daar maar zoiezo 1 miljoen vanaf, misschien wel meer..

1 juni 2011 om 16:35

Oh ja, lees inderdaad ergens dat het 4 miljoen was, blijft veel.

1 juni 2011 om 17:24

Er is vier miljoen voor hem betaalt. Maar waarom misrekening? Ik zie hem als hij vijf jaar lang voor ons speelt, gewoon in de basis spelen, hij moet gewoon ervaring opdoen, en dat gáát hij niet doen, het is nog te vroeg om conclusies te trekken.

Onder Rutten vrees ik dat dat niet gaat gebeuren. Nijland gaat lekker een jaartje vlammen bij Nec, kan daar aanvallender spelen als bij Willem II en gaat nu echt laten zien dat hij van PSV 1 materiaal is.

1 juni 2011 om 17:26

En zodra hij terugkomt, is Fredje Rutten weg! Ik hoop op een clubidool als vervanger, bijv. Cocu, bijgestaan door goede assistent-trainers. Ik zie een mooie toekomst voor deze jongen: Duitse subtop! En als je dat haalt, mag je trots op jezelf zijn!

1 juni 2011 om 18:19

Cocu zou een goede zet zijn, maar ik zie ook graag Faber komen!
Doet het goed bij Eindhoven! Faber + Cocu lijkt me mooie combinatie!
Ik denk dat hij wel gaat slagen deze jongen! Ik hoop natuurlijk hoog niveau bij PSV en dan lekker tijdje blijven! Vervolgens naar het buitenland!

1 juni 2011 om 22:56

Ik zie Cocu ook echt heel graag hoofdcoach worden alleen wil Cocu zijn carriere op de Frank de Boer uitstippelen, misschien verstandig ook. Al durf ik er meerdere bakken bier op te zetten dat Cocu in de komende 5 jaar zoiezo trainer van PSV gaat worden.

Uitgelezen kans of dat hij echt zo goed is als men denkt. Zoja ben je welkom bij Psv, zoniet dan heb je je kans niet gepakt en mag je over 2 seizoenen verkocht worden. Het is erop of eronder voor Nijland. Ik hoop dat ie gaat knallen als een malle.

Dit vind ik tot nu toe de beste aanwinst van Nec. Nijland vind ik een groot talent en ik vind het onbegrijplijk dat hij geen kans bij PSV gekregen heeft. veel slechter dan berk kan ie niet zijn...
NEC moet nog wel wat gaan doen op de transfermarkt.. Twee controleurs en een spits.

Ik snap niet goed dat hij zo weinig kansen heeft gehad. toen hij bij willem 2 speelde vond ik hem echt wel iets toevoegen aan dat team. ik had hem graag een webstrijd of 10 aan de bak gezien bij psv.

In Groningen liggen we drie jaar na dato nog steeds dubbel om het bedrag dat PSV voor hem betaalde. Een redelijke talentvolle speler, maar zelfs bij FC Groningen had hij geen basisplaats. En als je hem dan voor dik 4 miljoen kan verkopen, dan heb je een erg goede deal. Verbaast me ook niets dat PSV in de financiele problemen zit, als je voor spelers als Nijland al zoveel geld betaald.

Vind het zonde dat hij zo weinig speelt.

Weer een indicatie dat Rutten niet weet wat te doen met hem.
Volgens mij ziet hij het helemaal niet zitten in hem en daarom maar telkens verhuren, terwijl positie krap in de spitsen zit en onze Hongaar vertrekt zie ik wel kansen op speeltijd voor hem.

Liet af en toe goede dingen zien en speelt ook goed bij Jong PSV maar dan speelt hij niet in de eredivisie.
Hopelijk laat hij het zien bij NEC en komt hij als een betere speler terug.

Opdracht is op papier simpel !!. Doe hetzelfde als Bjorn het afgelopen jaar heeft gedaan bij NEC en je staat volgend jaar in de basis bij Psv.

Tis jammer dat we hem het afgelopen seizoen niet v aker hebben gezien...gasten die er stonden hebben er toch ook niet veel van gebakken..geldt ook voor Zeefuik overigens... toch ook wel een talentje...
Succes Nijland

1 juni 2011 om 16:57

@muller

Hij is naar alle waarschijnlijkheid niet aangetrokken als vervanger van Vleminckx, hij wil zelf graag op de nummer 10 positie spelen en NEC is bezig met een Zuid-amerikaan(3 miljoen) voor in de spits dus ik denk niet dat hij er zoveel gaat maken als Vleminckx en ik denk sowiezo niet dat hij veel gaat spelen(zie reactie hieronder).

2 juni 2011 om 22:20

ja ik heb al vaker gehoord dat NEC bezig is met een zuid-amerikaans spits.. maar waar haal jij deze wijsheid vandaan haha? kan je me een bron geven ofzo?

geen geweldenaar, vindt hem nooit echt indruk maken en zelfs in een oefenwedstrijdje tegen Someren heeft hij geen een keer geprobeerd een actie te maken. hoop dat die bij NEC wat potten kan breken want in Eindhoven heeft hij nog niet veel gepresteerd...

Heeft in zijn ontwikkeling eigenlijk gewoon 2 / 3 jaar weggegooid. Hartstikke zonde voor zo'n groot talent.

Hij had nooit naar PSV moeten gaan, hij had gewoon bij Groningen moeten blijven. Als hij niet naar PSV was gegaan had hij nu wellicht ook bij PSV gespeeld, in de basis!

Die Nijland heeft wel een dikke huid zeg.
Hij wil nog steeds slagen bij Psv, terwijl hij de afgelopen drie jaar nooit het vertrouwen heeft gekregen om twee wedstrijden achter elkaar in de basis te staan. Heeft hij uberhaupt wel eens twee wedstrijden achter elkaar mogen invallen?

Veel spelers zouden bij zo'n ernstig gebrek aan vertrouwen vanuit de club toch anders praten dan hij nu doet. Vind ik prijzenswaardig.

Ik hoop dat hij bij NEC het hele seizoen mag spelen zodat we kunnen zien wat deze jongen echt waard is. En mocht hij daar slagen, dan hoop ik dat hij bij zijn terugkeer net zoveel vertrouwen van de zittende trainer krijgt als Fred aan Berg heeft gegeven.

Toch benieuwd wat er met deze jongen zijn contract gaat gebeuren. Stel dat hij een goed seizoen draait bij NEC dan keert hij terug met een 1-jarig contract dan zal hij in april/mei 2012 vast nog geen garanties krijgen voor een PSV basisplaats in het seizoen 2012/2013. Lijkt me niet dat Nijland bij gaat tekenen alvorens wedstrijden bij PSV te spelen dus benieuwd hoe men dit heeft bedacht.

Hulde voor zijn mentaliteit, heeft al wat tikjes gehad bij Psv.

Off: Nec heeft volgend seizoen best een leuke elftal heb ik het idee.

1 juni 2011 om 16:44

Als Carlos Aalbers goed blijft kijken naar de mogelijkheden, dan kan het een leuk elftal worden. Maar we zijn al Vleminckx, Davids, Sibum en Zimling kwijt. Toch niet de minste spelers, dacht ik zo.

Ik zie hem eerlijk gezegd over 2 jaar nog niet in het eerste van PSV staan.
Hij heeft concurretie van Labyad Toivonen Zeefuik Dzudzak Lens Reis Bakkal.

1 juni 2011 om 18:00

denk je dat echt dat die er over 2 jaar allemaal nog zijn kom op man? dzudzak gaat deze zomer wel weg.. bakkal die voetballen wij er nog wel uit.. Toivonen is het niet deze zomer danword hij wel volgend jaar zomer verkocht

2 juni 2011 om 17:01

Reis: Gaat hij het niet van winnen.
Labyad: Die zal Rutten er nooit uit halen voor Nijland.
Toivonen die Blijft nog wel twee jaar.
Zeefuik kan hij het wel van winnen alleen niet onder Rutten.
Dzudzak gaat waarschijnlijk weg.
Bakkal maakte twee seizoenen geleden nog 11! doelpunten en dat voor een aanvallende middenvelder.
Verder zullen er nog twee versterkingen voor in de spits komen.
Kortom Sowiso 6 spelers waarvan hij het niet zal kunnen winnen.
als je het bij sommige punten niet met me eens bent kom je altijd nog op 4 concurrenten uit op de 4 posities in de aanval.

'' Ik ben pas 22 jaar en kan volgend seizoen wekelijks op het hoogste niveau bij NEC spelen''

Ik denk dat hij zich hier behoorlijk op verkijkt, wij hebben genoeg buitenspelers die beter zijn dan hem(als buitenspeler) en als spits gaan ze naar alle waarschijnlijkheid een Zuid-amerikaan halen voor 3 miljoen dus dat valt ook nog af, dan rest voor hem nog zijn favoriete positie, de nummer 10, ik denk ook dat hij daar weinig kans maakt, normaal staan Schone of Goossens daar(ik vind hun verreweg de beste spelers van Nec) en die gaan misschien weg maar er heeft zich nog enkele club voor hun gemeld.

Ik ga deze jongen zeker in de gaten houden bij Nijmegen. Ik vind het vreemd dat psv hem gaat verhuren. Wat nou als er iemand geblesseerd raakt? Og iemand geschrost? Dan kan je altijd Nijland erin zetten of hem uberhaupt laten spelen?

1 juni 2011 om 18:30

Afgelopen seizoen hebben jullie het ook zonder Nijland gedaan, ondanks ernstige blessure (reis) en schorsingen (toivonen).zolang Fred Rutten bij jullie zit , zal Nijland niet spelen.het is de beste oplossing voor beide partijen..en voor NEC natuurlijk

1 juni 2011 om 18:42

Inderdaad! Ik ben het toch ook niet met Rutten eens? Nijland heeft gewoon de potentie om een basisplaats te krijgen in het elftal. Zo als je zegt is het wel goed inderdaad. Zolang Rutten er zit kan je hem beter verhuren inderdaad.

Hopelijk kan Nijland volgend seizoen laten zien dat hij het in de Eredivisie waar kan maken en kan hij een hoop doelpunten scoren en veel assists afleveren. Ik gun het die jongen wel, maar vaak koos Rutten voor Koevermans als laatste gok i.p.v. Nijland. Ik vond dat erg dom, maar hopelijk komt Stef sterker dan ooit terug na een jaar gespeeld te hebben bij Nec.

Hij moet nu gewoon bij NEC ervaring opdoen, en zich op NEC richten, daarna is Fred Rutten weg en staat er hopelijk een trainer die de jeugd laat debuteren, dan zie ik het over een paar jaar weer goed gaan met Psv, financieel gezond, met al het talent uit eigen jeugd en alleen aankopen voor de posities, waar de eigen jeugd te slecht voor is.

Dit lijkt me een perfecte overstap van Stef!
Zo'n overstap hadden ze bij PSV al vorig jaar moeten doen.

Weet iemand eigenlijk waarom hij niet speelde, terwijl Berg hopeloos aan het spelen was?

psv is bagger
ze laten deze jonge man op de bank zitten en ipv hem halen zo 1 of andere buitelanders voor wie weet hoeveel geld en 9 van de 10 keer word het niks

laatste tijden weet psv echt niet wat ze willen...

Kop leeg maken Nijland, een goed seizoen in Nijmegen en je hebt de clubs voor het uitkiezen. Jammer dat PSV hem niet vaker gebruikt heeft

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren