Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Middlesbrough stuurt trainer de laan uit wegens tegenvallende resultaten

Laatste update:

Middlesbrough heeft per direct afscheid genomen van trainer Aitor Karanka, zo meldt de Engelse club op zijn website. Volgens Boro zijn beide partijen het eens dat het beste is dat de Spaanse oefenmeester per direct vertrekt. Assistent-trainer Steve Agnew neemt het roer voorlopig over van Karanka.

Karanka werkte 3,5 jaar bij Middlesbrough en leidde de club vorig jaar naar de Premier League. Op het hoogste niveau kent de promovendus een moeilijk seizoen. Middlesbrough staat momenteel voorlaatste, met drie punten achterstand op de veilige plaatsen.

“Ik wil Middlesbrough bedanken voor de prachtige kans”, zegt Karanka op de website van de club. “De club zal altijd een speciale plaats in mijn hart houden. Ik hoop altijd met de club verbonden te kunnen blijven en wens Middlesbrough het beste voor de toekomst.”


Vind jij het terecht dat Middlesbrough besloten heeft Aitor Karanka te ontslaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een onzin weer. Bij een promovendus weet je dat er een kans bestaat dat je het niet gaat redden. Veel te makkelijk weer....zijn prestaties van vorig seizoen zijn weer vergeten.

16 maart 2017 om 12:31

Inderdaad. Het is al knap dat hij promotie heeft weten te bewerkstelligen en hem dan niet eens de kans geven een volledig seizoen in de PL mee te doen, slaat nergens op. Nu is de kans dat ze eruit vliegen echt niet opeens veel kleiner en dan sta je van de zomer met een nieuwe trainer in de Championship en dan kan het wel eens rap bergafwaarts gaan, zoals al vaker is gebleken met gedegradeerde clubs.

16 maart 2017 om 12:36

Precies, daarbij is het hoe dan ook knap als ze erin blijven. Heeft dan ook een beetje pech met blessures van spelers en spelers met te weinig rendement. Zeker als je kijkt na hoe lange tijd Boro weer is gepromoveerd, is dat eigenlijk alleen maar gied te noemen van Karanka. Stelt naar mijn mening altijd de juiste spelers op. Dus logisch vind ik dit ontslag niet.

16 maart 2017 om 12:36

Misschien dat ze hopen op een Ranieri effect:

16 maart 2017 om 13:13

@kaka_kaka

nee die zijn ze vast niet vergeten. Maar ze willen graag in de PL blijven.

En daar horen soms lastige beslissingen bij. Als je het verval ziet dat ze na een aardige start hebben gehad, kan ik me bij dit besluit best wel wast voorstellen.

Dat wil heus niet zeggen dat ze zijn vergeten wat hij voor de club heeft betekend, en gezien het statement van Aranka zelf geldt dat omgekeerd ook.

16 maart 2017 om 15:28

Helemaal in de wereld die de Premier League heet... Championship teams werken doorgaans met eenvoudige elftallen, en dan komen ze in een competitie waar men ineens 2 a 300 miljoen spendeert in 1 zomer.

Hij was jarenlang de coach in de Championship en had elk jaar het beste team. Alleen het duurde vrij lang voordat hij wist te promoveren. Ook speelde hij heel negatief voetbal in de Championship, ook al had hij het beste materiaal.

In de PL weer heel erg negatief en het lijkt wel of hij het aanvallend spelletje niet snapt of wil snappen.

Altijd maar vanuit de defensie beginnen. Dit jaar ligt hun kracht voorin met Negredo en Traore bijvoorbeeld.

Snap dat het bestuur heeft ingegrepen.

16 maart 2017 om 13:11

Over de jaren in de championship kan ik niet oordelen, maar ik vind het logisch dat hij dit jaar negatief voetbalt. Hij is immers een degradatiekandidaat en dat wil zeggen dat er zeker 15 teams beter zijn dan die van hem. Ik snap dan dat hij ervoor kiest om niet iedere week op de aanval te voetballen om met een aantal doelpunten verschil op de ballen te krijgen.

16 maart 2017 om 13:14

Tja, kijk maar van wie hij het spelletje heeft geleerd...

16 maart 2017 om 19:02

Klinkt aannemelijk wat je zegt en ja ze kunnen best wat aanvallender voetballen, maar die kracht voorin vind ik wel meevallen. Ben niet kapot van de spelers die jij noemt, want Negredo is niet zo klinisch als in spanje en Traore is nog niet constant (talent dus niet zo erg nog).

Wel genoten van ze met vlagen, dus zo negatief vond ik het beeld over het seizoen tot nu toe niet. De laatste 2 maanden wel zeker minder.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren