Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Middlesbrough huurt ‘Dutch international defender’ van Swansea City

Laatste update:

Dwight Tiendalli speelt de rest van het seizoen in het shirt van Middlesbrough. De 29-jarige vleugelverdediger wordt gehuurd van Swansea City, waar hij niet meer in aanmerking kwam voor een basisplaats. Tiendalli staat sinds 2012 onder contract bij Swansea City en in totaal speelde hij 27 wedstrijden in Wales.

/

Tiendalli speelde in Nederland voor FC Utrecht, Feyenoord en FC Twente, alvorens naar Wales te verhuizen. Middlesbrough wijst via de officiële kanalen op de wedstrijden die Tiendalli heeft gespeeld in de Champions League en de twee interlands die hij speelde in het shirt van het Nederlands elftal.

Na Fernando Amorebieta, die gehuurd wordt van Fulham, is Tiendalli de tweede huurling die zich bij Middlesbrough komt melden. Het was op het nippertje, want de periode om spelers te huren binnen Engeland sluit later op 26 maart.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopen dat hij de hoge verwachtingen dan waarmaakt ''dutch international defender'' nog wel... xD Welkome versterking voor een club van dat kaliber, maar overdrijven is ook een vak.

26 maart 2015 om 20:10

Ik durf me hardop af te vragen of hij beter is dan datgene dat ze hebben lopen op Riverside. Middlesbrough is veruit de minst gepasseerde verdediging van de competitie en dat geeft dus wel aan dat het aardig staat. Slechts 30 doelpunten tegen in 39 wedstrijden in een sterke competitie als de championship zegt natuurlijk wel iets. Ik vraag me af of hij basisklant wordt.

26 maart 2015 om 20:12

Basis wordt inderdaad moeilijk, maar als eerste invaller kan hij wel nuttig zijn voor het laatste gedeelte van het seizoen. Bij Swansea zie ik hem niet meer zoveel spelen de komende maanden.

26 maart 2015 om 20:16

Nee dat staat ook in de tekst. Middlesbrough is wel echt een prachtige club die ik graag terugzie in de Premierleague. Vanuit Nederland is dat net even makkelijker om te volgen.

Zou leuk voor m zijn als hij een kampioenschap of promotie mee kan maken als huurling. Dat zijn wel de momenten waar je als voetballer voor speelt.

Tiendalli in Oranje?.....NOT

26 maart 2015 om 19:28

Toch heeft hij 2 interlands op zijn CV staan. Dus YES!!

Dat isbekend. Ik had het natuurlijk over nu..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren