Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mexico maakt opnieuw grote indruk tegen WK-deelnemer

Laatste update:

Mexico heeft het vriendschappelijke duel met Polen maandagavond in zijn voordeel weten te beslissen. Een vroeg doelpunt van Raúl Jiménez maakte in Gdansk het verschil tussen beide landen: 0-1. PSV’er Hirving Lozano werd na de rust binnen de lijnen gebracht aan de kant van Mexico, maar hij wist zijn stempel niet op de wedstrijd te drukken in de tweede helft.

Mexico imponeerde vorige week al door met 3-3 gelijk te spelen tegen België en schoot ook in Polen sterk uit de startblokken. Javier Aquino kreeg de bal na een klein kwartier spelen na een combinatie met Andrés Guardado met enig fortuin tot aan Raúl Jiménez, waarna de spits van Benfica doelman Wojciech Szczesny het nakijken gaf met een verwoestende uithaal.

Polen trad aan zonder sterspeler Robert Lewandowski en had dan ook de grootse moeite om de weg richting het Mexicaanse doel te vinden. Maciej Rybus toonde zich bij afwezigheid van de spits ondernemend in aanvallend opzicht, maar ook hij slaagde er uiteindelijk niet in de gelijkmaker te forceren.

Zie jij Mexico hoge ogen gooien op het WK?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wedstrijd niet gezien, maar hoop dat we dit WK toch weer een aantal verrassingen krijgen, net als vorig WK

13 november 2017 om 23:31

Wedstrijd ook niet gezien, maar wat me opviel is dat Lozano niet gescoord heeft. Is dat echt zo jongens, hoe kan dat???? Achja volgende wedstrijd gaat ie weer scoren, tegen Zwolle danmaar.

14 november 2017 om 09:08

@delpay omdat Lozano gisteren veel verkeerde keuzes maakte,

Ik blijf het toch vreemd vinden, elke wedstrijd weer een totaal andere opstelling. Geeft desondanks een goed gevoel, met een halve B elftal winnen van Polen.

13 november 2017 om 23:27

Van een compleet b elftal van Polen. Vermeld dat dan ook even, kortom nietszeggend oefenpotje. 20 wissels zegt wel genoeg

13 november 2017 om 23:31

Polen speelde met een compleet b elftal en 3 of 4 debutanten.....

Lozano wie? Matige speler is het. Die zou ik zeker niet kopen komende zomer 🤐. On: Ik verwacht echt veel van Mexico. Leuk voetballend team met veel kwaliteit en een hele goede mentaliteit. Die kunnen best de kwartfinale of de halve finale halen met een beetje gunstige loting.

Wat een rare titel zeg.. Polen speelde met een andere opstelling en volledig b/c elftal gemixt met jonge spelers en debutanten, volgens mij mexico ook. Ookal hadden zij nog wat ervaring lopen. Uit deze wedstriid kan niets geconcludeerd worden , en een verrassing zou ik het ook niet noemen. Saaie wedstrijd trouwens

Ik had de match gezien , maar wat ik krom vind is dat Lozano Motm word verkozen hier op VZ, terwijl hij 2 x een goede counter om zeep had geholpen, hij was niet in vorm gisteren , maar toch Motm hier.

14 november 2017 om 09:49

Lozano speelde 1 helft en deed amper iets goed. Daaraan zie je goed hoe biased VZ is. Hij doet het goed in onze competitie en scoorde 2x tegen België met B-verdediging, hup: stem maar weer voor hem man of the match. Hij hoorde absoluut niet bij de besten gisteren, meestal wel, gisteren niet.

14 november 2017 om 12:13

Tegen Belgiã« maakte hij wel indruk met zijn doelpunten en een tweetal acties, maar verder was hij gewoon onzichtbaar. Maar ho maar als je dergelijke nuance durft neer te pennen op dit forum. Talentvolle speler met veel potentie, maar sommigen slaan hier wel heel erg door. Het begint zo de omvang van de Depayhype te krijgen van enkele jaren terug.

Dat heeft Mexico vaker. Totdat het om het echie gaat. Dan is het in de achtste finales weer einde oefening.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren