Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Met Ziyech automatisch, maar ik heb ook geen problemen met die twee’

Laatste update:

Noussair Mazraoui keerde zaterdag in de uitwedstrijd tegen hekkensluiter RKC Waalwijk (1-2) terug in de basisopstelling van Ajax, als vervanger van de geschorste Nicolás Tagliafico. De gelegenheidslinksback werd na vijftig minuten spelen gewisseld door trainer Erik ten Hag, maar Mazraoui houdt desondanks een goed gevoel over aan zijn rentree bij de Eredivisie-koploper.

"De laatste anderhalve maand heb ik heel weinig gespeeld. Met deze wedstrijd tegen RKC erbij maar zo’n 110 minuten", stelt Mazraoui in gesprek met Ajax Life. De jonge verdediger annex middenvelder was bijna een maand uit de roulatie wegens een bovenbeenblessure, opgelopen in een vriendschappelijke interland van Jong Marokko. "Wat zal ik zeggen… Ik moet ritme opbouwen door veel wedstrijden achter elkaar te spelen. Zo’n zes of zeven duels heb ik nodig om in een flow te komen, dat alles weer vrij en automatisch gaat."

Ajax-verdediger Perr Schuurs in de auto bij Andy van der Meijde

Mazraoui stond aan de linkerkant van de verdediging opgesteld tegen RKC, maar de Ajacied had naar eigen zeggen weinig aanpassingsproblemen. "Ik doe hetzelfde, heb ongeveer dezelfde looplijnen. Dan verandert er niet zoveel. Ja, natuurlijk, de afstemming met Hakim Ziyech gaat altijd automatisch, maar Quincy Promes of Dusan Tadic voor me, daar heb ik geen probleem mee."

De vleugelverdediger vindt niet dat Ten Hag hem te vroeg naar de kant heeft gehaald. "Ik had een snelle tegenstander tegenover me (Stanley Elbers, red), hun rechtsbuiten kreeg ook steeds de bal. Daar moest ik dan telkens hard achteraan sprinten." De door Perr Schuurs afgeloste Mazraoui is blij met zijn multifunctionaliteit bij Ajax. "Ik verzaak niet of val niet door de mand op een andere positie. Dat zeker niet." De flankspeler bereidt zich met Ajax voor op het Champions League-duel met Chelsea van woensdagavond.

Verdient Noussair Mazraoui een basisplaats bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een wedstrijd of 6/7 is natuurlijk veel te veel. Daar is geen tijd voor.
Kan gewoon weer banken als tagliafico terug is.

21 oktober 2019 om 15:15

In een flow hoeft hij niet per se meteen te zitten. Maar het moet wel direct beter, als hij nog 2 wedstrijden zo speelt als dit weekend is hij snel zn plek kwijt.

21 oktober 2019 om 15:56

Ik denk dat hij zijn plaatst sowieso wel kwijt is. Zal het denk ik gewoon op de training en met invalbeurten moeten bewijzen dat hij beter is dan Dest.

Speelde voor z'n blessure als een drol en gaat daar gewoon mee verder, 6-7 wedstrijden? Misschien in Jong Ajax. Met z'n nonchalante houding vind ik hem nauwelijks goed genoeg voor de bank, zonde want voetballen kan hij wel maar hij staat ontzettend te dromen op het veld.

Mazraoui houdt desondanks een goed gevoel over aan zijn rentree bij de Eredivisie-koploper.Daar ben ik het totaal niet mee eens. Hij oogt ontzettend nonchalant en is geen schim van hoe hij uberhaupt heeft gespeeld vorig seizoen. Je krijgt geen 6 of 7 potjes de kans meer bij Ajax met zoveel kwaliteit overal.

21 oktober 2019 om 13:50

Zeide jullie ook over veltman en blind in hun begin perieode en kijk ze nu. niet te snel oordelen want straks scoort ie paar belangerijke doelpunten en dan is die weer volgens de meeste de beste back van nl na tagl natuurlijk

21 oktober 2019 om 14:48

sterker nog dit is bij ajax toch altijd het verhaal op de back positie. jongen breekt door en speelt lekker vrij, pers en publiek praat m oranje in, seizoen erna krijgt ie een terugval, kan er helemaal niks meer van en de volgende back is gods gift to humanity. van der wiel, van rhijn, veltman, mazraoui, dest, geschiedenis herhaalt zich.

21 oktober 2019 om 15:09

Niet te snel oordelen? Ik beoordel gewoon zijn wedstrijden dit seizoen en daarin is hij vooralsnog enkel aan het tegenvallen. Het is niet dat ik het op één wedstrijd baseer. Hij toont totaal geen inzet, alsof het hem niet uitmaakt lijkt het zelfs.

21 oktober 2019 om 15:14

En beoordeel je ook de wedstrijden daarvoor toen was die gewooon heel goed en vooral in champl. maar ok paar slechte wedstrijden met blessureleed en hij kan er niks meer van.

21 oktober 2019 om 15:52

Lees jij wel waar je op reageert? Waar zie je staan dat Mazraoui er niets van zou kunnen?

22 oktober 2019 om 12:24

Infodesk, lees eens fatsoenlijk mijn reactie door. Ik zeg dat hij geen schim is van vorig seizoen en nonchalant oogt. Ik zeg nergens dat hij er niks meer van kan

21 oktober 2019 om 18:35

Vorig seizoen was hij ook echt waardeloos.

Het enigste probleem is dat hij 2 belangrijke goals maakte, waardoor veel mensen denken dat hij echt een topseizoen draaide.

Maar juist hij was verdedigend om te huilen zo slecht, heb zelfs boilesen in zijn slechte vorm niet zoveel spelers langs hem zien komen dan bij mazzraoui.

Nee een top speler is het nooit geweest,

6/7 wedstrijden bij een degradant na de winterstop. 😁 Liet weer elke x zijn man lopen. Is helemaal niet strijdlustig. Ben beetje klaar met meneer zijn nonchalante gedrag.

21 oktober 2019 om 13:56

Owh owh hier komt het ondankbare naar boven

21 oktober 2019 om 15:53

Ondankbaar? Bij Ajax moet je gewoon presteren. Je krijgt niet een basisplaats omdat je een jaar geleden prima hebt gespeeld. Dat is topsport.

21 oktober 2019 om 18:36

Dat hij zijn man liet lopen gebeurde hem vorig seizoen al iedere wedstrijd, verdedigen is hij nooit goed geweest.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren