Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Met zijn speelstijl past Davy Klaassen zonder meer in de Bundesliga’

Laatste update:

Werder Bremen wil van Davy Klaassen de duurste aankoop uit de clubgeschiedenis maken. De Bundesliga-club zou met Everton een akkoord over een transfersom van twaalf miljoen euro, en drie miljoen euro in termijnen, hebben bereikt, al heeft de middenvelder naar verluidt nog niet de knoop doorgehakt. Huub Stevens ziet in Klaassen een meer dan geschikte opvolger van de naar Borussia Dortmund vertrokken Thomas Delaney.

“Zijn rol is voor een elftal super. Hij denkt altijd in teamverband en laat zijn medespelers nooit in de steek”, vertelt de oud-trainer van onder meer Schalke 04 aan BILD. “Hij is een echte teamspeler, die altijd goede momenten heeft.” Klaassen, 25 jaar, zou 3,5 miljoen euro per annum kunnen verdienen bij de nummer elf van Duitsland van afgelopen seizoen. Bij de Noord-Duitsers ligt een verbintenis tot de zomer van 2022 klaar.

Klaassen maakte vorig jaar de overstap van Ajax naar Everton, na 44 doelpunten en 30 assists in 126 duels voor de Amsterdammers. De club uit Liverpool betaalde liefst 27 miljoen euro voor zestienvoudig Oranje-international. Klaassen kreeg het afgelopen seizoen echter nauwelijks speeltijd bij Everton, speelde sinds oktober 2017 slechts 61 minuten in de Premier League, en werd daardoor ook niet meer geselecteerd voor het Nederlands elftal.

“Hij kwam bij Ajax vaak in het strafschopgebied, verdeelde het spel en scoorde regelmatig. Een goede voetballer”, beaamt Stevens, die niet weet waarom het in Engeland niet wilde vlotten met de middenvelder. “Ik weet niet waarom hij bij Everton niet zijn goede vorm kon doortrekken. Met zijn speelstijl past Klaassen zonder meer in de Bundesliga.” Delaney maakte eerder deze maand voor twintig miljoen euro de overstap naar Dortmund. “Klaassen is een andere type voetballer. Maar hij is rijper en volwassener dan Delaney.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toen hij naar Everton ging zei ook iedereen dat hij met zijn werklust de perfecte speler voor de PL is, is uiteindelijk hard gefaald. Hij is absoluut geen bijzondere speler en denk dat Ajax zijn top is.

24 juli 2018 om 01:46

Ik zag destijds juist veel mensen zeggen dat hij Niet naar de PL moet gaan, omdat het fysieke spel hem niet zou liggen en de ruimtes te klein zouden zijn, waardoor hij met zijn handelingssnelheid in de problem ging komen, zeker als je niet over de duelkracht bezit om zelf je ruimtes te maken/vinden. Ik zag toen al mensen zeggen dat hij naar een gladbach of Dortmund moest gaan (ja, destijds nog grotere clubs vanwege de hype na zijn laatse Ajax seizoen, maar hoe dan ook Bundesliga).

24 juli 2018 om 12:55

Denk dat hij het in de Bundesliga ook moeilijk krijgt. Misschien wat voor Marc om deze verloren zoon terug te halen?

24 juli 2018 om 02:43

Achja dat gebeurt zo vaak met Nederlandse spelers die even wat leuks in de eredivisie laten zien. Helemaal ophemelen en denken dat ze even de wereldtop gaan halen. Hoe ze toen over hem praten praten ze nu over F. De Jong.

24 juli 2018 om 08:55

@youngblood16

Totale onzin, sterker nog het omgekeerde is waar. Geweldige voetballers in de eredivisie worden totaal neergesabeld omdat er een paar (die vertrekken van overwegend mindere goden mislukken).

Eriksen - kon er niets van was veel te ligt voor de PL zou helemaal niets worden
Suarez - was niet meer dan een rommelaar, die zou met pijn en moeite de middenmoot aankunnen en Barca was al helemaal belachelijk dat hij daar ooit dacht te voetballen
Sanchez - Ja leuk bij Ajax, maar bij Tottenham ging hij toch echt de bank warm houden die hadden al zoveel goede verdedigers

En zo kun je echt in no time wel drie vier voorbeelden opnoemen bij alle topclubs in Nederland die echt afgeschoten werden voor ze nog begonnen zijn, terwijl ze toch echt met kop en schouders erboven staken in de eredivisie.

24 juli 2018 om 02:43

Achja dat gebeurt zo vaak met Nederlandse spelers die even wat leuks in de eredivisie laten zien. Helemaal ophemelen en denken dat ze even de wereldtop gaan halen. Hoe ze toen over hem praten praten ze nu over F. De Jong.

24 juli 2018 om 02:43

Achja dat gebeurt zo vaak met Nederlandse spelers die even wat leuks in de eredivisie laten zien. Helemaal ophemelen en denken dat ze even de wereldtop gaan halen. Hoe ze toen over hem praten praten ze nu over F. De Jong.

24 juli 2018 om 09:22

Volledig mee eens, was een zwaar overschatte speler bij Ajax.
Bij Werder komt die heel misschien wel aan spelen toe

Heb ik al eens eerder gezegd. Ben blij dst Stevens het met mij eens is geeft nogmaals eens de bevestiging dat ik een top trainer zou zijn. Dat gezegd hebbende zou Klaassen binnen no-time een basisspeler zijn bij Werder. Klaassen is een echt werkpaard niet zo'n fantastische techniek maar weet op de juiste momenten op de juiste plek te staan en heeft geweldige looplijnen. Verwacht van Klaaseen geen vlottend combinatiespel of aanspeelpunt maar gebruik hem in de diepte em tussen de linies en die jongen zal er zeker 10+ inschieten met een aantal assists.

24 juli 2018 om 02:47

@Corona je begint weer. Zo begonnen mensen ook voordat hij naar Everton ging(hoeveel die zou scoren,loopvermogen,diepte,tussen linies lopen etc). Doe rustig en afwachten hoe hij zich verder gaat ontwikkelen ipv alvast zijn aantal goals en assists optellen. Voor deze jongen en zijn geliefde fans is het mooi als hij weer aan voetballen toekomt. Dus chill out

Jammer dat ie het niet heeft kunnen waarmaken in de PL. Ik verwacht dat Klaassen buiten beeld gaat raken bij NL elftal op t moment dat ie voor Werder kiest en wss gaat ie niet verder komen dan dit niveau

24 juli 2018 om 05:37

Wel spelers oproepen van bv Augsburg maar als je bij Bremen zit raak je buiten beeld..

24 juli 2018 om 16:45

Gaat om de spelers die op zn positie spelen. Pröpper, vd Beek, Wijnaldum, Strootman krijgen nu de voorkeur boven Klaassen. Bij Bremen spelen gaat dat niet per se veranderen. speelt hij bij een betere ploeg, komt ie eerder in beeld naar mijn mening

Deze jongen komt gewoon fysiek en technisch veelste kort voor de EPL dus een stap naar Duitsland zou zijn carrière weer een boost kunnen geven! Maar ik ben er bang voor

Verdient hij bij Everton nu velen malen meer dan die 3.5mil?

24 juli 2018 om 05:40

Bij Everton verdient hij €4 miljoen.

Ben benieuwd, in engeland zou hij het ook wel even klaarspelen volgens vele.. maar dat ging niet helemaal best.

als hij maar niet op 10 moet gaan spelen daar komt hij gewoon techniek tekort voor en hij kan ook niet dribbelen. het is een typische centrale middenvelder voor een 4123 of 442 systeem omdat hij het loopvermogen heeft om bij de spits te komen . Hij heeft ruimte voor zich nodig en als 10 heb je die niet. Ook heeft hij verdedigende kwaliteiten in een een goed systeem een hele goed voetballer.

Denk dat ze Klaassen bij Werder zien als een soort De Bruyne light. En dat is hij denk ik ook wel. Laten we nu niet net doen of hij er niets van kan. In het seizoen van de EL-finale speelde hij internationaal uitstekend.

Zonde voor hem. Hij kan wel echt beterdat Werder Bremen met alle respect. Maargoed hoop dat hij zichzelf kan laten zien en alsnog id kijker kan spelen id toekomst. Heeft nooit geklaagd en werkt altijd hard.

Klaassen afschilderen als een werkpaard, dan doe je hem echt te kort. Heeft een hele goede basistechniek. Gecombineerd met zijn loopvermogen en inzicht plus scorend vermogen maakt hem gewoon een erg goede speler.
Had het in Engeland in mijn ogen ook gewoon kunnen redden.
Maar als je dan begint met Koeman, die niet avontuurlijk is en al snel de handrem er op gooide omdat hij zelf lichtelijk in paniek was, is je start lastig.
Daarna een trainer die gewoon een drankorgel en goksnol was. Die was gewoon niet serieus te nemen.
Heeft helaas veel invloed gehad op het eerste seizoen van Davy. En heeft volgens mij ook gezorgd voor verkeerde beeldvorming hier in Nederland (vz).
Klaassen was (en is) voor nederlandse begrippen (nederlandse competitie) gewoon buitencategorie. Dan kun je het ook redden in subtop Europa.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren