Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Memphis verbaasd: ‘Waarom zou ik daar bang voor zijn?’

Laatste update:

Memphis Depay is nog altijd een enorme fan van het straatvoetbal. Zo omschrijft hij het gevoel van een gewonnen wedstrijd op straat als ‘legendarisch’. Dit vertelt de aanvaller van Atlético Madrid in gesprek met Justus Dingemanse. Voetbalzone was aanwezig bij het Red Bull Four 2 Score-evenement in Rotterdam, waarbij zes straatvoetbalteams speelden voor een ticket voor de finale in Duitsland. Justus sprak met Memphis onder meer over zijn passie voor straatvoetbal, en zijn verwachtingen voor het Nederlands elftal. Ook vroeg hij of Memphis bang is dat Cody Gakpo zijn rol als centrumspits bij Oranje in gaat nemen.

Bekijk het gehele item in onderstaande video:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou... Gakpo spelde tegen Italie een van zijn slechtste wedstrijden bij Oranje en toch was hij effectiever dan Depay op het veld. Hij wam wel eens langs zijn man, gaf voorzetten en was aardig aan de bal. Depay spelt nu al heel lang heel erg slecht.

Ik ben nog altijd fan van Depay, maar hij moet zich zeker zorgen gaan maken. Zoveel credits heeft hij echt niet bij Oranje.

23 juni 2023 om 20:21

Als Memphis meespeelt bij oranje verliezen we haast nooit. Maar dat ligt niet aan Memphis zelf zou je bijna denken.
Hoop dat die fit is voor de kwalificatie, met Gapko op links!

23 juni 2023 om 21:04

ehmmmm... Mephis heeft al jaren het meeste krediet van allemaal hoor.

23 juni 2023 om 22:07

ehmmmm... we hebben laatste jaren meerdere eindtornooien gemist en gingen kansloos af het laatste EK en WK met super slecht waar Memphis helemaal niets toevoegde. Ik ben het met je eens dat hij de meeste credits heeft van zijn generatiegenoten, maar gezien waar oranje is is zijn credit niet veel waard.

Oranje moeten verder. Gewoon doorselecteren. Depay is het niet, dus dan maar Gakpo. Als Gakpo het ook niet is dan kijken we weer verder.

23 juni 2023 om 22:38

Gakpo is het ook niet. Is nog minder dan Memphis. Vind Gakpo echt een van de meest gehypte spelers die er rondloopt. Begrijp niet waarom hij zo wordt geprezen. Bij PSV heeft hij maar een paar wedstrijden echt goed gespeeld en daarin haalde hij nooit het niveau wat Memphis heeft laten zien. Ik schaal Gakpo in de categorie waarin ik bv Bergwijn zie.

24 juni 2023 om 01:12

helemaal met je eens hoor... hij is al zijn krediet totaal niet waard idd...

Het zal wel niet meer gebeuren, maar als Memphis een stuk simpeler gaat spelen kan hij zoveel meer betekenen. Vind hem overigens als spits niet eens geweldig. Hij is zwervend of vanaf links een stuk beter. Met of zonder Memphis, Oranje is nog altijd kansloos tegen bv Frankrijk.

Zolang als Koeman bondscoach is hoeft Depay zich daar inderdaad geen enkele zorgen over te maken. Koeman kijkt namelijk nauwelijks naar kwaliteit, maar eerder naar welke vriendschappelijke band hij met personen heeft.

25 juni 2023 om 07:50

Onzin, we hebben geen elite spelers in deze generatie.
De spelers die het verschil maken zijn verdedigers, en Frenkie de postbode speelt bij Barcelona. Het is aan Koeman de puzzel op te lossen, en met dit matig materiaal haalt hij eruit wat erin zit, dat spelers afspraken niet nakomen en geen 100% geven kan hij niets aan doen, het zijn profs die weten hoe het werkt, vriendjespolitiek of niet

25 juni 2023 om 12:33

En wie moet die volgevreten profs motiveren? En keuzes maken als spelers verzaken?

De laatste keer dat Van Dijk de bal van een tegenstander heeft afgepakt in een 1-op-1 duel kan ik me niet meer herinneren, maar hij staat er elke wedstrijd weer, hij is zelfs de aanvoerder. Depay scoort veel, maar heeft elke wedstrijd nog veel meer balverlies en mislukte acties. Daar mag je als bondscoach best een keertje iets van zeggen of hem gewoon eens op de bank zetten, maar ook dat doet Koeman niet. En waarom zitten Blind en Wijnaldum überhaupt nog bij de selectie???

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren