Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Memphis Depay schiet Lyon uiterst gedurfd op voorsprong tegen Juventus

Laatste update:

Memphis Depay heeft Olympique Lyon tegen Juventus al na twaalf minuten op voorsprong gezet. De spits van de Fransen rondde een discutabele penalty af met een gewaagde panenka-uitvoering: 1-0. De strafschop werd veroorzaakt door Juventus-middenvelder Rodrigo Bentancur, die een sliding inzette op Houssem Aouar, maar daarbij voornamelijk de bal leek te spelen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een onterechtte penalty jezusmina. wel leuk afgemaakt door Depay.

7 augustus 2020 om 21:21

Echt onbegrijpelijk. En de VAR checkt het ook nog. Hele wedstrijd naar de knoppen.

7 augustus 2020 om 21:34

Ik snap het ook allemaal niet meer, hoe f*ing obvious wil je het hebben? Dit soort dingen neigt gewoon echt maar matchfixing.

7 augustus 2020 om 21:47

Tja win some lose some. Juventus heeft al zoveel onterecht mee gekregen ook, Atalanta kuch

Geniale actie, dit is het podium om te shinen als je naar een top club wilt, dit is toch iets wat alle clubs gaan zien, en iets waardoor je opvalt.

7 augustus 2020 om 21:37

ik mis hem even..neem aan dat dit sarcasme is?

7 augustus 2020 om 21:50

Nederland - ? Want

7 augustus 2020 om 22:01

Dat denk ik niet toch? Depay is misschien wel klaar voor een stap hoger. Om daadwerkelijk te laten zien dat je dat aankan moet je in de CL presteren. Hij laat zichzelf zien middels deze penalty, getuigd van vertrouwen, lef en kunde.

7 augustus 2020 om 22:53

@nederland79 wat mis je dan? we hebben toch gezien met spelers als De Ligt en Frenkie wat goed spelen in de CL doet met je status en je waarde? dit is het podium waarop de Europese topclubs je beoordelen

Hahaha wat een ventje, gewaagd maar prachtig!

7 augustus 2020 om 22:51

Inderdaad en men maar bekritiseren dat ie met randzaken bezig is en niet leeft voor de sport, komt terug van een pittige blessure in record tijd. Traint zich suf en doet even een panenka omdat het kan. Hij mag van mij rappen tot ie een ons weegt, of lijgers in bruikleen hebben als ie zo presteert. Als ie Oranje straks naar de titel schiet, hoor je daar niemand meer over. Die selectieve verontwaardiging ook altijd ...

8 augustus 2020 om 00:18

Doe eens normaal joh. Hij trapt een penalty binnen, goed zo. Maakt het nu zoveel verschil dat hij dit met een panenka doet?

8 augustus 2020 om 09:46

Een lijger is illegaal. Dus ook al schiet hij oranje naar 4 wereldtitels, het blijft verwerpelijk dat hij met een lijger op de foto staat. Je kan ook niet opeens zeggen: depay mag mensen mishandelen zoveel hij wilt, als hij oranje naar een titel schiet, hoor je niemand daarover

Prachtig, alleen een leider met zelfvertrouwen durft zoiets te doen op een cruciaal moment en niet een veilige voorsprong. (p.s. Nee ik ben geen Juve dan vanwege mijn profielfoto)

Ik blijf mij echt verbazen dat deze man weer in topconditie is na die zware blessure. Overigens een walgelijke beslissing om een penalty te geven. Moet zeggen, waardeer zo'n afwerking wel. Keepers worden er vaak woest om, maar alsnog

7 augustus 2020 om 21:40

Nou nee ik als ex keepee vind het gewoon prachtig zo'n penalty, btw dit is ook alleen mogelijk als de keeper heel snel een hoek uitkiest.

7 augustus 2020 om 22:16

Jij dan niet, maar er zijn genoeg keepers die dit als de ultieme vernedering beschouwen als het tegen ze wordt gebruikt

Ik ben al lang blij dat De Ligt de pingel niet heeft veroorzaakt ;p Prima afgerond door Depay. Real Madrid ook achter. Lijkt erop dat ze beiden weer de halve finale weer gaan halen.

Ironisch dat uitgerekend Juve zo'n penal tegen krijgt. Heerlijke panenka trouwens!

Hahahahah depay ala tegen Frankrijk! Lef heeft ie gozer iig wel! Eventjes zo'n penal in zo'n belangrijke match!

Waarvoor kreeg Lyon nou die penalty, ik snap het oprecht niet.

Wat een lef, wat een zelfvertrouwen, mooie gozer.

Doet een ding goed en dat is van elf meter raak schieten,voor de rest is hij onzichtbaar en rijp voor een wissel.

Ze kunnen de VAR afschaffen. Twee penaltymomenten kunnen in alle rust worden gecheckt, beide pengels zijn mijns inziens absoluut waanzin. Bernardeschi maakt een prima sliding, vervolgens kan bij de tweede pengel Depay zijn hand er niet afhakken. Hij probeert juist zijn hand bij zich te houden. Er is geen peil meer op te trekken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren