Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Memphis Depay oogst lof met peperduur en uniek cadeau aan Antoine Griezmann

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Memphis Depay, die Antoine Griezmann een prachtig cadeau geeft ter felicitatie van de bijzondere mijlpaal die de Franse aanvaller onlangs bereikte.

Griezmann kroonde zichzelf onlangs tot topscorer aller tijden van Atlético Madrid. Memphis besloot daarom een schitterend cadeau voor de steraanvaller van los Colchoneros te kopen: een gouden ring waar het nummer 7, het rugnummer van Griezmann op staat.

Met een treffer tegen Real Madrid, zijn 174ste voor de club, passeerde Griezmann vorige maand Luis Aragonés (173) als topscorer aller tijden van Atlético. De Madrilenen delen woensdag op sociale media beelden waarop te zien is dat Griezmann de ring van Memphis cadeau krijgt.

"Mijn vriend, ik heb iets kleins voor je", zegt Memphis. "Je verdient het man. Ik weet hoeveel de club, de fans en deze stad allemaal voor je betekenen. Nogmaals gefeliciteerd, topscorer aller tijden!" De Oranje-international kan op sociale media rekenen op veel lof vanwege zijn fraaie geschenk aan zijn ploeggenoot.

Griezmann staat inmiddels op 175 doelpunten in het shirt van Atlético. Dit seizoen was hij al goed voor 18 goals en 7 assists in 35 officiële wedstrijden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De enige reden dat hij dit doet is om te laten zien aan de buitenwereld hoe goede jongen het zogenaamd is. Je kan ook een bosje bloemen kopen, of iemand meenemen uit eten. Maar nee, een ring van heel veel geld weggeven aan een collega.
Wat een verrotte wereld leven wij toch in.

14 februari 2024 om 21:41

Tja dit vind ik best wel een aanname. Valt van alles aan te merken op Memphis maar volgens mij is het voor vrienden wel echt een gouden kerel.

14 februari 2024 om 21:47

Hij komt vooral altijd zo smakeloos over. Alsof alles altijd duur moet zijn etc.

14 februari 2024 om 21:52

Van oorsprong is voetbal ook helemaal geen dure hobby.

14 februari 2024 om 21:55

Voor ons is het duur, voor deze gasten haast klein geld.

14 februari 2024 om 23:04

Joh, die vlieger gaat voor het gros van de voetballers op. En in principe voor veel rijke mensen.
Golfmensjes die met twee handschoenen rondlopen, bv. Meisjes met veel te dure tasjes. Zogenaamde designkleding waarbij je enkel geld neerlegt voor het merk. Mannetjes die hoe dan ook een montecristo moeten roken of een andere Cubaan of het kopen van flessen Moã«t.

Er zijn nu eenmaal een hoop mensen die graag laten zien geld te bezitten (hoeveel en hoe wijs ook). En dat zie je onder andere terug in de marketing van grotere merken.

Met geld koop je een hoop dingen, maar stijl/smaak niet bepaald. En weet je, dat is ook prima, joh. Als zij er gelukkig mee zijn, is dat voldoende.

14 februari 2024 om 21:55

Jeetje, gaat het? Van al z’n teamgenoten hoor je altijd wat een fantastische teamgenoot en geweldig mens Memphis is. Maar de internethelden zijn er als de kippen bij om iedere positieve actie van hem met de grond gelijk te maken. Walgelijk

14 februari 2024 om 21:58

Het is toch ook lastig? Ik bedoel, ik vind dit soort dingen mooi hoor. Hou ervan. Tegelijkertijd in mijn achterhoofd is dit de man die Promes in alles steunt en zelfs naar Rusland afreist en daardoor een moreel dood persoon is. Dan is het moeilijk om hem een 'geweldig mens' te vinden, al geloof ik direct dat het een leuke teamgenoot is.

14 februari 2024 om 22:07

Bloemen ook nog echt, zoiets kopen vrienden toch niet voor elkaar?! Dat doen doodgewone jongens die in de bouw werken, een simpele kantoorbaan hebben toch ook niet. Bloemen geef je misschien aan je moeder van 60 op moederdag of als zakelijke werkgever die toch iets van een presentje moet geven aan een medewerker die na 10 jaar weggaat bij een groot bedrijf ofzo.

14 februari 2024 om 22:24

Het gebaar is hetzelfde, maar ik denk dat dit voor Griezmann een mooiere tastbare herinnering is als hij over 40 jaar weer eens die ring uit de la haalt.

14 februari 2024 om 22:34

@zeballos, vind het sws wel echt bij hem passen. Helemaal in Amerikaanse Championship ring style, waar Griezmann een zeer groot fan is van Amerikaanse sporten.

14 februari 2024 om 22:09

Doe eens even rustig. Hij wilde iets leuk doen voor een vriend van hem. Laat hem lekker.

14 februari 2024 om 22:18

Dit is voor hem “even duur” als een bosje bloemen voor jou🤦🏽‍♂️ domme aanname ook en hoezo zou het geen goede MAN zijn? Ook wat hij doet met zijn stichting.. maja lekker oordelen joh ik ruik gewoon jaloezie

14 februari 2024 om 22:30

Ach het is ook nooit goed..

14 februari 2024 om 22:37

Jeetje mina, zelfs op deze mooie dag (voor sommigen) kan je zo zuur zijn. Rijke mensen geven elkaar dure spullen als cadeau of is dit je eerste dag dat je kennis maakt met deze wereld? Ik zie dat alle ploeggenoten met Depay weglopen en het cadeau gewaardeerd werd. Maarja, jij kent hem blijkbaar zo goed dat het wel voor de buitenwereld MOET zijn.

14 februari 2024 om 23:44

@Ouwes "Maat" degene die verrot zijn, zijn zij die overal wat op te zaniken hebben ;-). Kijk alsjeblieft in de spiegel, spoel je zure mondje met azijn en lach alsjeblieft. Een hele fijne avond toegewenst spuitelf

15 februari 2024 om 06:27

Voor hem is dit gewoon hetzelfde als dat wij een collega/vriend een goede fles wijn cadeau geven lijkt mij. Je 't kunt Depay moeilijk kwalijk nemen dat hij miljoenen ipv tienduizenden euro's per jaar krijgt.

15 februari 2024 om 07:26

Ik vind het ook stuitend om zo een ring te geven.
Het roept bij mij weerstand op.
Met geld smijten, mooie beelden tonen, tja alles voor een goede image toch?
Ach ja, hij mag zelf weten wat hij met al zijn geld doet. Ik vind dit hele geld wereldje en manier hoe ze met elkaar omgaan en vaak ook handjes boven elkaars hoofd houden, maar niks.

15 februari 2024 om 18:15

@toss

Ik heb ook een dure armband gekocht voor mijn broer die hij later aan zijn zoon door kan geven. Roept dat ook weerstand bij je op?

Daarbij zijn Memphis en Griezmann echt al jarenlang bevriend via Pogba toen Memphis en Pogba bij United speelden.

16 februari 2024 om 18:08

Ja eigenlijk roepen alle sierraden bij mij weerstand op
Maar je mag het zelf weten!

Ik moet wel zeggen in jouw voorbeeld voelt het anders. Het filmpje en de context doet veel!

15 februari 2024 om 10:23

Daar hebben we weer een depay hater, als frenk de jong dit zou doen dan vind iedereen t geweldig, ik vind dat depay veel te weinig respect krijgt, hij wordt waarschijnlijk onze all time topscoorder, ok hij speelt niet altijd geweldig maar hij is de laatste 8 jaar wel onze belangrijkste speler qua doelpunten, in ieder ander land krijg je een standbeeld, en hier wordt je uitgekotst, een voorbeeld frenk de jong (goeie voetballer) speelt ook vaak dramitisch in het ned11 tal en hij maakt nooit een goal en maar heel zelden een assist, maar hij wordt nog steeds op handen gedragen door pers en publiek, dan vraag ik me toch hoe dat nou komt.

15 februari 2024 om 18:13

@ouwes vVreemde aanname. Griezmann en Memphis zijn al jaren bevriend voor Atletico Madrid via Pogba en is fan van NBA basketbal, waardoor de ring op een 'Championship ring' lijkt. Best mooi persoonlijk cadeau niet? Jij zou iemand uit eten nemen en ik gaf een armband aan mijn broer die hij later aan zijn zoon door kan geven. Ook vrij duur, maar heel mooi en daar ging het mij om. Wat een verrot persoon ben ik toch. Sorry hoor.Daarbij best grappig dat je niks zegt over doosje met beelden van Griezmann zijn doelpunten. Ik dacht oh leuk tot ik jou over die ring zag beginnen.

De ene rijke tist geeft de andere een peperduur cadeau, lekker boeiend.

14 februari 2024 om 22:19

Boeiend hoef je het niet te vinden, vooral door scrollen dan. Sommige mensen vinden dit wel leuk om te zien klinkt vooral alsof je een beetje jaloers bent man

14 februari 2024 om 22:41

Haha dat is altijd zo’n kleuter aantijging, dan moet hij wel jaloers zijn als je niet meeloopt in de polonaise.

15 februari 2024 om 00:24

Hij is niet jaloers, hij vindt het niet noemenswaardig. Er is niemand die die ring mooi vindt, en dat het duur is,.... voor depay is het niet duur. T was noemenswaardig geweest als hij echt iets bijzonders en emotioneels had bedacht, los vd prijs

15 februari 2024 om 07:06

Helemaal mee eens! Er is vast wel een goede kunstenaar en atleti fan te vinden die een mooi schilderij kan maken ofzo. Kan hij op een mooie plek in z'n huis ophangen. Die ring gaat in een kluis en vertegenwoordigt alleen maar de waarde van de goudprijs waar iemand als griezman natuurlijk totaal niet op zit te wachten

15 februari 2024 om 10:10

Bepaalde mensen zijn niet jaloers op Depay, ze kijken op hem neer.
Ze denken bij zichzelf "als dit ghetto n**rtje geen voetballer was geweest, dan zou hij vast wel z'n talenten etaleren bij het programma Opsporing Verzocht".

Hoe vaak heb je wel niet gelezen dat hij God op zijn blote knietjes moet bedanken dat hij voetballer is geworden. Dat is geen jaloezie. Dat is dedain.

15 februari 2024 om 18:24

@nederland

De ring stelt een NBA 'championship ring' voor. Waarschijnlijk door Memphis gekozen omdat Griezmann vaker heeft aangegeven zelf liever naar NBA basketbal te kijken dan voetbal.

Klinkt vrij persoonlijk, maar ze zijn ook pas 7 jaar bevriend. Ik vond het gegrafeerde doosje met beelden van al zijn doelpunten ook best mooi.

Als Griezmann 90 is en niet begrijpt hoe AI werkt, kan hij dat doosje pakken en zijn doelpunten terugkijken.

15 februari 2024 om 18:26

@parky

De ring stelt een NBA 'championship ring' voor. Omdat Griezmann liever NBA basketbal kijkt dan voetbal.

Ze zijn al jaren bevriend en Griezmann zal er vast wel een keer een grap over hebben gemaakt dat hij er een verdient.

Laat hem lekker. Hij zou een goede vriend zijn dat geloof ik.

Deze man moet ons aankomende ek doelpunten laten zien.

Niets meer niets minder

Lelijk patserding zeg! Als ik goed naar Griezmann kijk dan denkt hij dat ook. Toch weer knap hoe armoedig stinkendrijke mensen kunnen zijn

14 februari 2024 om 23:53

Dat denkt die helemaal niet. Stop eens met je fantasie!

15 februari 2024 om 00:25

Nou... let maar op hoe vaak hij die ring om doet. Ik gok max 3x (3x op de verjaardag van depay)

Tja, waarom zou je dit op het net gooien. Ik zou t iig niet op het net zetten als ik een bosje bloemen aan iemand cadeau zou geven, wat voor die gasten vergelijkbaar is met een dure ring. Waarom er mee pronken, geef je het dan om iets aardigs doen richting een teammaatje of wil je zo graag dat iedereen het ziet? Maar goed, lekker boeiend eigenlijk, waar maken we ons druk over en waarom is dit überhaupt een artikel waard

14 februari 2024 om 23:26



Heb je geen Instagram of Snap? Er zijn namelijk echt wel mensen die alles wat ze doen posten. Of het nu wandelen met de hond is, zwemdiploma a uitreiking, ijsje met de kids is of een safari tocht in Afrika. Vooral jongere mensen zoals voetballers



15 februari 2024 om 07:20

Criminelen kijken jullie mee? En dan vinden ze het raar dat ze in hun eigen huis beroofd worden

Wat een hoop zure en ogenschijnlijk jaloerse reacties zeg. Wat kan jullie dat nou schelen. Al scheuren ze plee papier door 24 karaats gouden servet ringen wat maakt het uit. Prima cadeau lijkt mij.

Zou Griezmann echt blij zijn met dit cadeau, leek me altijd iemand die niet zo veel gaf om het materiële.

Je hebt twee soorten rijke mensen:

De nouveau riches zonder stijl en houding
De oude adel met stijl en houding

Memphis typisch nouveau riche type

15 februari 2024 om 12:49

het een sluit het ander niet per definitie uit - er zijn prima "oude adel" die zonder stijl en houding door 't leven gaan, en vice versa.

Ik vind 't altijd wel vet om sport crossovers te zien - gaaf om Nba/basketball steeds meer in 't voetbal te zien, zelfde geld voor golf.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren