Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mehmet Topal voert race tegen de klok voor topper met Barcelona

Laatste update:
/

Mehmet Topal dreigt de uitwedstrijd van Valencia tegen landskampioen Barcelona te moeten missen. De Turkse middenvelder liep op de training een enkelblessure op en heeft volgens zijn werkgever ongeveer twee weken de tijd nodig om te herstellen. Over twaalf dagen gaat Valencia op bezoek bij Barcelona.

Topal werd door Guus Hiddink buiten de selectie gelaten voor de aankomende EK-kwalificatiewedstrijden van Turkije, waardoor de middenvelder wat rust kon pakken. Door die gedachten kunnen nu een streep worden gezet: Topal zal in de aankomende dagen hard aan zijn herstel moeten werken om op tijd fit te raken voor het treffen met Barcelona.

Valencia is na zes wedstrijden de koploper van de Primera División, met drie punten meer dan landskampioen Barcelona. De 24-jarige Topal deed in drie van de eerste zes competitiewedstrijden mee en voert nu een race tegen de klok voor de trip naar Camp Nou. De Turk is bezig aan zijn eerste seizoen in Spanje, nadat Valencia hem deze zomer overnam van Galatasaray.

Het is vreemd dat Mehmet Topal niet bij de Turkse selectie zat

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij op de training een blessure opliep die ongeveer twee weken hersteltijd nodig heeft zou het gewoon dom zijn om hem over twaalf dagen te laten spelen tegen Barcelona. Er komen nog wel meer mooie wedstrijden en het zou niet verstandig zijn om het lichaam te forceren. We hebben met Robben gezien waar dat toe kan leiden...

Ik hoop dat hij het haalt het is echt een betere middenvelder als Albelda. Deze jongen heeft potentie en dat kan je niet zeggen van Albelda. Als hij hem mist heeft hij de beste wedstrijd van het seizoen gemist. Hij zou het inprincipe moeten halen want hij is ook niet opgeroepen door Hiddink kan hij mooi wat rusten.

jammer voor hem als hij het niet haalt.
Eerst moet hij de kraker tegen duistland missen en dan waarschijnlijk ook de kraker tegen barca!!!!
Jammer want dat zijn de wedstrijden waar je het voor doet.

Deze man kan zo goed voetballen, hoop dat hij snel weer hersteld. Snap ook niet waarom hij niet geselecteerd is voor de Turkse Elftal?

5 oktober 2010 om 17:55

Topal werd door Guus Hiddink buiten de selectie gelaten voor de aankomende Ek-kwalificatiewedstrijden van Turkije, waardoor de middenvelder wat rust kon pakken.

Hij kreeg een rustperiode om wat te herstellen van, ik denk, wat kleine pijntjes.

5 oktober 2010 om 17:57

Topal werd in September ook al niet opgeroepen en toen was die topfit

5 oktober 2010 om 17:58

Oh ja maar ik reageer op de laatste selectie. Dat staat namelijk verklaard in de tekst. Wel vreemd dat een speler van Valencia blijkbaar geen vaste kracht is in de selectie van Turkije. Toch wel een klasse beter deze Topal.

Zolang Banega maar fit is, Topal kan je opvangen door Albelda misschien iets minder maar niet veel.

laat ik het even verklaren.

Oguz cetin de assistent van guus hiddink selecteert op dit moment de spelers,maar deze oguz cetin heeft 10jaar lang bij Fenerbache gespeeld dus die selecteert liever een middelmatige fenerbahce dan een uitstekend spelend topal met galatasaray verleden, terwijl hij dik een 7 haalt elke keer als hij speelt en selcuk sahin kan niet een normale pass van 1meter goed spelen.

Als hiddink de team beetje gaat kennen gaan flops als Selcuk eruit en komen goede spelers als Topal erin

Over het algemeen revalideert topal sneller dan normaal dus ik denk dat hij tegen barcelona meekan doen,maar de trainer doet aan een rotatiesysteem dus albelda en topal wisselen steeds wie er speelt de andere zit op de bank en volgende wedstrijd andersom

5 oktober 2010 om 18:37

Voel je je gepiepeld ofzo? Dit is echte onzin. Hiddink selecteert zijn assistenten echt wel met zorg en precisie. Ik denk dat je het selectiebeleid van de ploeg echt wel aan Hiddink kunt overlaten. Hij heeft wel door of spelers voldoen of niet. Don't worry about that.

5 oktober 2010 om 18:38

ik weet niet of je turkse voetbal kijkt .
maar Selcuk sahin van fenerbahce is gewoon turkije en fenerbahce onwaardig,dit zeg ik niet alleen maar alle turkse mensen met beetje verstand van voetbal,en alle fenerfans willen hem zo snel mogelijk zien vertrekken

5 oktober 2010 om 18:41

Nee helaas heb ik geen Turks voetbal op me televisie. Maar ik vind gewoon dat je Hiddink moet vertrouwen in zijn selectiebeleid. Hij is de bondscoach en hij is representatief voor Turkije. En als deze Sahin niet voldoet dan zal Hiddink hem vanzelf verwijderen uit de selectie.

5 oktober 2010 om 18:42

Hiddink selecteerd niemand! Zijn assistent oguz cetin doet dat, Snap je het niet ofzo?

5 oktober 2010 om 18:44

Ik ben ervan overtuigd dat Hiddink de laatste hand heeft in het selecteren en bekijken van spelers. Hij is eindverantwoordelijke dus ik beoordeel Hiddink op het selectiebeleid niet die Oguz Cetin. En het lijkt me stug hoor. De bondcoach roept spelers op, niet de assistent-bondscoach. En als Hiddink Topal goed genoeg acht, dan komt hij er wel bij ook al vind ik het vreemd dat hij er in eerste instantie niet bijzit.

5 oktober 2010 om 19:15

strax als Turkije succes boekt
komt het wel dankzij Hiddink
en absoluut geen cetin he beste vriend!!

5 oktober 2010 om 20:15

Dennis, je moet ook niet te veel op je intuïtie baseren, je zegt zelf dat je het Turkse voetbal niet volgt.

Echt jammer voor hem, hij was net lekker bezig met zijn nieuwe club Valencia.
En discussie over Selcuk/sucuk Sahin in het Turks elftal snapt niemand het. Het is meer politiek spelletje waardoor hij er bij is.
Ongelooflijk ik dacht juist Hiddink is er nu bij het zal meer om voetbal gaan maar tja als je een turkse assistent trainer hebt die in het verleden bij Fenerbahce heeft gespeeld dan zegt het genoeg.
Maar onderwerp Topal: echt jammer hopelijk hersteld hij zich snel weer.

5 oktober 2010 om 18:45

Hoe kun je voetbal belangen vergelijken een politiek spelletje? Er zal vast wel een reden zijn waarom Hiddink Sahin oproept. Net als dat Hiddink vast een reden heeft om Topal niet op te roepen.

Niet naar een Spaanse topclub gaan jongens ! Je loopt dan het risico niet te worden geselecteerd. Wat een onzin. Willen ze nou hem tijd gunnen zodat hij kan slagen bij Valencia of zijn ze echt zo dom om hem om voetbaltechnische redenen thuis te laten ?

5 oktober 2010 om 19:17

Volgens mij staat in de tekst uitgelegd dat het een rustperiode betreft. Dus geen voetbaltechnische redenen of tijd gunnen. Gewoon een rustperiode.

5 oktober 2010 om 20:11

In september werd hij ook al niet opgeroepen! Dus bij elke interland wedstrijden krijgt hij een rustperiode? Zo kan hij lekker veel interlands spelen.

En ik geloof echt niet dat dit de selectie is die Hiddink bij elkaar geroepen heeft, ik denk dat die meneertje Oguz Cetin hierachter zit.
Die man moet echt zo snel mogelijk ontslagen worden en er moet een fatsoenlijke ass. trainer komen, bijvoorbeeld Fuat Capa, hij kent het Turkse voetbal en is een Nederlands/vlaams sprekende man.

Dit is totaal niet de selectie van Hiddink!!!

Als het aan hem lag....was het heel anders geweest!!
(oguz cetin) en paar anderen zitten hier achter...

Maar nog heel ff dan heeft Hiddink de echte selectie van Turkije!!!!

Hopen dat hij het haalt. Spelen in Nou Camp is natuurlijk prachtig. En bovendien is hij de Turkse trots in La Liga, hopelijk blijft hij basis staan bij een topper als Valencia.

Hoop dat hij het haald tegen Barcelona!
Ik hou ervan om een ex turkse Galatasaray speler te zien bij een europese competitie en dan vooral tegen een top club Barcelona!

Zonder Topal is Galatasaray in elkaar gezakt. Hij was de man die de ballen opving en heel veel vuile werk opruimde. Vorige keer had Guus Hiddink of Oguz Cetin ik weet niet wie ze precies selecteerd Topal niet geselecteerd omdat hij geen wedstrijden had gespeeld. Dit keer omdat hij geblesseerd is geraakt. Hij had Aurelio wel laten spelen. Wel een rare keuze maar je moet de keuze van de coach respecteren.

ik ben een gs fan,
en wat ik zo dom vind van gs, dat ze topal voor zo goedkoop hebben laten gaan,
egt een sukkels, ben daardoor zo boos geworden.
hij weg gs kapot.
keita ook voor gratis weg bijna.

ik ben benieuwd of gs een speler als topal voor zo goedkoop kunnen halen.

gs mag blij zijn als ze top 5 eindigen dit jaar!!

6 oktober 2010 om 03:13

ik ben ook een Gs fan...alleen Galatasaray is dit jaar echt slecht...
voetbal dat ze laten zien is schandalig voor woorden,

top 5 is nog goed.. ik denk dat ze rechter rijtje eindigen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren