Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Meeuwis trekt conclusie en verlaat FC Eindhoven al na ruim een maand

Laatste update:
/

Marcel Meeuwis en FC Eindhoven gaan na iets meer dan een maand uit elkaar. De middenvelder is tot de conclusie gekomen dat hij een heel seizoen voetbal fysiek en mentaal toch niet kan opbrengen, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

Meeuwis tekende aan de Aalsterweg een contract voor één jaar met een optie voor nog een jaar. Die verbintenis heeft de directie van de Jupiler League nu laten ontbinden. "Ik zie het als een geweldige uitdaging om met FC Eindhoven weer een rol van betekenis te gaan vervullen", zei Meeuwis, 32 jaar, ruim een maand geleden op de website van spelersbakbond VVCS.

Meeuwis heeft een kleine driehonderd wedstrijden in het betaald voetbal achter zijn naam. Hij speelde voor Willem II, VVV-Venlo, Roda JC Kerkrade, Borussia Mönchengladbach, Feyenoord en weer VVV.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

vreemd, een jaartje voetballen niet meer op kunnen brengen, k heb geen idee hoe hij er inmiddels voorstaat maar dit klinkt als einde carriere. Had bij Roda toch een aardige periode.

30 juni 2013 om 08:42

Als hij het fysiek niet kan opbrengen is dat niet zo gek hoor. Sommige spelers zijn gewoon iets eerder versleten, helemaal niets vreemds aan

30 juni 2013 om 09:02

Het zou mij niets verbazen als hij opeens bij een topklasser opduikt waar de 'vergoedingen' meer dan prima zijn.

30 juni 2013 om 12:20

Dit verwacht ik nou ook inderdaad.

dit is einde oefening....geen club die hem ooit nog gaat benaderen. denk ook dat hij daar niet meer op zit te wachten ook....

Wel eerlijk van hem om dat nu al aan te geven ipv halfweg het seizoen. Is voor een profvoetballer (en overigens voor iedere voetballer) een enorme stap om afscheid te moeten nemen. Chapeau!

Ik lees hier dat hij pas 32 is. Hij liep er bij VVV al bij alsof hij minimaal 4 jaar ouder was.

Wat een slappe dweil die vent. Hij is pas 32 jaar maar liep er altijd al bij als een vent van 45. Tegenover Eindhoven natuurlijk wel netjes dat hij het nu al aangeeft. Lekker stoppen dus.

@ David Loggie: wel een erg makkelijk oordeel terwijl je helemaal niet weet hoe het zit. Je zag het bv ook bij Jaap Stam bij Ajax. Als het klaar is, is het klaar en kun je beter stoppen. Nog niet zo heel lang geleden stond ie op lijstjes bij PSV en Ajax, een ging ie naar Duitsland. Daarna is zijn carriere in het slop geraakt en was het over met hem. Klasse dat ie het aangeeft en stopt. Als ie door zou gaan, dan zou het een slappe dweil zijn, nu juist niet!!

Was bij Roda JC echt een goede voetballer na het Duitse avontuur voorledig het spoor bijster.

Klinkt een beetje slap, als je als 32 jarige vent het allemaal mentaal niet meer op kan brengen. Maar ik kan niet in zijn koppie kijken en ik voel ook niet hoe de gewrichtjes zijn.

Ik kan me wel goed voorstellen dat de een 15 jaar profvoetbal beter verteert dan de ander.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren