Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘McClaren maakt aparte carrièremove en wil gevallen club recht trekken’

Laatste update:

Steve McClaren gaat wellicht een van de grootste uitdagingen in zijn trainersloopbaan tegemoet. De 52-jarige Engelsman vertrok eind februari bij FC Twente, dat na de winterstop helemaal inzakte en niet aan de praat te krijgen was. Express & Star schrijft nu dat McClaren serieus in beeld is bij Wolverhampton Wanderers. Die club verkeert in nood na twee degradaties op rij.

/

The Wolves speelden van 2004 tot 2009 in de Championship en promoveerden vervolgens. Drie jaar lang deden ze mee in de kelder van de Premier League, maar vorig seizoen eindigden ze stijf als laatste en volgde de degradatie. De hoop was dat dit seizoen weer gestreden kon worden om promotie, maar het liep helemaal anders. De club eindigde als voorlaatste en degradeert nu dus wéér.

Vanuit de League One moet na de zomer geprobeerd worden een frisse start te maken en McClaren kan de trainer zijn die het geheel vormgeeft. De Brit was sinds 2001 werkzaam bij Middlesbrough, het Engelse nationale team, FC Twente, VfL Wolfsburg, Nottingham Forest en opnieuw FC Twente. Hij zou wel wat voelen voor de grote uitdaging die hem wacht in het Molineux Stadium.

Steve McClaren is een geschikte trainer voor Wolverhampton

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een club in wanhoop die een wanhopige trainer aantrekt.. Dit kan toch bijna niet goed gaan zou je zeggen.

Alle respect voor het kampioen maken van Fct, toendertijd. Maar bij zijn terugkomst heeft hij gewoon gefaald, en dan met name door het laffe wisselbeleid. Als je 1-0 voorstaat, en je gaat telkens defensieve wissels maken dan roep je het onheil over je ploeg af. Achteruit lopen moet je in Nederland niet doen, dat gaat altijd fout. Wel nogmaals mijn complimenten voor het bereiken van het eerste kampioenschap van Fct.

13 mei 2013 om 15:28

Ik denk dat het in zijn tweede Twentse periode een soort vicieuze cirkel is geworden. Als de ploeg al een aantal maal heeft aangetoond een wedstrijd niet over de streep te kunnen trekken kan de trainer een keuze maken om defensief te wisselen als het de volgende keer gebeurt. De angst die al in de ploeg zit doordat het al eens is misgegaan wordt hierdoor versterkt, maar geen 'extra zekerheid' in bouwen is ook gevaarlijk. En zo zak je van plaats 1 naar 6 in no time.
Ik vind het dan ook niet per se laf wisselbeleid, het was verkeerd wisselbeleid op het verkeerde moment, ook doordat het vertrouwen van het ene op het andere moment verdwenen leek.

13 mei 2013 om 15:41

Misschien dat inderdaad niet laf was, maar het slechts zo overkwam. Ik vind daarentegen wel dat je als topclub moet uitgaan van je eigen kwaliteiten, ook bij een 1-0 voorsprong. Nogmaals, in Nederland moet je niet achteruit verdedigen.

13 mei 2013 om 16:22

Daar ben ik het mee eens en daar botsten de Twentse voetbalvisie en die van Mcclaren uiteindelijk ook.

13 mei 2013 om 18:49

Twente is een grote club, geen topclub, in ieder geval niet op basis van 2 titels!

McClaren bij BW, een leuke uitdaging, van United (assistent) naar Middlesborough, bondscoach van Engeland, Twente, Nottingham Forest, Twente, hij heeft t verdienstelijk gedaan bij M'borough, als assistent, en bij Twente, verder ging t wat minder, dus lijkt BW een goede keus, volgens mij kan t alleen maar meevallen!

Good luck

14 mei 2013 om 11:41

@chafa

Ben benieuwd welke titels jij je dan herinnerd ik kan me er namelijk maar 1 herinneren. Misschien is Twente dat wel geen topclub, maar aan de andere kant ook dit seizoen zijn er leuke statistieken behaald zoals het langst op nummer 1 te hebben gestaan. We gaan nu met z'n allen af op het laatste half jaar, dat we bijna lijken te vergeten dat twente bijna de gehele 1ste seizoens helft op plek 1 heeft gestaan.

Denk dat ze met MC Claren eerder naar de League 2 gaan dan naar de championship.

Wolverhampton Wanderers blijft een sympathieke club; twee seizoenen geleden hadden ze toch wel behoorlijke spelers in de Premier League. Matt Jarvis, Steven Fletcher, Sylvan Ebanks-blake (al kwam hij niet helemaal tot bloei op het hoogste niveau), Karl Henry en Jamie O'hara. Hopelijk weet Steve Mcclaren z'n naam te herstellen in Engeland, dat heeft hij na al z'n gefaalde avonturen wel nodig! De Wolves hebben zeker weten het materiaal om terug te keren naar de Championship, hopelijk weten ze die spelers te behouden voor de club. Kevin Doyle leek in de winterse transferperiode al te verkassen naar Celtic, dat zal nu waarschijnlijk alsnog gaan gebeuren.

Wat zou een club in godsnaam denken bij het aantrekken van Mcclaren hedendaags?
Heeft echt overal gefaald, m.u.v. ons kampioensjaar..

13 mei 2013 om 14:55

Uefa cup finale met Middlesbrough

13 mei 2013 om 15:10

Oh ja heb je gelijk in, die was ik vergeten.

Zou het hem van harte gunnen om weer eens te slagen bij een club. Maar mocht dit ook mislukken dan lijkt het me toch echt einde trainerscarrière.

13 mei 2013 om 15:30

En dat hij ooit bondscoach van Engeland heeft kunnen worden zegt ook wel wat, die stellen doorgaans geen koekenbakkers aan. En dat het met de Three Lions ook na zijn vertrek nauwelijks beter is gegaan zegt ook genoeg.

13 mei 2013 om 15:11

Triple met Man U als veldtrainer....

Zonde voor een club als Wolves dat ze volgend jaar degraderen zeg.

Ik denk dat Wolves een goede club voor hem is. Deed het jaren geleden echt uitstekend bij Middlesbrough en misschien ligt de Engelse speelstijl beter bij hem.

13 mei 2013 om 17:04

Dat zagen we met Nottingham Forrest...

Gun het de beste man wel om weer is een echt succes bij een club te hebben, heeft hij in principe alleen bij zn eerste periode bij twente gehad.

Je zou je ook kunnen afvragen of het wel zo'n hele goede trainer is?
ls jij Ruiz, Janssen, Elia, Arnautovic, Douglas, Tioté, Perez, Nkufo,

Hij had toen natuurlijk ook geweldenaren in zn team eh...

Ook als je dat jaar ervoor kijkt... misschien had je toen wel kampioen móéten worden met zo'n team...

Michajlov, Douglas, Wisgerhof, Rajković (81' Wellenberg), Braafheid, Brama, Pérez , Janssen (63' Tioté), Arnautović, Denneboom (77' Rukavytsya), Elia

Zegt genoeg dat iemand als Tioté niet eens een basisplaats had...

Dit is zomaar een opstellingtje, maar twente heeft wat kwaliteit gehad onder Mcclaren, er wordt gedaan alsof de man hemel en aarde heeft verzet en op geheel eigen kracht twente voor het eerst landskampioen heeft gemaakt, maar als je ziet wat voor spelers onder hem trainden, daarna natuurlijk ook Ruiz, Stoch, Luuk de Jong, Ola John, Leroy Fer, Tádic, Chadli

Heeft toch wel kwaliteit mogen trainen, dan mag je toch wel een keer kampioen worden?

13 mei 2013 om 15:09

Hij werd wel kampioen met 86 punten. Een puntenaantal wat bv een F. De Boer met een dubbele begroting nooit gelukt is.

13 mei 2013 om 15:17

Hij had dan ook gewoon een geweldige selectie en de Eredivisie was dat jaar gewoon zwakker. Ajax had namelijk ook 85 punten.

13 mei 2013 om 15:33

Hij heeft er wel voor gezorgd dat die geweldige selectie kon renderen... Preudhomme is een jaar later met een gelijkwaardige selectie geen kampioen geworden door knullige wedstrijden tegen bijvoorbeeld Roda (thuis) en de Graafschap (uit) als één van die twee wedstrijden gewoon gewonnen was geweest had hij hem gewonnen maar die werden niet gewonnen... Mcclaren werd wel kampioen, met andere woorden, hij won die wedstrijden wel. Dan moet hij toch iets goed gedaan hebben lijkt mij?

13 mei 2013 om 16:17

Nee de ED was toen juist sterker als je bv kijkt na de resultaten in Europa.

13 mei 2013 om 16:55

Dit jaar nam PSV de EL niet serieus, evenals Twente. Ajax deed het goed in de CL en werd weliswaar terecht, maar volkomen onnodig uitgeschakeld tegen Steau. Ze waren namelijk de veel betere ploeg, alleen de tweede wedstrijd vergaten ze iets. Voetballen.

Verder heb ik het ook niet over de topteams, maar juist de teams daaronder. De topploegen verliezen daar simpelweg vaker van. Dat Ajax met 76 punten kampioen kan worden, betekend ook dat het punten halen dus moeilijker is voor de topploegen.

13 mei 2013 om 17:04

Puntenaantal zegt ook niet alles.. Mclaren zou bijv. met dit Ajax never kampioen geworden zijn. Hij heeft sterspelers nodig zoals Ruiz . Iets wat Frank de Boer niet nodig heeft want hij zet het teambelang boven alles.

Bovendien als de artiters gewoon hun werk deden, had Ajax allang die 86p, zieligerd..

13 mei 2013 om 17:10

Ajax mag blij zijn dat Ailderwereld geen rood kregen tegen Psv, want anders waren ze ms niet eens kampioen geweest.
Een club als ajax heeft over het algemeen veel vaker de arbiter mee dan tegen. Daarom is ajax ook de enige club in NL openlijk tegen tech. hulpmiddelen.

Als de arbiters toen hun werk goed hadden gedaan dan had Mcclaren de 90 punten grens gehaald.

13 mei 2013 om 17:13

onder preudhomme werd wel mooi voetbal gespeeld waar je als supporter trots op kon zijn en dat in laatste wedstrijd fout gaat dat kan gebeuren.

mclaren verdient een club waar je die kan slagen want tis wel symphatieke man alleen twijfel ik aan zijn tactisch vermogen ook kwa speelstijl te verdedigend

13 mei 2013 om 20:25

@monahoedje
Wanneer nam Twente de EL niet serieus dan? Ik zie het vaker voorbij komen maar ik wacht nog op iemand die met bewijzen kan komen. Wanneer heeft Twente niet de sterkste selectie op het veld gehad in EL wedstrijden die er toe deden? Kom alsjeblieft niet met die wedstrijd aan tegen Schalke vorig seizoen. Dat is al zo vaak uitgelegd.
Twente heeft nog steeds de meeste punten behaald voor Nederland dit jaar in Europa. Een beetje meer respect voor Twente zou wel op z'n plaats wezen.

14 mei 2013 om 15:35

Helemaal mee eens Viswinkel. Alleen de laatste wedstrijd was met een b-team, maar toen was Twente al uitgeschakeld.
Te vaak roept men maar wat..

Zonde van de Wolves dat ze zo ver zijn afgezakt. Ik denk niet dat Mcclaren nou de eerste beste optie is die hun terug gaat helpen. Mcclaren lijkt ook een beetje wanhopig en kiest zo maar een club uit.. Vraag me af wat ze bij de Wolves dachten toen ze Mcclaren aanstelde als nieuwe manager. Ik heb er in ieder geval weinig vertrouwen in!

Werd hij ooit niet klaargestoomd om Ferguson op te volgen?

Waarom is zo iemand nu weer een loser? Rare opmerking.

Ik ben ook vaak voor de mindere op het moment dat ik verder geen enkele voorkeur heb. Ik vind het leuk als een club verrast. Misschien houden 'wij Hollanders' nu eenmaal van verrassingen of vinden wij het leuk als kleinere clubs het goed doen tegen grotere. Dan maar losers in jou ogen haha.

Ik heb er in ieder geval een hard hoofd in....
Deze trainer wil alleen maar kopen, wat denken ze daar bij de Wolves nu aan te hebben, overal buiten Twente mislukt......

13 mei 2013 om 15:34

De eerste trainer die geen versterkingen wil moet nog geboren worden, zeker als die versterkingen financieel gezien haalbaar zijn. Verder heb je natuurlijk wel gelijk, dat hij de Uefa cup finale met Middlesbrough verloor was een schande.

Wolves toch, die moeten nu echt gaan verkopen als een malle, afgelopen zomer niet veel verkocht omdat ze gelijk weer wilden promoveren, nu zitten ze met spelers als Hennessey, O'hara, Sako, Henry, Berra en Johnson die allemaal een te hoog salaris opstrijken voor de League One, en nu dus voor nog veel minder geld weg zullen gaan, afgelopen zomer hadden ze 5 miljoen voor Hennessey kunnen krijgen, nu misschien 1 of 2.

Ja, Steve moet ook wat. Bij gebrek aan beter. Als het hem lukt om de boel op de rails te krijgen dan kan hij daar natuurlijk niet meer stuk. Ik hoop voor hem het beste.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren