Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mauro Icardi uitgefloten: ‘Dit overkomt spelers die ballen hebben’

Laatste update:

Wanda Nara heeft het in de media opgenomen voor haar vriend Mauro Icardi. De spits van Internazionale miste zondagavond een strafschop tegen Empoli en werd tien minuten later, onder begeleiding van een fluitconcert vanaf de tribune, naar de kant gehaald door trainer Luciano Spalletti. Ondanks de gemiste strafschop van Icardi won Inter met 2-1 en plaatste de ploeg zich voor de groepsfase van de Champions League. “Dit kan spelers overkomen die ballen hebben”, aldus de vriendin en zaakwaarnemer van de 26-jarige aanvaller.

Icardi was net gewisseld toen Empoli op gelijke hoogte kwam. Een gelijkspel was niet voldoende geweest voor kwalificatie voor de Champions League. In de slotfase tekende Radja Nainggolan voor de winnende 2-1. “Het is goed gegaan. We hebben bereikt wat we wilden”, aldus Wanda in gesprek met Tiki Taka. “Volgend seizoen beginnen we weer opnieuw. Mauro’s fout kan gebeuren. Het overkomt de spelers die ballen hebben. De reactie vanaf de tribunes was slecht. Maar ik heb zelf ook gevloekt. Het is natuurlijk dat je niet positief kan zijn over iemand die een strafschop mist.”

“Maar zelfs Messi en Ronaldo missen wel eens. Het kan iedereen overkomen”, vervolgt de partner van Icardi. Ook op sociale media kreeg de spits steun van zijn belangenbehartiger. “Soms zijn doelpunten tegen Barcelona en Tottenham, drie goals in de derby en totaal 124 doelpunten op 26-jarige leeftijd simpelweg niet genoeg. Soms realiseert niemand zich dat iemand met pijn speelt. Soms stelt het voetbal je op de proef. Maar het enige wat voor mij telt, is dat je een geweldige man bent. Ik ben altijd trots op je.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ooe. Kan deze vrouw een keertje ophouden met haar SM.

Mauro Is natuurlijk weg na dit seizoen. Benieuwd wie hem over neemt.

27 mei 2019 om 10:54

Misschien wat voor Ajax?

Icardi gaat gewoon vertrekken. Zie Atletico, Chelsea en PSG als mooie opties voor hem.

Met het geld dat hij opbrengt achter Mbabu, Barella en Bergwijn aan.

27 mei 2019 om 11:38

Wat moeten we met Bergwijn, is nog geen eens een constante factor bij Psv. Wat mij betreft er alles aan doen om Icardi aan boord te houden is gewoon een killer in de 16 en daar doet een gemiste penalty niets aan af. Gewoon dat contract verlengen en die extra centen geven, hij is samen met Handanovic de speler die er voor heeft gezorgd dat we de afgelopen jaren toch nog iets voorstelden, nu met Skriniar, Lautaro Martinez en de Vrij begint het wat beter te lopen en nu doorpakken met 2 nieuwe backs en een creatieve middenvelder en je kunt hoge ogen gooien in de competitie en CL.

27 mei 2019 om 11:56

Bergwijn is nu nog voor een milde prijs op te halen. Over een jaar wellicht niet meer. Daarnaast zal Perisic vertrekken en vind ik Politano en Keita niet beter.

Icardi en Inter is denk ik voorbij, helaas. Ik zag hem ook het liefst blijven, maar dat zie ik niet gebeuren. Vind overigens dat Icardi minder fout zit dan men doet blijken. Was de beste speler van Inter en wou eeno salaris waaruit dat bleek.

27 mei 2019 om 13:27

Is de relatie tussen de achterban en Icardi niet juist bekoeld omdat hij heeft aangegeven een stap te willen maken en daardoor niet verlengt? Hem aan boord houden lijkt dus een kansloze missie.

Verder moeten we het ook niet overdrijven. De verdediging van Inter staat goed, maar voor de rest valt het allemaal behoorlijk tegen. Perisic krijgt het steeds moeilijker en Politano wisselt onzichtbare wedstrijden af met goede wedstrijden.

Ik wil niet zeggen dat Bergwijn een prioriteit moet zijn, maar het zou wel degelijk een nuttige aankoop kunnen zijn. Ik denk vooral dat een dergelijke stap voor Bergwijn niet handig is, want het Italiaanse voetbal past niet bij hem.

27 mei 2019 om 14:18

Als het Italiaanse voetbal niet bij Bergwijn past, hoe kan het dan een nuttige aankoop zijn?

27 mei 2019 om 15:00

Politano niet beter dan Bergwijn.. ik ben direct gestopt met lezen. Politano is de beste flankspeler van Inter met afstand.

27 mei 2019 om 17:20

Sirius . Icardi en dan vooral zijn vrouw blijven steeds aangeven dat ze bij inter willen blijven en van de club houden alleen is zijn relatie met de fans door de contract problemen en het 'weigeren van spelen er erg slecht op geworden en kan icardi eigenlijk niks meer goed doen in de ogen van de harde kern . Zelf vind ik dat Icardi veel meer krediet verdiend als je kijkt naar hoeveel belangrijke goals voor inter heeft gemaakt . Zonder hem hadden we vorig jaar nooit cl voetbal gehaald

27 mei 2019 om 11:57

Mbabu dat is toch die back van Young Boys? Volgens mij is die 2 weken geleden naar Duitsland gegaan. Ik dacht gladbach. Inter moet nu voor de grote namen gaan. Barella is prima maar er moet nog meer bijkomen en dan vooral meerdere creatieve middenvelders en goede backs.

27 mei 2019 om 12:13

Dat is hij idd. Dacht dat het nog geen zekerheid was, maar you're right. Duitsland, wel Wolfsburg tho.

Ja moet zeker nog meer bijkomen, maar hoeveel geld is er daadwerkelijk beschikbaar? Toch een beetje afhankelijk van uitgaande transfers.

27 mei 2019 om 17:25

Angelo. Ik las op verschillende inter pagina's dan inter niet meer onder toezicht staat vanaf komend seizoen qua ffp rules . Ik weet niet precies wat dat inhoud maar volgens mij komt dat er op neer dat suning eindelijk de Portomonee mag trekken . En met de Cl inkomen en hopelijk het vertrek van spelers als Perisic Gagliardini Dalbert Candreva Valero en Joao Mario ben ik er van overtuigd dat inter echt wel een paar hele dikke aankopen kan gaan doen . Hoopte zelf op Tgaliafico voor linksback maar die blijft nog bij Ajax . Voor de rechtsback werd Danilo genoemd . Als die zijn niveau van Porto kan halen zie ik hem graag komen . Milenkovic van Fiorentina lijkt me ook geen slechte . Middenveld is mijn droomkandiaay Rakitic en ondanks zijn leeftijd zou ik Dzeko ook bij inter willen zien . Vind hem echt een inter speler en aangezien er meer Balkan spelers bij inter zitten denk ik dat het een erg goede match kan zijn

Haha, je moet je als club maar wagen aan deze Sjonny en Anita. Haal je naast een speler ook een hoop gezeik in huis. Prima spits hoor, maar geen 8e wereldwonder of iets dergelijks. Heeft veel gescoord in de subtop van Italië. Niet meer en niet minder. Ligt zowel bij Inter als Argentinië niet lekker blijkbaar. Succes, nieuwe club.

Groet, Sjonny.

27 mei 2019 om 13:20

Vergeet niet dat zij wel z'n zaakwaarnemer is. Bovendien valt het allemaal reuze mee. Als je de cijfers heb die Icardi heeft bij een club als Inter, ben je gewoon een goede spits. Bij Internazionale ligt hij niet goed omdat hij een volgende stap wil maken. Bij Argentinie heeft hij naar verluid gewoon de pech dat Maximiliano Lopez een hele goede vriend van Messi is en daardoor niet met Messi door een deur kan.

Icardi en Inter is wel ten einde denk ik. Hij vertrekt denk in de zomer maar weet niet waar die terecht komt. Hoop
Dat hij neerstrijkt in de Spaanse competitie. Misschien een atletico als Griezz is vertrokken daar

Tsja.. Als het idd alleen het missen van die strafschop was, dan had niemand hem uitgefloten. Maar in dit geval heeft hij zich al eerder en vaker niet bijzonder geliefd gemaakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren