Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Matthijs de Ligt schept binnenkort duidelijkheid

Laatste update:
/
De Graafschap heeft Jurgen Streppel op de korrel als vervanger van Henk de Jong. De Superboeren gingen eerder voor de komst van Peter Hyballa, maar konden niet voldoen aan de financiële eisen van de Duitser. (Omroep Gelderland)
/
Stade de Reims heeft een bod van acht miljoen euro van Watford op Rémi Oudin afgewezen. De Fransen willen elf miljoen incasseren voor de aanvaller, die al wordt omschreven als 'de nieuwe Robin van Persie'. (The Sun)
/
Matthijs de Ligt wordt de laatste maanden met veel grootmachten in verband gebracht. De jonge verdediger van Ajax hakt in de komende dagen de knoop door aangaande een transfer. (Sport)
/
Ron Vlaar wil graag nog een seizoen door met AZ en ook de Alkmaarders willen de samenwerking verlengen. Binnenkort gaan verdediger en club om de tafel om een nieuw contract te bespreken. (De Telegraaf)
/
Internazionale hoopt de transfersom van Romelu Lukaku te kunnen halveren door Ivan Perisic in een eventuele deal te betrekken. Manchester United wenst 75 miljoen euro te ontvangen voor de Belg. (FCInterNews)
/
Manchester United weigert aan de salariseisen van David de Gea te voldoen. De kans dat de doelman, die nog tot medio 2020 vastligt, naar Paris Saint-Germain verkast, is zodoende toegenomen. (The Sun)
Verwacht jij dat Matthijs de Ligt komende zomer vertrekt naar Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het verbaast me niet als komende zaterdag na de bekerfinale in Duitsland de melding wordt gemaakt dat Kovac ontslagen is en Ten Hag diens opvolger is en deLigt meeneemt naar Muenchen. Boateng vertrekt naar Inter voor 20 miljoen, Rafinha is vertrokken en Alaba blijft een vraagteken. Spoeling wordt dun met Pavard, Kimmich, Suele, Hummels,Lucas.

22 mei 2019 om 09:38

Sow, dat is een extreem gedetailleerde voorspelling. Als deze uitkomt dan kom ik bij jou op bezoek, dan mag je mijn toekomst voorspellen!

On: Volgens mij had de voorzitter van Bayern aangegeven dat ze niet weer zo flink de beurs gaan trekken voor een speler en zo hun clubfilosofie negeren. Gezien de vraagprijs van De Ligt, verwacht ik dus niet dat hij richting Bayern gaat vertrekken. Maar je weet het nooit natuurlijk.

Zou geweldig zijn als hij naar Man City komt om Kompany en Otamendi op te volgen. Ik acht die kkanns helaas vrij klein en ik zie hem gewoon voor Barca tekenen

22 mei 2019 om 12:41

Je hebt met Laporte en Stones al een duo dat de komende 10 jaar eigenlijk niet vervangen hoeft te worden. De Ligt is een goed idee voor City, maar City is geen goed idee voor De Ligt.

22 mei 2019 om 16:02

@Stravven
Je kunt komend seizoen het toch niet met 2 centrale verdedigers doen? City strijdt op veel fronten tot het einde. Ze spelen bijna 60-65 (edit) wedstrijden per seizoen, dan kun je dat niet met Stones en Laporte doen.

City is juist de enige echte logische stap voor De Ligt. Zowel qua toekomst met een Pep als trainer als sportief, het is een club die jaarlijks voor alle prijzen wil strijden. Met Pep als coach, een trainer die je nog beter maakt als verdediger om te spelen met veel ruimte in de rug. Een competitie die De Ligt aantrekkelijk is. Hij heeft een zwak voor de BPL. En concurrenten die absoluut niet beter zijn dan hij. Daarnaast is dit het moment om in te stappen omdat 2 verdedigers weggaan.

Stones is btw goed als derde verdediger, maar dat is niet een speler op wie je verdedigend (qua strijd) kunt vertrouwen in cruciale fases van de competitie en in de CL.

Los van dit alles heeft Pep naast zijn 433 de wens, en zeker met een Mendy of een andere dynamische linksback ook 352 te spelen. City moet, indien Ota vertrekt gewoon 2 centrale verdedigers halen. En die moeten echte concurrenten zijn voor de huidige cv. Pep wil altijd hevige concurrentiestrijd.

22 mei 2019 om 16:53

Ja, leuk, weer een bank van 400 miljoen bij City. Het is juist leuker als de topspelers meer verdeeld zijn over de clubs. En het is ook echt niet zo dat je per se twee wereldtoppers per positie nodig hebt. Bij veel andere clubs is De Ligt onbetwist basisspeler, bij City moet je dat nog maar afwachten. Als je daar even een dip hebt speel je gewoon nooit meer.

De Ligt zou gewoon voor Barcelona moeten kiezen. De grootste club van de wereld, grote kans op speeltijd en zijn vriend Frenkie gaat er spelen. Kan me niet voorstellen dat zijn keuze afhangt van het geboden salaris terwijl hij bij barca waarschijnlijk ook de 10 miljoen netto aantikt.

22 mei 2019 om 09:30

Barcelona de grootste club ter wereld? Sinds wanneer? Is nog altijd real Madrid

22 mei 2019 om 09:52

En anders is Man U nog een geduchte concurrent voor die titel

22 mei 2019 om 11:07

Commercieel gezien wel ja...

22 mei 2019 om 13:09

Qua prijzenkast niet dan?

22 mei 2019 om 14:22

Barca is wel de grootste club als je kijkt naar imago voor mooi voetbal. Een club waaraan men zich spiegelt. Real en Manu zijn idd zakelijk groter.

22 mei 2019 om 10:07

@afcajax16

ik hoop dat hij naar een club gaat die leuk voetbal speelt. ik heb helemaal niks met dit Barca van Valverde. het voetbal is zeer behoudend en tergend saai om naar te kijken

22 mei 2019 om 10:08

1. Real Madrid
2. Man Utd
3. Barca

22 mei 2019 om 10:50

Ac Milan op 2 misschien niet op dit moment maar qua historie zijn dat dan de beste clubs

22 mei 2019 om 11:16

Als de Ligt slim is, kiest hij voor Juventus of Psg. Dan ben je verzekerd van een aantal landstitels. (en dat voor zijn 25e) Bij Barcelona vraag ik me af, of ze het wegvallen van Messi (en Suarez in mindere mate) genoeg op kunnen vangen om zo dominant te blijven in Spanje.

22 mei 2019 om 11:52

PSG zou ik niet voor kiezen ga dan liever naar een ploeg met wat meer status , zoals MU , Real , Barca , of Juve en misschien Liverpool , ik zou kiezen voor Liverpool of MU zit je in een competitie die spannend is en waar iedereen van iedereen kan winnen en dat is in Duitsland , Spanje en Frankrijk niet zo daar worden altijd dezelfde clubs kampioen .

22 mei 2019 om 14:24

Sinds wanneer is Barcelona de grootste club ter wereld? Ze zijn niet eens de grootste club van Spanje..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren