Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Matthijs de Ligt gaat in op transfermogelijkheden en heeft resoluut antwoord

Laatste update:

Matthijs de Ligt is niet van plan komende zomer een transfer te maken. Bij Bayern München is de centrumverdediger dit seizoen lang niet altijd zeker van een basisplek, maar De Ligt hoopt desondanks ook volgend seizoen het rode tricot van Der Rekordmeister te dragen. Dat geeft hij aan voor de camera van de Duitse tak van Sky Sport.

Sinds maart 2023 staat Thomas Tuchel aan het roer bij Bayern. De Duitse trainer, die eerder oder meer Borussia Dortmund, Paris Saint-Germain en Chelsea coachte, kiest niet steevast voor De Ligt in het hart van zijn defensie.

De Oranje-international heeft te maken met forse concurrentie in de vorm van Dayot Upamecano en Kim Min-jae. In de afgelopen winterse transferperiode kwam Eric Dier daar nog eens bij.

De laatste weken krijgt De Ligt steeds vaker een basisplek van Tuchel, maar voorheen gaf de keuzeheer de voorkeur vooral aan Upamecano en Kim. Het is echter al zeker dat Bayern na dit seizoen met een andere trainer in zee gaat en dus ziet De Ligt zijn kansen schoon.

Na afloop van het oefenduel tussen Duitsland en Nederland (2-1) wordt de voormalig Ajacied gevraagd of hij bezig is met een transfer voor komende zomer. "Nee, nee, ik ben tevreden bij Bayern", antwoordt de mandekker.

"De club en de fans hebben me altijd gesteund en ik voel me goed", vervolgt De Ligt. "Ik ben erg tevreden op het moment en hopelijk zitten er een hoop mooie wedstrijden in het verschiet en kunnen we ver komen in de Champions League."

"Tuurlijk, als je niet speelt... je ziet het nu ook met Upamecano en Kim. Ze hebben niks gezegd, maar er wordt wel geschreven dat bepaalde clubs hen willen hebben. Maar dat is een probleem van de media."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nein nein nein!
Denk dat Matthijs straks weer met Virgil in het midden staat op het EK, 433.
en dan vanaf de kwartfinales eventueel de Vrij er nog bij achterin. 532

Nog 78 nachtjes slapen tot het EK

27 maart 2024 om 21:00

Een verdediging met Dumfries - De Ligt - Van Dijk en Ake, daar wordt ik best vrolijk van. Al zou ik het erg jammer vinden om Ake niet op zijn beste positie te zetten. Wat een topper is dat. Middenveld met Frenkie - Reijnders en Koopmeiners (?), aanval Gakpo - Brobbey/Depay - Malen. Volgens mij heb je dan best een heel aardig elftal staan. Nederland de dark horse dit EK?

27 maart 2024 om 21:49

Sorry maar ake moet echt centraal hij is te goed om hem daar weg te halen. Voor mij onze beste verdediger in het nl elftal.

27 maart 2024 om 21:56

Ah ja de 532. Je hebt betere verdedigers dan misschien wel 9 van de 10 landen die meedoen maar zelf niet fatsoenlijk durven voetballen met gewoon 433? Als wij zoals gisteren weer in de laatste minuten een goal tegen krijgen en ineens vol kunnen aanvallen ja dan is het alweer te laat.. Maargoed ik laat mij graag verrassen

Goed gesproken, erg volwassen vooral het einde zodra je geen basis staat gaat media weer roepen die gaat weg. Dus al met al volwassen gereageerd op de aantijgingen en zeg nou zelf dat hij (de Ligt) erg goed is voor ze leeftijd en zeker bij Bayern een vaste kracht word. Ga uit van je eigen krachten en je zal zien hoe goed je bezig bent.

27 maart 2024 om 20:56

Inderdaad. Veel mensen zullen wel weer zeuren dat het mediatraining is, maar de Ligt is zelden te betrappen op rare uitspraken en lijkt me een enorm fijne gozer om in je team te hebben. Valt zijn club en teamgenoten nooit af en werkt altijd hard. En nog altijd maar 24. Chapeau

Nieuwe trainer straks dus wie weet weer basis . Upemacano of de ligt ? Ik had het wel geweten. Goed dat hij wil blijven en voor zijn kans wil gaan. Speelde het seizoen onder nagelman gewoon prima.

28 maart 2024 om 10:27

De Ligt is met zijn hoge salaris ook moeilijk verkoopbaar, dus dan kan je idd beter mikken op het veroveren van een basisplaats.

Upemecano had twee rode kaarten in een week gehad, denk sindsdien dat De Ligt iets meer gestegen is in de pikorde. De Ligt moet gewoon blijven, van sterke concurrentie wordt hij er alleen maar beter op.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren