Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Matchwinner De Leeuw: 'Ik denk dat iedereen verloren heeft vandaag'

Laatste update:

FC Groningen won zondag dankzij een benutte strafschop van Michael de Leeuw met 1-0 van Willem II, maar de maker van het enige doelpunt van de wedstrijd zei na afloop dat hij zichzelf geen matchwinner voelde. De Leeuw had op het veld namelijk niet echt lopen genieten.

/

De wedstrijd tussen Groningen en Willem II was weinig aan en de benutte strafschop van De Leeuw betekende een spaarzaam hoogtepunt. "Het was een heel saaie wedstrijd, ook voor het publiek", erkende De Leeuw tegenover FOX Sports. "Eigenlijk hebben we helemaal niets gecreëerd, maar dat geldt ook voor Willem II. Ik denk dat iedereen verloren heeft vandaag. We moeten deze wedstrijd snel vergeten en blij zijn met de drie punten."

Groningen staat dankzij het doelpunt van De Leeuw op twaalf punten uit zeven competitiewedstrijden en neemt het volgende week in De Kuip op tegen Feyenoord. Willem II (negen punten uit zeven duels) ontvangt volgende week sc Heerenveen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelijk heb je, wat een oersaaie wedstrijd.

Kan iemand van Groningen mij vertellen waarom V Velden er langs stond?
Is toch iemand die altijd vooruit in de strijd gaat, altijd afjagen.
Bij hem valt het pas op hoe goed hij is voor je team als hij in je team speelt, zo ook bij ons bij Nec.

28 september 2014 om 18:34

van der velden heeft een dip, die speelt slecht de laatste tijd en was dus gepasseerd ten faveure van de Leeuw.. Maar goed de rest van Grunn speelt ook dramatisch..

28 september 2014 om 18:35

Volgens mij gepasseerd voor De Leeuw. Hij viel nog wel in, maar ik vond hem niet sterk spelen. Vooral die halve voorzet die hij met zn links gaf aan het eind van de wedstrijd, had hij meer uit moeten halen

Ik vroeg me ook al af waarom hij niet in de basis stond. Ik vond FC Groningen echt heeeel erg slecht. Het tempo lag laag en er was geen beweging op het veld. Er zat geen lef in de passing en als er dan voor de zoveelste keer tot onvrede van het publiek een lafe keuze werd gemaakt door de bal dan maar weer terug te passen terwijl er betere opties vooruit mogelijk leken, dan werd die bal maar naar voren gepeerd.

Het niveau is zo ontzettend bedroevend en de techniek van passing en aanname gecombineerd met het overzicht was erg bedroefend.

28 september 2014 om 19:17

Een laag tempo, taal geen opbouwend vermogen, laf... Er mankeert van alles aan het spel van Groningen en het wisselbeleid is ook onduidelijk... Alles van een dramatisch niveau... Het schrikt je als supporter gewoon af.

Inderdaad...3 punten...verder maar snel vergeten..het was eredivisie onwaardig...

Heeft Hoesen eigenlijk al gescoord voor Fcg?

28 september 2014 om 18:56

In de beker.

28 september 2014 om 19:03

Gast scoort nooit. Miskoop als je t mij vraagt.

28 september 2014 om 19:05

Ja in de beker, en was vandaag zoals bijna het hele seizoen 1 groot drama...
Niet gevaarlijk, geen beleving en al helemaal geen strijd... En verliest bijna elk duel...

28 september 2014 om 19:11

Hmm oke thanks. Had toch meer verwacht eerlijk gezegd, leek mij de ideale man voor Groningen.. Wellicht toch gewoon De Leeuw laten staan

28 september 2014 om 20:57

Absoluut niet mee eens. Vond Hoesen een van de beteren op het veld. Toont enorm veel inzet, is soms op plekken te vinden op het veld om ballen te veroveren waar je een spits normaal niet ziet lopen. Daarnaast een paar keer gevaarlijk aan de bal geweest en hij was sterk aan de bal vandaag. Enige probleem is dat er steeds geen aansluiting is. Dat hij verder elk duel verliest.. Tsja, hoge ballen kan je alleen maar verlengen en in zijn geval heeft dat totaal geen nut aangezien elke bal dan bij de keeper van de tegenpartij belandt. Ik ben in ieder geval blij met hem. Een goede voetballer past prima binnen de visie die Van de Looi voor ogen heeft qua veldspel. Qua tactische beslissingen heeft Erwin het verder helaas nog niet echt op de rit op dit moment. Wissels zijn de laatste tijd wat dubieus.

28 september 2014 om 21:53

@henkyr misschien moet jij je ogen is open doen.
Hij scoort wel is waar niet maar werkt zich de longen uit zijn lijf.
Jaagt de keeper en de centrale duo harstikke vaak op en laat zijn medespelers goed voetballen.
Hoesen is afhankelijk van de ballen die hij krijgt, en hij krijgt er dus geen 1.
Met een Filip Kostic had hoesen er al meerderen gehad.
Helaas zitten we nu opgescheept met "antonia" die geen actie durft te maken.

T is al 3 seizoenen niet al te best bij Groningen. Ze missen n speler als Lovre.

Armoede... Nee.. Armoede...
Wat levert van de Looij wekelijks een wanprestatie. Alles wat je mag verwachten op eredivisie-niveau ontbreekt gewoon bij Groningen. Geen beleving, geen zelfvertrouwen, dramatisch middenveld en een vaag wisselbeleid. Als je tegen Willem 2 niet kan opbouwen omdat met name de middenvelders het weer eens afleggen tov hun tegenstanders... Dan mag je toch een tactische wissel verwachten lijkt me.... Maar dan volgt er een briljante wissel De Leeuw-v.d. Velden... Een De Leeuw die zeker niet de minste was en 90 minuten had kunnen spelen wordt vervangen door een compleet uit vorm zijnde andere vleugelspeler.... Een wissel op een positie waar bij lange na niet het grote probleem van Groningen lag... Ongelofelijk. Uiteindelijk bleek ook wel dat dat totaal geen toegevoegde waarde heeft gehad.
Dit niveau is Groningen- maar ook eredivisie onwaardig. De overwinning is gestolen want Willem 2 was in alle opzichten beter.

28 september 2014 om 21:01

Denk dat het toch vooral aan vertrouwen ligt dat het nu even enorm tegenzit qua spel. In het begin van het seizoen en ook in de eerste twee thuiswedstrijden werd er veel beter en vrijer gevoetbald. Na de aantal kansloze nederlagen buitenshuis heeft de selectie toch een dreun opgelopen lijkt het wel. Er zit geen durf in het spel, geen diepgang en er zijn er een paar bij die enorm slecht voetballen op dit moment (lees: Antonia). Ben er van overtuigd dat we met deze selectie echt wel goed voetbal kunnen spelen net zoals op het slot van vorig seizoen en aan het begin van dit seizoen.

Veel spelers waren ook lang niet doortastend genoeg. Als ik al die counters van de laatste 5 à 10 minuten zag en hoeveel verkeerde keuzes daar worden gemaakt.. Dan maak je het jezelf nog zo moeilijk, terwijl je ook naar 2-0 uit kunt lopen. Maar dat was natuurlijk veel te veel van het goede geweest, want zoals je zegt: Willem II was in alle opzichten beter. En in voetballend opzicht vind ik dat toch wel erg kwalijk voor een club met ambitie, die ook nog eens thuis speelt.

28 september 2014 om 21:10

Het deed inderdaad zeer aan je ogen. We vielen bijna in slaap,gelukkig wel lekker zonnetje op je kop! We missen een speler die wat agressie in de ploeg brengt zoals in het verleden bijv een Jan van Dijk, Danny Buijs of Erik Nevland ( de laatste was zowel fanatiek als een afmaker, zucht! ) De enige speler die goed speelde was weer eens Botteghin. Zelden wordt er eens een pass gegeven met enig risico, de bal gaat steeds weer terug ( Kappelhof ) om uiteindelijk met een lange haal van onze keeper weer net zo hard terug te komen. Heb de 2e helft vooral gelet op Antonia, dramatischer dan hij kan bijna niet, vreselijk, allerbelabberst, belachelijk slecht. Waarschijnlijk de snelste man op het veld, hobbelt op zijn dooie akkertje maar een beetje mee op het middenveld. Totaal geen dreiging, geen initiatief. Antonia kunnen betrappen op 1 goede aktie in de hele wedstrijd; de lange pass naar links op vd Velden, helaas deed vd Velden weer iets heel slechts met deze bal.... Hoesen krijgt steeds de volle laag, hij is lang niet de slechtste, krijgt zelden een goede bal in de zestien. Islamovic viel nog in, helaas raakte hij ook geen bal. lindgren en Kieftenbeld speelden ook zeer slecht, de cijfers op deze site zijn veel te hoog! Ben het niet met je eens dat Willem 2 beter was, zij speelden net zo slecht. wat een droevenis.... Had me veel voorgesteld van dit seizoen, hup Ron Jans! Laat Alex Pastoor maar komen...

28 september 2014 om 21:55

Perfect verwoord maar 1 ding ben het ik niet met je eens.
Lindgren en Kieftenbeld zijn aanvallend niet het sterkste maar daar rekenen zoveel mensen hun op af.
Als je kijkt naar hun verdedigende taken dat doen ze allemaal vrij wel perfect.
We hebben amper wat weg geven.

28 september 2014 om 22:14

Sarcasme?

Lindgren en Kieftenbeld zijn drama voetballers en je kan 100 momenten pakken waarbij ze totaal hun man laten lopen of niet mee lopen omdat ze er gewoon uitgelopen worden.

Beiden brengen werkelijk niks, geen snelheid, geen lengte, geen kracht, geen wendbaarheid (je moet voor de gein is kijken hoevaak ze gewoon omvallen als ze uitgekapt worden), geen loopvermogen en voetballend is het helemaal drama.

Lachwekkend en dit roep ik al tijden, totaal bezopen dat dit soort spelers bij Groningen spelen.

29 september 2014 om 07:17

Haha hou op hoor, we hebben niet te maken met Vidal of busquets
Daarintegen is Kieftenbeldt niks voor niks aanvoerder en is
Iindgren 1 van de belangrijkste spelers.

29 september 2014 om 20:28

Deze wedstrijd vond ik ze beide onder de maat. zowel aanvallend als verdedigend. Lindgren brengt lang niet meer wat hij in het verleden deed. Kieftenbeld vind ik al ruim een jaar prima spelen, iedereen speelt wel eens een mindere wedstrijd. Wat ik het afgelopen jaar juist erg sterk van Kieftenbeld vind zijn zijn balveroveringen en daarna direct vooruit spelen. deze wedstrijd echter speelde ook hij steeds de bal maar weer achteruit en verloor teveel duels op het middenveld.

Groningen mag Naaihuis bedanken voor 3 punten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren