Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mata: ‘Tussen mij en Mourinho zit het prima’

Laatste update:

Juan Mata trok in de zomer van 2011 voor dik 26 miljoen euro van Valencia naar Chelsea en viel daar uitstekend in de smaak. In zijn eerste twee seizoenen in Londen werd de vleugelspeler uitgeroepen tot Speler van het Jaar onder de supporters, maar toen José Mourinho opnieuw aan de macht kwam ontstond er een breuk en ging Mata weg. Nu werken de twee toch weer met elkaar samen.

/

In januari 2014 besloot Mourinho dat hij Mata niet meer nodig had en werd de Spanjaard voor dik 44 miljoen euro verkocht aan de concurrent. Toen duidelijk werd dat Mourinho de nieuwe coach van United zou worden dachten velen dat Mata (opnieuw) zou moeten vertrekken, maar daar is geen sprake van geweest. Nu zegt Mata zelf dat er eigenlijk nooit echt problemen zijn geweest tussen Mourinho en hem bij Chelsea.

“Er zijn afgelopen zomer veel leugens verspreid over mij en over Mourinho, toen hij bij United arriveerde”, vertelt Mata aan de Daily Mirror. “Het stoorde me ontzettend dat ik dag in, dag uit roddels las en hoorde die totaal niet waar waren. De relatie die wij hebben is prima. Je ziet op Facebook en Twitter ook veelvuldig reacties voorbijkomen, maar daar moet ik alleen maar om lachen”, zegt Mata.

De Spanjaard zegt graag prijzen te willen met Mourinho in Manchester. “Ik heb de Premier League nog nooit gewonnen, maar ik denk dat we er met deze groep toe in staat zijn”, aldus Mata. In clubverband won hij tot op heden de Copa del Rey (met Valencia), de FA Cup, de Champions League, de Europa League (met Chelsea) en tenslotte nog eens de FA Cup en de Community Shield (met United).

Denk je dat José Mourinho en Juan Mata de zaken met elkaar uitgepraat hebben, afgelopen zomer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Belachelijk dat hij vorig jaar aan de zijkant werd weggepropt door van gaal, maak em belangrijk en je hebt een wereldvoetballer.

zoals mourinho ook al duidelijk had laten weten. mata wou zelf weg bij chelsea omdat hij niet zeker was van een basisplaats. mata vroeg of hij een transfer mocht maken en chelsea zei dat het enkel tegen een mooi bedrag mogelijk was. dat bedrag werd door man utd op tafel gelegd en de transfer kwam er ... veel hebben ze dan ook niet uit te praten in mijn ogen

Mourinho begrijpt ook wel dat hij Mata nodig heeft in dit elftal. Hij is de 'missing link' op het middenveld en brengt veel meer creativiteit met zich mee dan Rooney. Je ziet ook dat het elftal met Mata veel beter draait.

Ach ja, wat moet "the little one" anders zeggen. Ook al was er een probleem dan breng je dat niet naar buiten.

Onbegrijpelijk dat mourinho hem niet gebruikte bij chelsea. Speelde top bij chelsea. Was een ideale 10, die ze nu in de verste verte niet meer lopen hebben. Complementair met hazard, wat ook niet evident is. En hij scoorde regelmatig. Verkozen tot speler van het jaar bij chelsea. En zo vergeet ik waarschijnlijk nog wat dingen.
Net zoals dat hij De Bruyne zijn kans niet meer gaf. Onvergeeflijke fouten, waar chelsea nu de prijs voor betaald, want de vervangers zijn van een veel minder niveau.

United mag zich van geluk prijzen dat ze Mata nog hebben. Hij heeft zeker nog niet zijn beste voetbal gespeeld ben hen. Maar dat kan je van heel die ploeg zeggen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren