Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Massaal begeerde back van Excelsior Maassluis slaat PEC Zwolle af

Laatste update:

Milan van Ewijk heeft bedankt voor een overstap naar PEC Zwolle, zo meldt de Stentor woensdagmiddag. De achttienjarige rechtsback van Excelsior Maassluis wordt begeerd door meerdere profclubs en zet naar verwachting 'spoedig' zijn handtekening onder een profcontract. Het is echter nog de vraag naar welke club hij gaat.

De talentvolle back had volgens de regionale krant 'geen trek' in de plannen die hij van PEC kreeg voorgeschoteld. De Eredivisionist bood Van Ewijk een stageperiode aan; via de beloftenploeg zou hij moeten worden klaargestoomd voor een plek in het eerste elftal. Rivaal Go Ahead Eagles is nog wel altijd in de race om de krabbel van Van Ewijk.

Technisch manager Paul Bosvelt van de Deventer club was zaterdag aanwezig bij de wedstrijd tussen Excelsior Maassluis en HHC (0-2) in de Tweede Divisie, om de amateurverdediger in actie te zien. Van Ewijk heeft ook aanbiedingen van Sparta Rotterdam, Excelsior en ADO Den Haag op zak. Omdat hij geen contract heeft in Maassluis, kan hij transfervrij overstappen.

Excelsior Maassluis heeft zich zodoende al neergelegd bij een vertrek van de revelatie, die officieel nog mag uitkomen voor het hoogste jeugdteam maar dit seizoen een vaste waarde is in het eerste elftal. "Wij gaan er allemaal vanuit dat Milan volgend seizoen niet meer bij ons speelt", erkende trainer Dogan Corneille eerder deze maand in het Algemeen Dagblad. "Hij heeft het in zich om op korte termijn in de Eredivisie te spelen. Milan krijgt de keuze uit verschillende profclubs en ik raad hem aan niet blind voor de eerste de beste optie te kiezen."

"Ik denk ook dat hij beter uit de voeten zou kunnen in de Eredivisie dan in de Eerste Divisie", voegde Corneille daaraan toe. Verdediger Daan Smith van Excelsior Maassluis is het eens met zijn coach. "Milan is onhoudbaar voor Excelsior Maassluis en dat weet de club ook, want de beleidsbepalers zijn niet eens het gesprek met hem aangegaan over zijn toekomst. Die ligt honderd procent zeker in het profvoetbal en daar zijn we als Excelsior Maassluis alleen maar trots op."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Mooi voor zo'n jongen, welke bvo het dan ook wordt. Dat een directe stap naar de Eredivisie niet perse te ambitieus is zie je momenteel aan el Jebli. Hij is momenteel één van de smaakmakers van de Graafschap en kwam van het kleine fc Lienden.

20 februari 2019 om 15:49

Was eerst bij jupiler league dus was niet in een keer eredivise

20 februari 2019 om 15:50

Jawel hoor in 15/16 kwam die naar de vijverberg en op dat moment speelde ze ook eredivisie.

Milan van Ewijk heeft ook meerdere gesprekken gevoerd met clubs uit de tweede divisie een Kkd. Ik zag hem meerdere keren spelen en ik denk inderdaad dat het belangrijk voor hem is nu een goede keuze te maken en dus te kijken naar de sportieve aspiraties van de club waar hij voor kiest en welke mogelijkheden hem geboden gaan worden. Geld is nu nog niet belangrijk, dat komt vanzelf als hij verder komt bij de club waar hij nu voor gaat kiezen.

Het ideale scenario voor deze jongen zou zijn als hij bij Sparta, Excelsior, FC Dordrecht of ADO terrecht kan qua reizen. En anders kan hij zeker goed opgevangen worden door zo'n gastgezin, als naar een andere provincie kiest.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren