Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Mascherano zou een topaankoop zijn voor de club, maar dat wordt lastig'

Laatste update:
/

Alhoewel Javier Mascherano vrijdag nog te kennen gaf dat er van de geruchten over een vertrek naar Juventus niet veel klopt, hoopt landgenoot Juan Sebastián Verón dat het tot een transfer komt. De inmiddels gestopte oud-international denkt dat el Jefecito uitstekend bij de kampioen van Italië past.

“Hij kan het goed doen bij Juventus”, zegt Verón in Corriere dello Sport. “Mascherano zou een topaankoop zijn voor Juve. Hij is een belangrijke speler en zou waardevolle ervaring met zich meebrengen. Maar het is tegenwoordig lastig om een goed elftal te bouwen in de Serie A, vanwege de financiële beperkingen.”

De Italiaanse sportkrant meldt dat Barcelona 20 miljoen euro verlangt voor de 31-jarige verdediger annex controleur, die zelf dus als te kennen gaf dat hij nog niet op de hoogte is. “De berichten over mijn vertrek zijn niet meer dan speculaties, al sluit ik ook niks uit. Je weet nooit hoe het loopt, dus ik pin mezelf nergens op vast”, zei hij.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zouden ze Mascherano dan halen als verdediger of middenvelder? Met Bonucci en Chiellini heb je al een ijzersterk duo achterin, verder heeft Barzagli zijn contract verlengd en geloven ze ook hard in Rugani (terecht wat mij betreft). Mascherano zou wel de ideale man zijn om in een driemansverdediging te beginnen, en dan na verloop van tijd in de wedstrijd op te schuiven naar het middenveld. Aangezien ze bij Juve toch vaak switchen tussen die 3-5-2 en 4-3-3.

28 mei 2016 om 11:46

Denk in eerste instantie als vervanger voor de langdurig geblesseerde Marchisio. Vervolgens zal hij afhankelijk van zijn prestaties, fitheid van Khedira en evt andere aankopen op het middenveld Back-up worden van zowel Marchisio als Bonucci in die 3 mans verdediging. Als hij naar behoren presteert zal Marchisio wellicht een positie opschuiven en wat aanvallender spelen.

Maar ook een blok met Marchisio op het middenveld sluit ik niet uit en Berardi en Pogba als aanvallende middenvelders.

Alles is mogelijk, ik vind het idg een goede versterking. Maakt in een klap Juve in de breedte sterker vanwege zijn flexibiliteit.

28 mei 2016 om 12:31

Marchisio en bonucci in de 3mans verdediging ? Ik denk dat je barzagli bedoelt dan ben ik het met je eens

28 mei 2016 om 12:51

Ik bedoelde back up voor Marchisio in de spelverdeler rol op het middenveld en back up voor Bonucci als hij in zijn rol speelt als voetballende verdediger in de 3 mans verdediging.

Mascherano zal bij Juve denk ik nooit gezien worden als centrale verdediger bij ene 4 mans verdediging

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren