Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Martino: 'Atlético zal het niet toestaan dat wij domineren'

Laatste update:
/

Barcelona moet woensdag minimaal één keer scoren om door te bekeren in de Champions League en wat Gerardo Martino betreft gebeurt dat snel in de wedstrijd. De coach van los Azulgrana heeft namelijk weinig trek in een slepende strijd met het fysiek sterke Atlético Madrid, zo verklaarde hij dinsdagavond tijdens zijn persconferentie.

Gerardo wil woensdag domineren in het Vicente Calderón, al weet hij dat dat niet eenvoudig zal zijn. "Het liefst wel, maar ik denk niet dat Atlético dat zal toestaan." Veel zal daarbij ook afhangen van de vorm van Lionel Messi. "We zijn eraan gewend geraakt dat hij iedere wedstrijd scoort, en als dat niet gebeurt, valt het meteen op. Wij zijn blij als hij van waarde kan zijn, met of zonder doelpunten."

"Hij is de laatste maanden vaak beslissend geweest, omdat hij iedere week heeft kunnen spelen. Dat was daarvoor vaak niet het geval", vervolgde Martino. "Als hij morgen top is, nemen onze kansen om door te bekeren significant toe." Barcelona speelde vorige week in eigen huis met 1-1 gelijk tegen los Colchoneros en moet dus scoren om door te gaan. Atlético heeft aan een doelpuntloos gelijkspel genoeg.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat Atletico Barcelona juist wil laten domineren. Atletico gaat waarschijnlijk lekker verdedigen en wanneer het kan proberen er snel uit te komen met een counter. Met Adrian en Villa hebben ze daar goede spelers voor.

8 april 2014 om 20:37

Atlectio laat Barca echt niet domineren. Die zullen ze bij de middenlijn al afjagen om ze zo tot fouten te laten dwingen en uit de omschakeling toe te slaan. Die zullen zich echt niet ingraven rond de eigen 16.
Maar morgen zullen we het zien wie er gelijk heeft. Maar dat Barca 65% á 70% balbezit heeft morgen lijkt me uitgesloten.

8 april 2014 om 22:30

Atletico zal zich niet ingraven in de eigen 16, maar op eigen helft. Alles wat erover heen komt, zal worden aangepakt, kosten noch moeite gespaard. Wel reactie voetbal, niet te defensief.

8 april 2014 om 23:47

Wij moeten als altijd spelen een goed georganiseerd blok met druk naar voren en de kans is zeker aanwezig op een goede afloop.wij scoren niet veel tegen Barca,maar dat geld andersom ook.met Costa erbij verwacht ik toch een doelpunt.

9 april 2014 om 00:47

Tata hoopt juist dat atlatico niet achteruit gaat leunen, dan maakt Barcelona niet zoveel kans, denk niet dat simeone erin trapt, hoop op een mooie wedstrijd.

8 april 2014 om 20:48

Als je barca laat domineren dan krijg je al vroeg in de wedstrijd spijt. Atl. Moet juist proberen zelf te domineren en qua fysieke sterkte houdt atl langer stand dan barca.

8 april 2014 om 22:50

Waarschijnlijk is iedere neuale toeschouwer voor Atletic. Toch denk ik dat Messi het verschil zal maken.

8 april 2014 om 22:50

Het is juist dom om Barca te laten domineren. Hiermee graaft Atleti juist haar eigen graf.

Respect voor atletico dat ze het uitstekend doen dit seizoen! Ik denk toch dat Barcelona aan het langste end zal trekken maar goed het zal al met al een lastige opgave worden.
Ik hoop op het doorbekeren van atletico madrid!

Barca maakt totaal geen kans. Atletico laat zich thuis niet de kaas van het brood vreten

8 april 2014 om 22:07

Dat zeiden ze ook toen we tegen Man City en Real speelde en toch staan we hier. Barca staat er altijd als het moet.

8 april 2014 om 22:28

zoals tegen bayern vorig jaar?

8 april 2014 om 22:39

Dat is echt het enige moment waar mensen altijd op terug kunnen vallen ...

8 april 2014 om 22:44

voor zover ik weet is het niet zo dat barca de laatste 5 jaar 4 keer de finale heeft gewonnen.
Het is dus wel vaker fout gegaan... (inter, chelsea)

9 april 2014 om 10:04

In die wedstrijden stond barca er ook. Tegen chelsea en inter zat het niet mee en tegen inter waten scheidsrechterlijke dwalingen nodig. Dat chelsea destijds door ging was te triest voor woorden met hun anti voetbal.

Barca maakt heus wel kans maar hoe zit het als het 1-1 wordt? Is er dan een verlenging of is Barca dan door omdat Atletico thuis speelt. Weet iemand dat?

8 april 2014 om 21:11

Dan komt er een verlenging, omdat beiden dan een thuis- en een uitdoelpunt hebben.

8 april 2014 om 21:12

Verlenging gewoon omdat het dan 2 keer 1-1 is geworden en ze beide 1 uitgoal hebben

Die adrian was uitstekend in zijn 1e seizoen bij a.madrid. Maar vorig jaar en dit jaar heeft ie niets laten zien hoor, ook als je naar zijn statistieken kijkt. Hij speelt weliswaar niet veel, maar op hem moet je ook niet je hoop vestigen. Hij is van een veelbelovende spits teruggevallen naar eeuwige bankspeler...

8 april 2014 om 21:19

@danielvoort

8 april 2014 om 23:52

Deed het inderdaad heel goed in zijn eerste seizoen en nu een pak minder jammer genoeg.toch blijft hij een goede speler voor achter de hand te hebben.met zijn snelheid en techniek kan hij toch wel het verschil maken als hij in een goede dag zit.op de counter tegen Barca zijn er mogelijkheden voor Adrian en kan hij dodelijk zijn.we zullen het allemaal wel zien,maar mijn hoop vestigen op Adrian doe ik niet dat doe ik wel op Diego Costa.

Ik vroeg me altijd al af op wie lijkt 'tata' toch
Nu weet ik het, gert kruys

On hoop op atletic in de halve finale maar Bn.bang dat barça iets van een penalty zal krijgen

Het lijkt me dat Atletico zich terugtrekt tot de middenlijn en vanuit daar gokt op snelle uitbraken en counters. Ik hoop van harte dat ze Barca weten te verslaan, dat zou een mooie beloning zijn op hun geweldige seizoen!

8 april 2014 om 23:53

Heb liever als beloning voor het geweldige seizoen de titel

9 april 2014 om 15:09

Jaa natuurlijk, dat zou ook erg fijn zijn! Maar op dit moment is de cl het belangrijkste. Vanavond is het zover.

9 april 2014 om 15:20

Ja weetje een prijs winnen is al wondermooi want dat betekent of de titel of de CL en als Atletico fan kan je alleen maar blij zijn met zo een grote prijs(dat ik dat mag meemaken nooit gedacht) .vanavond show time hopelijk loopt het goed af.

Veel Kijkplezier!!!

Ik denk dat atletico in het begin zal drukken. vroeg druk zetten van voor drukken kwartier 20 minuten alles op alles zetten om te scoren. daarna zullen ze barca het spel laten spelen en iets meer inzakken... een stevig blok. niets binnenkrijgen en vervolgens proberen te scoren...

9 april 2014 om 15:21

Inderdaad denk het ook alleen hoop ik dat we langer dan 20 min druk zetten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren