Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marseille woedend op scheidsrechter na afkeuren van ‘spookdoelpunt’

Laatste update:

Olympique Lyon heeft niet verder weg kunnen lopen van Olympique Marseille. De koploper van de Ligue 1 speelde zondagavond namelijk doelpuntloos gelijk tegen l’OM en het onderlinge verschil blijft daardoor twee punten bedragen. In de slotfase was Lucas Ocampos nog dicht bij de 1-0, maar de arbitrage was van mening dat de bal de lijn niet had gepasseerd.

Doelman Anthony Lopes redde op een kopbal van Ocampos, maar de Argentijn leek de bal in tweede instantie wel over de doellijn te werken. De grensrechter had echter geen zicht op de situatie en daardoor liet de scheidsrechter doorspelen. Marseille was furieus en eindigde het duel met tien man doordat verdediger Jérémy Morel een rode kaart pakte na een overtreding op Maxime Gonalons. Lyon was na het ‘spookdoelpunt’ van Ocampos ook nog dicht bij de winnende treffer.

Steve Mandanda hield Corentin Tolisso echter van scoren af en Steed Malbranque schoot maar net over. Het venijn van de wedstrijd zat hem daarmee duidelijk in de staart. In de eerste helft waren beide partijen aan elkaar gewaagd en was de beste kans voor topscorer Alexandre Lacazette. Een kwartier voor tijd leek André-Pierre Gignac voor de 1-0 te zorgen, maar de aanvalsleider van Marseille raakte na een fout van Samuel Umtiti de paal. Doordat Ocampos’ vermeende treffer dus werd geannuleerd, bleef het bij een brilstand in Stade Vélodrome.


Een terecht gelijkspel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een gare commentator bij sport1. Wooh en waah en een beetje ooohh. Man, hebben ze echt niemand beter daar dan die slappe zoutzak? Lyon blijft nog steeds aan kop. Had Bielsa wel een overwinning gegund.

15 maart 2015 om 23:18

Emile Schelvis??

ps: VZ kunnen die reclame filmpjes eraf, ik schrik me elke x de plurres ervan.. dank u vriendelijk

16 maart 2015 om 00:03

zeer irritant ja

16 maart 2015 om 00:38

Ik vind die videos die zich automatisch afspelen nog veel irritanter.

16 maart 2015 om 02:21

@ledenis ik denk dat hij die ook bedoelt

16 maart 2015 om 05:03

Add block plus instaleren

16 maart 2015 om 07:48

Schelvis vind ik bij Franse wedstrijden ook niet goed.

16 maart 2015 om 08:14

Die heb ik geinstalleerd en nog steeds spelen die filmpjes automatisch af. Wordt er ook helemaal gek van.

We speelden geweldig, alles uit de kast gehaald om de 3 punten in Marseille te houden. Ook het beste van het spel gehad, kansen gecreeerd, constant druk naar voren alleen dat kleine beetje geluk in de afronding ontbrak....
De bal was volledig over de lijn, duidelijk te zien vanuit de herhaling met de camera die in de goal hing. Wil er niet teveel over klagen, soms fluit de scheids in het voordeel en soms in het nadeel. Floot een goede wedstrijd ook terecht rood voor Morel die verder een machtige wedstrijd speelde.

Wel echt enorm zuur dit, hadden drie punten verdiend en konden daarmee weer op gelijke hoogte komen met PSG en op 1 punt van Lyon. Maak het meeste zorgen over de hete adem van Monaco dat steeds dichterbij kruipt en maar blijft winnen. Allerbelangrijkste blijft top 3 eindigen en volgend jaar weer CL spelen. Allez l'om!!

Jammer, het was een leuke wedstrijd voor de neutrale kijker maar er ging wel veel fout, balen dat de in mijn optiek geldige goal van Ocampos niet werd toegekend, en dat Morel er ook nog eens onterecht wordt afgestuurd. Volgende week uit tegen Lens, dat moet te doen zijn, en dan twee weken ernaar de klassieker tegen Psg! Forza OM!

15 maart 2015 om 23:15

Hahahahaha, morel onterecht d'r afgestuurd? Man man man, dat was een schandalige tackle.

15 maart 2015 om 23:21

Op het eerste gezicht dacht ik van wat?! Maar heb net de beelden teruggezien en ik moet eerlijk toegeven dat het een rode kaart was.

15 maart 2015 om 23:35

het was mooier geweest als Marseille had gewonnen, dan was de klassieker ook nog spannender geworden, jammer. Overigens heb ik de beelden nog maar eens terugekeken van dat "goal" van Ocampos en ik blijf erbij dat die bal wel degelijk over de lijn is gegaan.

15 maart 2015 om 23:57

Je weet toch wel dat de bal volledig over de doellijn moet zijn? Kom op, dit heeft niks meer met voetbalverstand te maken, dit moet je weten als liefhebber!

Ben ik de enige die een fout van Ocampos ziet op Anthony Lopes? Ocampos slidet toch duidelijk op de keeper, na een prachtsave. Marseille speelde meer aanvallend maar als Lacazette die eerste grote kans afmaakt, wat hij normaal doet.. Verder is Lyon de winnaar van het weekend en hebben ze het nog altijd in eigen hand, al wordt het nog erg moeilijk vrees ik.

Marseille was veel beter. Jammer dat het uiteindelijk in een gelijkspel is geeindigt deze wedstrijd. Maar ja we moeten sowieso nu top 3 spelen. Op naar volgende week maar weer tegen lens. Forza L'OM!

Dat was gewoon een geldig doelpunt, Marseille mag zich hier bekocht voelen. Snap niet waarom Bielsa zo lang wacht om Batshuayi te brengen, als Gignac in meer dan een uur niks kan forceren is het aan hem. Lyon mag gewoon blij zijn met een punt.

16 maart 2015 om 00:03

Nou ja niks forceren is overdreven, hij had in de 1e helft een hele knappe kopbal die Lopez nog net uit de hoek tikte, en dat schot op de paal deed hij ook prima. Al had ik Batshuayi ook graag eerder gezien, ik geniet echt van die jongen de laatste tijd.

Zat Ocampos niet bij Monaco? En zo ja, waarom geven ze hun beste spelers weg en zelfs 1tje aan een rivaal? Dit was toch 1 van DE jeugdproducten van Monaco?

16 maart 2015 om 02:36

Hij is verhuurd aan Marseille, geen paniek.

16 maart 2015 om 07:38

Ocampos is zeker geen jeugdproduct van Monaco. In 2012 is hij gekocht van River Plate.

Jammer dat Lyon niet kon winnen, dan hadden ze kunnen uitlopen op Psg. Het is een heftig weekendje geweest in de Ligue 1 ivm scheidsrechters. Eerst bij Psg en nu dit weer.

Weet iemand hoe lang het nog duurt voor Grenier er weer bij is? Of is dat pas voor komend seizoen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren