Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marciano Vink is ‘heel enthousiast’ over kersvers Ajax-trainer Francesco Farioli

Laatste update:

Marciano Vink is te spreken over de aanstelling van Francesco Farioli als nieuwe hoofdtrainer van Ajax, zo laat de analist weten bij ESPN. Vink haalt onder meer het lage aantal van 29 tegengoals in de Ligue 1 aan als argument.

"Ze zijn in ieder geval voor de eerste of tweede keus gegaan", steekt Vink van wal in gesprek met presentatrice Fresia Cousiño Arias. "Het hing de hele tijd boven de markt: 'Ten Hag willen we heel graag hebben', en Farioli zou best een hele goede optie zijn."

"Ik denk dat er met Farioli in ieder geval duidelijkheid is en dan kan je nu toewerken naar het nieuwe seizoen. De berichten van alle Nederlanders die met hem gewerkt hebben bij Nice, zijn best wel heel positief." Zo liet Calvin Stengs zich in een eerder stadium positief uit over de 35-jarige Italiaan.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

"Wat ook vrij positief kán zijn, want dat weten we natuurlijk nog niet, is dat Ajax dit jaar verdedigend heel veel gaten heeft laten vallen: 61 tegengoals. En hij staat wel echt bekend om het feit dat hij het elftal zó goed laat staan, zó goed positioneert... Langdurig balbezit, goede opbouw. Dat je van daaruit minder weggeeft, vind ik wel positief."

"Hij heeft 29 goals tegen gehad in de competitie. Aan de ene kant ben ik heel enthousiast, om een voor ons onbekende aan het werk te zien met Ajax."

OGC Nice eindigde dit seizoen als vijfde in de Ligue 1. Tot aan de één na laatste speelronde maakten de Zuid-Fransen nog kans om bij de eerste drie te eindigen, maar een nederlaag tegen Paris Saint-Germain gooide roet in het eten.

Ajax ging in eerste instantie voor Graham Potter, maar de onderhandelingen tussen de partijen liepen op niets uit. Ook Erik ten Hag werd genoemd, maar de oefenmeester is nog altijd werkzaam bij Manchester United. Farioli, die met Daniele Cavalletto en Felipe Sánchez Mateo twee assistenten meeneemt, tekent tot medio 2027 in de Johan Cruijff ArenA.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet om te klagen, maar 4 artikelen over Farioli in het laatste half uur? Is dat niet een beetje overdreven?

23 mei 2024 om 20:23

Maar alles wat Vink zegt is de waarheid. Dat moet gedeeld worden

23 mei 2024 om 21:23

Verrassend ook dat Vink Farioli goed vindt. Volgens mij woont Vink zo onderhand op de Toekomst 😂 Laat zich altijd heerlijk informeren door de club voordat ie ‘s avonds op TV moet zodat de club meteen wat reacties kan peilen op de voorgenomen plannen. Zelfde als Ronald de Boer. Zodra Ajax iets kwijt moet mag Ronald ineens aanschuiven bij Rondo 😂

23 mei 2024 om 20:34

Emilio eens hoor, veel artikelen. Maar goed dat is ook niet gek, na een kersverse aanstelling. Maar wat ik niet begrijp, zijn naam is in de tekst dan lees het artikel toch niet. Zijn genoeg artikelen die ik niet eens aanklik, omdat ik al weet dat ik me ga ergeren of mij niets interesseert.

23 mei 2024 om 20:45

Niet echt nee. Als de traditionele topclubs een nieuwe trainer aanstellen is daar nou eenmaal veel aandacht voor. Was met Bosz niet anders, zal met de nieuwe aanstaande trainer van Feyenoord eveneens het geval zijn. Tienduizenden lezers zijn geïnteresseerd in alle details hieromtrent en de artikelen worden goed gelezen en hebben veel reacties, waarom zou VZ die dan niet plaatsen?

23 mei 2024 om 21:36

Omdat in de 4 artikelen 3x vrijwel dezelfde info staat. Want in het nieuwe bericht noemen ze ook weer de info uit de vorige berichten.

23 mei 2024 om 20:46

Hoezo verwachtingspatroon creëren? Het is wel heel vaak bij Ajax, media die zoveel aandacht schenkt waarbij de ene nog lyrischer is dan de ander. Bij zo'n verwachtingen kan het alleen maar tegenvallen bijna. Hoop het niet hoor, het is voor iedereen beter als de top 3 het elkaar moeilijk kan maken!

23 mei 2024 om 21:19

Ajax heb je het over. Grootste van het land, dus uiteraard ook de meeste aandacht. En al helemaal na zo een historisch seizoen. Kan ook titel lezen en vanuit daar al je conclusie trekken en het artikel overslaan. Is ook een optie.

23 mei 2024 om 22:01

Het is afwachten. Ik ben benieuwd naar zijn speel wijze straks bij Ajax. Dat er versterking nodig is op zeker.

24 mei 2024 om 12:15

Gaat over Ajax he! Andere clubs komen hier minder aan bod...

Er is weer een stap gezet bij Ajax. Nieuwe trainer met een visie die er boven op zit . Hopelijk weet hij zijn visie snel over te brengen aan de spelers. Ajax heeft toch het meest succes gehad met dit soort trainers .

Heel benieuwd, ben blij dat er vrij vroeg duidelijkheid is over de nieuwe trainer en daardoor dus ook met de nieuwe technische staf samen de nieuwe selectie gesmeden kan worden voor het nieuwe seizoen.
Als alle verhalen kloppen, hebben we te maken met een voetbalfreak die zeer secuur te werk gaat, nadenkt over alle details en een heel duidelijke lijn heeft in zijn spelopvatting. Pluspunt is dat in elk geval bij Nice de verdedigende organisatie prima op orde was gezien het aantal tegendoelpunten.

Het is te hopen dat de spelers zijn voetbalvisie kunnen oppikken en ook daardoor meer intensiteit kunnen brengen dan de afgelopen twee seizoenen. Weet niet hoe zijn people management skills zijn, maar als Italiaan moet het wel iemand zijn met een zichtbare passie, en hopelijk werkt dat op een positieve manier aanstekelijk op de spelers.

23 mei 2024 om 21:03

"pluspunt is dat in elk geval bij Nice de verdedigende organisatie prima op orde was gezien het aantal tegendoelpunten."

Dan zal Ajax in de komende twee maanden toch een paar verdedigers moeten aantrekken die echt kunnen verdedigen, want met de koekenbakkers die er nu staan, lijkt een aantal tegengoals van rond de 30 een utopie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren