Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marcelo: ‘Respect voor Balotelli, maar bang? Nee, dat ben ik niet’

Laatste update:

Real Madrid won de eerste groepswedstrijd in de Champions League met 5-1 tegen FC Basel. Wedstrijd nummer twee, uit bij Ludogorets Razgrad, leverde ook drie punten op: 1-2. Dinsdagavond wacht een thuisduel met Liverpool, dat twee weken terug al met 0-3 werd verslagen in eigen huis. Marcelo schoof maandag bij Carlo Ancelotti aan tijdens de persconferentie en blikte ook vooruit.

/

De Braziliaan speelt al jaren voor de Koninklijke, maar zegt dat het eigenlijk nooit gewoon is geworden. “Het is een eer om deel uit te mogen maken van dit elftal, we doen het met z’n allen geweldig. Het begin van het seizoen was niet zo sterk, maar nu het goed gaat mogen we alsnog niet achterover leunen. Dit niveau moeten we zien vast te houden. Zelf voel ik me goed, mijn teamgenoten en de trainer hebben vertrouwen in me>”

“Dat motiveert me nog meer om hen te helpen”, aldus Marcelo, die ook onder de vorige trainers zeker was van veel speeltijd. Marcelo arriveerde in januari 2007 onder het bewind van Fabio Capello. Een half jaar later kwam Bernd Schuster aan het roer en nadien maakte Marcelo nog vier andere coaches mee: Juande Ramos, Manuel Pellegrini, José Mourinho en sinds vorig jaar zomer Carlo Ancelotti. “Ancelotti vertelt ons alles rechtstreeks en kan goed met de druk omgaan. Spelen we ons beste voetbal onder hem? Lastig te zeggen. Het gaat nu goed, we doen het goed”, aldus Marcelo.

“Ik ben trots dat ik tot de geschiedenis van Real Madrid behoor. Ik ben hier nu al flink wat jaren en mijn doel is en blijft het team te helpen. Ik train er dagelijks hard voor en geef alles in de wedstrijden”, sprak Marcelo, die zin heeft in de Champions League-ontmoeting met Liverpool van dinsdagavond. Hij weet dat Mario Balotelli in toom houden de voornaamste taak van de laatste linie van Real Madrid zal zijn. “Een grote speler, die we respecteren. Maar bang voor hem? Nee, dat zijn we niet.”

Wint Real Madrid ook thuis van Liverpool, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Onder Ancelotti spelen ze het beste voetbal, alleen Pellegrini kwam in de buurt maar die kreeg geen tijd op het op de rails te krijgen.en wat de wedstrijd tegen Liverpool betreft: een 3-1 zege voor Real.

3 november 2014 om 17:06

Zeker weten! Real is naar mijn mening weer de absolute Favoriet in de Cl

Overigens begrijp ik deze uitspraak van Marcelo niet helemaal, hij is niet eens een verdediger, op papier is echt de enige plaats waar hij Linksback staat, tijdens de wedstrijd is hij 90 minuten lang voorin te vinden, degene die het verdedigende werk doen bij Real zijn Pepe, Ramos, Carvajal, Modric en Kroos.

3 november 2014 om 23:43

Hij zegt dan ook dat de voornaamste taak van de laatste linie balotelli tegenhouden is en in principe hoort hij daarbij

Liverpool wint dit. Real is toch al zeker door.

3 november 2014 om 18:12

Ik denk dat Real vol voor de winst gaat hoor want ze zijn op papier nog niet door en met een Ronaldo in je team heb je iemand die echt niet van verliezen houdt en altijd wil scoren

3 november 2014 om 22:06

Jij denkt serieus dat real thuis gaat verliezen, tja je kan zeggen dat alles kan ( wat klopt ) alleen als je alle bij elkaar legt dan moet real dit gewoon winnen, ben benieuwd

3 november 2014 om 23:44

Liverpool is kansloos

Ik zie dit Liverpool uit niet winnen tegen Real. Denk een makkelijke 2-0.

3 november 2014 om 17:02

Zeker maakt Real Liverpool in! Dit is het beste Real allertijden! Dat zeg ik als Barcafan. Ze gaan de CL winnen. Zeker als ze zo door gaan!

3 november 2014 om 17:16

Kan je niet zeggen.. nu loopt het lekker maar aan het begin niet. Je weet niet hoe hrt in mei gaat en je hebt nog te maken met Bayern en Barca. Ben benieuwd

3 november 2014 om 19:28

Jep. Dat zullen de echte wedstrijden worden. Kan niet wachten om zulke clubs in de CL tegen elkaar te zien spelen.

3 november 2014 om 23:45

Dit is niet het beste Real allertijden nog redelijk onstabiel en inconsequent al begint ancelotti ze nu redelijk richting te geven

Liverpool werd op Anfield in 1helft de nek omgedraaid daarna is de wedstrijd doodgespeeld door Real. In Madrid verwacht ik een spektakel 4-0 Real!

Gok op een 5-1, liverpool zal bij een 3-0 stand de belangrijke spelers sparen voor chelsea, waar ze dit weekend tegen moeten. Op anfield had liverpool nog geluk dat el classico weekend erna was. nu zullen ze afgemaakt worden.

Balotelli leest dit, krijgt een woede aanval dinsdagavond om 21;10 en krijgt rood. Missie geslaagd Marcello

Denk dat Liverpool een pakslaag krijgt.

Vorige keer stond el classico op het progamma en werd er de 2e helft niet meer gevoetbalt.

Nu kan real alle remmen los gooien en Ronaldo al helemaal 2 goals en hij is Raul Gonzalez voorbij.

Ik gok op 4-0

Liverpool maakt geen kans tegen het huidige Madrid. Heerlijk om RMA te zien voetballen, ze willen alleen meer en meer dus tegen L'pool gaan ze niet rustig aan doen. Hala Madrid

3 november 2014 om 18:42

Tegen geen elke verdediging

Marcelo
Ongelooflijk dat die al zo lang bij ons speelt. En zijn beste jaren moeten nog komen.. Pfoe
Denk dat het een makkelijk avondje word voor Real Madrid. Hoop dat Isco basis staat iig.

Ik gok dat madrid liverpool morgen avond alle hoeken van veld laat zien. 4-0
Hoop ook dat isco weer begint, hij is echt geweldig in vorm.

Denk dat Ronaldo Liverpool de das om gaat draaien en 3x scoort.

Dit word een afslachtig denk ik

Marcelo is voor mij de beste Lb ter wereld al een tijdje. En wat betreft Balotelli hij bakt er tog niks van dus maak me helemaal geen zorgen om hem.

Ik denk dat het wel 4/5-0 wordt tegen liverpool, zulke wedstrijden zijn spelers gemotiveerder en tweede helft komt waarschijnlijk bale er ook in die zijn stempel wil drukken op de wedstrijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren